Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DelPipa

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Patikaszövetség legfrissebb adatai alapján a fejfájás elleni készítmények értékesítése az elmúlt négy napban látványosan megugrott. Mint érettségiztető tanár, felfedhetném a napi átlag 18 felelet magasságában beálló, majd a tanúsítványok kiosztásának emelkedett…..
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
Ma kiesik egy esélyes, ez már egészen biztos. Meglepetés lenne, ha a tegnapi gólzáporhoz akár csak hasonló termést hozna a BL-nyolcaddöntők második játéknapja, bár ezúttal is lehet bízni a surranópályán érkező Porto-Atléti kettősben, és a Barcelona is kitömheti az első…..
A magam részéről van bennem valami alapvető idegenkedés a frissiben kitalált sportoktól, a jorky mégis hamar befészkelte magát sportkonzervatív szívembe. Már első alkalommal is élvezhető, gyors, pörgős észjáték, a helyzetfelismerésnek döntő szerepe van. Ha muszáj…..
A Bajnokok Ligája-sorsolás ismeretében nem árthat, ha mindenki – aki esetleg eddig nem így tett – a bajnokság felé fordítja a figyelmét. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a komplett olasz delegációt kinullázzák a nemzetközi mezőnyből, de ezzel bizonyára számolnak az…..
Mielőtt nekiveselkednénk a Bajnokok Ligája-sorsolásnak, lássunk két fontos alapszabályt, hogy ezekkel már később ne kelljen foglalkoznunk: -    Azonos szövetség által benevezett (aka: egy országbeli) csapatok nem kerülhetnek össze. -    A csoportok…..
Mit csináltál, amikor utoljára 41 gól esett a Serie A-ban? Én Csergőfi Esztert próbáltam rávenni az ovi kertjében, hogy mutassa meg a nuniját, és a zsebemben lapult az ötös, ami három gombóc fagyira, húsz zacskó tejporra, vagy akár két svarceneggeres predátor-naptárra is…..
Ez itten kérem szépen egy összeharangozó. Vagy befoglaló, ahogy jobban tetszik. A 15. forduló eseményei mellett már a 16. fordulóról is szót ejtünk, előbbiben ugyanis kifejezetten izgalmas dolgok történtek, utóbbiban pedig kifejezetten izgalmas dolgok fognak történni (mégsem…..
Úgy alakult a forduló, mintha Mourinho rendelte volna meg az eseményeket: hat ponttal meglépett az Inter, köszönhetően a Milan palermói pofára esésének, ezzel Ancelottiék átengedték a második helyet a Regginát igen eltángáló Juventusnak. Kicsit szétrázódott az élmezőny is, de…..
Háromból három! Vágtunk ötöt - Sándor egymaga hármat - egyet sem kaptunk – ebből kétszer idegenben játszva. Aki ki meri nyitni a száját, arra rajzolunk egy magyar címert és odavetjük Lafferty elé, akkor majd megtanulja a cudar! Nekünk szabad, ha már egyszer az internet…..
DelPipa 2008.11.20 13:29:38
DelPipa 2008.11.17 12:03:50
Webisztán Itt a Gmail video chat 2008.11.12 10:25:00
Úgy tűnik, mostanra értek be a Google Gmail-fejlesztései. Egyrészt egyre jobb labsos kiegészítések jelentek meg, másrészt az amerikaiaknak ott van az sms-küldés funkció is. Harmadrészt tegnap bemutatták a Gmail videochat funkcióját. Ahhoz, hogy ismerőseinkkel videofonálhassunk,…..
DelPipa 2008.11.12 11:51:21
Igazából az ég adta világon semmi rendkívüli nem történt a 11. fordulóban, mindenki tette a dolgát rendesen: az Inter szenvedett, vergődött, de addig sanyargatta ellenfelét, míg be nem gyötörte a győztes gólt, a Juventus nem különösebben jól játszva, természetesen Del Piero…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
A divat kérlelhetetlen hatalma emberek millióit hajtja rabigába. Márpedig a futballista trendi jószág, érzékeny – mi több – fogékony minden, a jassz-faktorát növelő külsőségre (zselé, tetkó, hajbasz, csuklószorító, szigszalag a boka fölé, fülbevaló, miegymás),…..
DelPipa 2008.11.07 14:46:54
Elkésett az olasz összefoglaló, mint Riise Machionniról. Ezzel a szar poénnal indítjuk a 10. forduló összefoglalóját, melyben élre állt a Milan, a Juventus a Roma feje búbjáról véve lendületet folytatta a felkapaszkodást a mocsárból, sokkal jobban meg kellett harcolnia az…..
Ide tessenek ontani az okosságokat a meccsek alatt. Annyival már most hozzájárulnánk az este teljességéhez, hogy jelentjük, a poszt kilövésekor éppen 2-1-re vezet a Real Zenitben. Netre magyar, itt a teljes kínálat.  ..
Halálcsoport, nem vitás. Ezzel a nem túl eredeti névvel illetjük mi is a C csoportot. Mindenki azon sakkozik, vajon melyik két csapat jut tovább a holland-olasz-francia trióból. Mi azonban húzunk egy merészet, és a másik továbbjutóra vagyunk kiváncsiak a románok mellett. Biza,…..
DelPipa 2008.06.10 11:47:42
www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/laws%5fof%5fthe%5fgame%5f0708%5f10565.pdf

102. oldal

"If a defending player steps behind his own goal line in order to place an opponent in an offside position, the referee shall allow play to continue and caution the defender for deliberately leaving the field of play without the referee’s permission when the ball is next out of play."

Tehát ha szándékos és lesreállítás a célja a pálya elhagyásának, akkor nem les. Erről szó sem volt, tehát les.
A meccs nem ezen múlt, ez csak elindította a lejtőn a csapatot. De talán most észhez kap Donadoni és kicseréli a fél csapatot a következő meccsre.
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Nagy szavak, terjengős bevezetés és negédes, a bajnokot dicsőítő körmondatok helyett essünk túl rajta, csak így, tényszerűen: 2008 bajnoka a Serie A legerősebb csapata, az Internazionale. A következő hetekben, ígérjük, addig szopjuk az Intert, míg be nem rekedünk, amit most csak…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha a spanyol bajonkságból indulnánk ki, azt hihetnénk, hogy a hispán egér néha macskát eszik,…..
DelPipa 2008.04.21 11:22:32
A Getafe kiesése után már kezdtük azt hinni, hogy nincs igazság a Földön. Szerencsére azonban jött Léderer Ákos és két forduló utáni kiesésével egy kicsit helyrebillentette bennünk a hitet. Méhes Gábor szemet gyönyörködtető magabiztossággal győzte le a Sportklub…..
Éppen csak, hogy befejeződött a Knézy Jenő emléktorna első fordulója, már bele is csapunk a másodikba. Az esélyekkel továbbra sem szeretnénk foglalkozni, hiszen majdnem mindenki egyetértett már abban is, hogy a halálcsoport az „A”. Vagy a „D”. De biztosan…..
Ez jutott nekünk. A múlt heti Roma - Manchester United Bajnokok Ligája negyeddöntő után honfitársaink kicsiny, de lelkes csoportja várt Hajdú B. Istvánra. A találkozót a helyszínen megtekintő portugálok C. Ronaldora, argentinok Tevezre, a montenegróiak Vucsinicsre várhattak volna…..
DelPipa 2008.04.08 16:27:41