Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boccadama

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bolygó popzene történetének legszebb időszaka volt a kilencvenes évek, kár is ezt most fejtegetni. A szombat esti Total Dance Festival jóságos szervezői, meg a nagyszerű Subba jóvoltából pár napon keresztül egy-egy jegyet sorsolunk ki a kvízkérdéseinkre reagáló…..
Boccadama 2014.11.20 13:30:39
A bolygó popzene történetének legszebb időszaka volt a kilencvenes évek, kár is ezt most fejtegetni. A szombat esti Total Dance Festival jóságos szervezői, meg a nagyszerű Subba jóvoltából pár napon keresztül egy-egy jegyet sorsolunk ki a kvízkérdéseinkre reagáló…..
Boccadama 2014.11.18 16:44:31
A '80-as és a '90-es években David Copperfield volt a legmenőbb tévés bűvész, aki nemcsak átsétált a kínai nagy falon, de még Claudia Schiffert is magába bolondította a varázslataival. A mai Youtube-generációnak viszont már nem nagyon mond semmit a neve: ők Dynamóra vannak…..
Boccadama 2014.10.08 21:03:55
@-Szűcs Gyula-: igen... a 42-es trükknél megkérik, hogy keverje meg alaposan a kártyát. Ő elkezd vele bohóckodni, majd vágás. Gondolom szóltak neki, hogy hahó, keverni kell. De mindegy. Ha azért ment ő, mert ő tudott egyedül trükköt, akkor ok.
Egy hete írtuk meg, hogy úgy hírlik, a Class FM-nek nem kell se Jáksó László, se Csiszár Jenő, drágák is, meg volt velük probléma elég (személyes ellentétekről volt szó, illetve a Habony-közeli Jáksónak állítólag azóta állt kifelé a szekere rúdja, hogy a Class FM…..
A mai nap tudtam meg a BLIKK-nek köszönhetően, hogy a magyar válogatott egykori szélsője, a magányos harcos útját járó Huszti Szabolcs ugyanolyan értékű autóval kocsikázik (képek itt), mint egy Cristiano Ronaldo. Ahogyan elolvastam a cikket (miszerint Szabolcs használva a…..
Csak elég erősen kell gondolni rá, és a legalacsonyabb igényeinket is alulmúlja valaki. A Duo Ételbár Pizzéria válságmenedzserén kifogott az az elképzelhetetlen szituáció, amikor naiv ügyfél ételét valaki másnak adta a futár: Ételt rendeltem a Duo Ételbár Pizzéria nevű…..
Boccadama 2014.05.20 01:50:50
@amsz: te vagy az a barom, aki idejön panaszkodni, hogy hideg pizzát kapott. Pedig csak annyi történt, hogy a pizza elkészülésének ideje alatt beszélgettek a futárok és megállapították, hogy raérnek hozzád utoljára menni, mert 2 forintért anyádat is megszeretgetnéd!
A Facebookon panaszkodott nemrégiben Soma, mivel szerinte Az ének iskolája című műsor rendkívül káros a gyerekekre. Ezeket a gyerekeket most szinte mindenki piedesztálra emeli, aztán a zsűri már nem lesz tovább az életükben (nem kapnak érte fizetést, hogy dicsérjék őket),…..
Boccadama 2014.05.14 19:33:09
@Boccadama: már volt...lusta voltam olvasni! :)
LEÁRAZÁSOK! Azon kevés szavak egyike, amely képes egy nőt boldoggá tenni egy szempillantás alatt. Már mindenhol elkezdődtek a leárazások, de sajnos belefuthatsz kevésbé jó ajánlatokba is. Fejvesztve rohansz egyik boltból a másikba, de vajon honnan lehetsz biztos benne, hogy tényleg…..