Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva Shenandoah Barna

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petényi Katalin és Kabay Barna alkotópáros „Hitvallók és ügynökök” című dokumentumfilmjét április 27-én este 9 órától két részben vetítette a Duna Televízió. Nemcsak az újabb nemzedéknek, amely már nem ismerte Rákosi diktatúráját, majd a Kádár-féle…..
Éva Shenandoah Barna 2014.04.20 19:56:49
@jabbok: A szóban forgó RENDSZER vezetője, maga az alvilág Nyugat Római Birodalom katolikus egyházának "Fenevadja", a Harmadik Birodalom német náci fajnemesítő (kék szemű, szőke, fehérbőrű) Mengele program "árjásítója", a modern antikrisztusi Hitler és Mengele, Himmler és Eichmann, valamint a többi agyhalott náci figura totális megszemélyesítője Észak-Izrael Jahvéjával (JHWH) együtt. Akit a szemfényvesztések hamis bibliája a történelmünk 2 ezer évvel ezelőtti Jézusával, a Világ Világosságával mosott össze az Ördög egyháza - érdekének megfelelően. Jézus nem ugan az a személy, aki a birkapásztor JHWH! Jézusnak és hitvesének Máriának/Mirjámnak a Teremtés által kiválasztott spirituális főpapnőnek/királynőnek valóságos királyi vér csörgedezett ereiben, és mégis liberális gondolkodásúak voltak, nem különben az írástudók által elnyomott sötétségben élő szegények pártján álltak, és nem értettek egyett az akkori római politikával, így a kampósbotos főpapok ki is végeztették a szabadságharcos, igazságszóló Fény küldöttet - Jézust, akinek nem volt utolsó vacsorája, ahogyan az a katolikusok forgatókönyvében benne foglaltatik. Jézus nem akart meghallni, de kivégezték. Mirjámnak pedig a "Fenevad" elől menekülnie kellett az Isteni MAGGAL együtt, aki most itt van közöttetek és meghozza a második Isten-királyi Ítéletet Róma Egyháza, a Harmadik Birodalom német árjásitói, illetve Észak-Izrael álzsidói és álortodoxiái ellen! Az arra érdemes kevesek, pedig áldásában részesednek, és építhetik majd az Új Jeruzsálemet a Fény Igazságával és azokkal együtt, akik visszaszülethetnek a Földre. Köszönöm, hogy benned nyitot szívre talált üzenetem. A lelketek a tét, vagy a Holtak Birodalmának Ördögé-é, vagy a Teremtődé lesz, te döntöd el ember! Békesség néktek! ÉSB
Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok... Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.   Mivel tudom, hogy véletlenek…..
Éva Shenandoah Barna 2014.02.22 20:16:25
@Evamaria: Most tudok csak csatlakozni hozzátok internet hiányában, de tökéletesen igazad van! Azonnal be kell fejeztetnünk az USA-val és mindenki mással a HAARP projekt müködtetését és fejlesztését,és mind azt, ami mesterséges az életünkben! Azonnal menesztenünk kell a náci-zsidók által manipulált Fidesz-Orbán kormányt és NÉPI Demokráciát kiírni a politika helyett!
AB, EB, MNB, Fidesz: Kegyelmet, vagy életfogytiglant kapnak az adósok 2014-ben   Döntő lehet a 2014-es esztendő a devizahitelek kapcsán és nemcsak az adósok gazdasági kimerülése miatt. Alkotmánybírósági, európai bírósági döntések, mentőcsomagok, polgári jogi…..
Éva Shenandoah Barna 2014.01.16 21:01:13
Bár az igaz, hogy egy nagyon nehéz pillanatig a devizahitellel átejtett kölcsönt felvevők is padlót fogtak, de azok, akik a devizahitelt jogtalanul és szándékosan döntötték be, hogy Európa országait és népét ellehetetlenítsék, valamint azok a vezető státuszu államférfiak, akik becstelenségüknél fogva belementek az ilyen aljas játékba csak azért, hogy diktatórikus uralkodók lehessenek az egyházak papjaival kart karöltve, örökre padlót fogtak! Ugyanis akik a devizahitelt kitalálták, bedöntötték szándékosan már nem léteznek emberi mivoltjukban. Csupán nem létező darwini gép-lények, olykor gép-szörnyetegek. Éppen ezért maga a szerződés is semmis! A tisztesség úgy kívánja, hogy a szerződésben szereplő hitel összegét vissza kell fizetni minden banki ügyfélnek az eredeti megállapodás havi törlesztő összegével, de a bankok nem számolhatnak fel kamatlábat, sem semmilyen egyéb költségeket! Ezt a kinyilatkoztatást az "egyesbíró" jelentette ki, aki ismeri a törvényt és az igazságot! Kizárólag ezt az utasítást kell követni minden banki devizahiteles ügyfélnek ahhoz, hogy mind a bankok, mind a kormány és bíróságai a Kúriával egyetemben egyszer végre megtanulják, mi az, hogy törvényismeret, és mit jelent a törvény "szolgájának" lenni. Ők ugyan is csak földi emberek, de a devizahitelt bedöntők nem emberek. Az embertől fajidegen létcsoport. Akik a Földet akarják megszerezni a "Had uron" keresztül, mig az embert szolgává nevesíteni. Csupa barbár szkíta zombi. Karddal és erőszakkal szereznek trónt és koronát, nem pedig vérszerinti örökséggel, mert az nincs nekik! Egész létük alatt csak harcoltak, területet foglaltak és zsákmányoltak, majd öltek, ahogy teszik a jelen időkben is. Öntudatra ébredés és spirituális világosság hoz győzelmet a NÉP-nek!