Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbnet1

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 19-én Ne menj suliba címmel egész napos tüntetést szerveznek diákok és a Független Parlament, mert elegük van a jelenlegi oktatási rendszerből. Az elmúlt időszakban sok támadás érte a szervezetet, miközben egyre csak gyűlik a pénteki esemény pártolóinak száma. Gyetvai Viktort, a tüntetés…..
bbnet1 2018.01.18 21:14:57
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Már megint egy 500Ft-ért vett Orbánbérenc oroszhekker hazaáruló komment.. :)
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
bbnet1 2017.12.07 10:43:13
bbnet1 2017.12.07 10:44:44
@kakukkboy: :)))))) +1.

(így akartam előbb is, csak egy reklám kitakarta a képernyőt.)
bbnet1 2017.12.07 10:46:42
@netrion: Ne felejtd el azt a szempontot, hogy a reklám pont jó arra, hogy az "idősebbek" input-output (sör-wc) tevékenységet végezzenek..
  Telefonon, email-ben és élőben is vannak folyton visszatérő kérdések, amikkel simán ki lehet akasztani minket, gumisokat. Ezekből készítettünk válogatást. Olvasd végig a listát -- és soha, de soha többé ne tedd fel ezeket a kérdéseket. ..
bbnet1 2017.05.03 21:27:15
@Bambano: Szia!
Nem tudtam, mennyit keres, de nem is ez volt a lényeg. Ő értette a viccet és megfelelő humorral válaszolt, amit én is megértettem. Ennyi. Megvolt a közös hang és megszűnt a " lehet, hogy át fog B....ni" érzés. Sokkal nyugodtabban szólok neki, ha bajom van.... (de még nem volt)
És ezek után akkor is nála vettem az új garnitúrát, ha darabonként 1-2 ezer forinttal drágábban adta, mint egy román webshop.

Off:
Elsőre ezt a cikket találtam:
www.blikk.hu/sport/forma-1/a-kerekanyat-846-ezerert-csavarjak-a-forma1-ben/6np5hgn
Érdekes, hogy miközben a Ryanair az egyik oldalról behozott az elmúlt pár évben jó néhány utasbarát intézkedést, a pitiáner lehúzások nem értek náluk véget, sőt bejött egy vadi új is. Az, amikor egy két szülő plusz egy gyerek alkotta család csak akkor tud egymás mellé ülni a gépen, ha mindkét szülő…..
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
bbnet1 2017.03.04 10:26:20
@Tibi !: Nekem az Üvegtigris 3 pont azért nem tetszett, mert nagyon erőltetett volt. Az elsőben a karakterekhez illettek a poénok. A többi izzadtságszagú lett szerintem.
De mindenkinek más az ízlése....

A "... falunk" nézettségéről meg csak annyit, hogy amíg a többi csatornán Szulejmánhoz hasonló fos folyik, meg 1980-as kasszasikerek, addig lehet statisztikailag az első helyen, de ha évek alatt kihal az a generáció, aki reflexből bekapcsolja a tv-t esti programként, akkor már kevés lesz....
Akkor majd mennek tüntetni a tv csatornák, hogy "tícccsák be a zinternetet, meg az ondemand szolgáltatásokat".

Bénák között féllábú a király.
Bár a boltokban számos drága tisztítószert vásárolhatunk vízkő ellen, de minek vennék ilyesmit, ha van ezeknél egy sokkal hatásosabb és olcsóbb megoldás. A vízforralót egyébként sem szívesen takarítom ki vegyszerekkel, de minek is vásárolnék a boltban drága tisztítószereket, amikor ecettel sokkal…..
Aránylag sokat vásárolok online. Koncertjegyet neten, parkolást, miegymást SMS-ben. Ma ismét felkúrta az agyam a kényelmi díj. Igaz, a szolgáltató kiépített egy informatikai rendszert, bankkártyás fizetéssel satöbbivel, de ez azért (nagyon) jó neki, mert nem kell irodát fenntartania, ahol az…..
Vannak franchise-ok, amiket imádunk, minden deus-ex sas vagy midiklorián ellenére. Vannak olyanok, amiket kultiváltan gyűlölünk, szexista robotok vagy családos autó junkiek miatt. És hát ismerünk olyan franchise-okat is, amik az „ezek komolyan azt hitték, ennek lesz folytatása?”…..
A rendkívüli időjárással beköszöntő december jelentős károkat okozott a villamosenergia-hálózatban is. Az ónos eső okozta fagykár, illetve a kidőlő fák következtében az ország minden részén komoly sérüléseket szenvedett, néhol gyakorlatilag megsemmisült a kiépített…..
A legtöbben nem félünk a telefonlehallgatásoktól. Tévesen azt feltételezzük, hogy átlagemberek beszélgetéseire senki sem kíváncsi, holott számos oka lehet valakinek belehallgatnia hívásainkba. Egy magyar startupcég, az Arenim Technologies nemcsak felhívta a figyelmet a…..
Pavlov kutyája néhány jelzés után már magától nyáladzott. A magyarok évek óta tanulják a kétsávos körforgalmat, de a java része még mindig képtelen elsajátítani a helyes használatát. Mi hát a megoldás? Igazodjunk az ostobákhoz! A körforgalom a forgalomszervezés egyik…..
Ahogy mondani szokták, "Mindenki nyugodjon le (...)". Pánikra semmi ok.  Annyi történt, hogy a nyílt forráskódú klasszikus androidos böngészőben (becenevén AOSP-böngésző) kódjában felfeldeztek egy biztonsági rést, ami lehetővé teszi, hogy egy ravaszul megírt Javascript…..
bbnet1 2014.09.23 14:01:03
Én használom a beépítettet.
És nem tudom, hogy most pánikoljak, vagy ne, mert NEM 4.4-es Androidom van. Sőt:

developer.android.com/about/dashboards/index.html#platform

Ez alapján a userek 75%-nak nem az van.
Az pedig nem derül ki a cikkből, hogy a javítást megkapja a 2.3.6-os, 4.2.2-es társadalom is, vagy majd csak akkor, ha újabb rendszerverzió települ a készülékére?
(Amire a 2.3.6-ost használó telefonok esetében, lássuk be, kevés az esély. A gyártóknak nem érdekük, hogy már eladott készülékeken naprakészen tartsák a szoftvert. Vegyen mindenki újat.)

Hogy miért használom a beépítettet?
- az Opera miniben nem jelennek meg rendesen az oldalak
- a chrome mindig "kifehéredik", ha elfelejtem leállítani az oldalak betöltését 85%-nál
... és itt vesztettem el a türelmem, hogy tesztelgessek, hibát keressek a fejlesztők helyett.
Véletlenül sikerült megörökítenem a helyhez/időhöz/fényhez kötött fotósok mumusát, a fotófelhőt! Igazából csak egy "throw-away" videót akartam csinálni a Villamosnap nosztalgiái közt elrobogó menetrend szerinti ipari csörömpölőről, de a felhők nem tudták, hogy hiába…..
Nicole Scott, a Mobile Geeks oszlopos tagjának videói időnként előfordultak már itt nálunk is - a tajvani székhelyű csapat nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik és sok mindenről első kézből értesülnek, emellett pedig remek és informatív videókkal árasztják el az internetet. A…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
bbnet1 2014.04.25 20:40:27
@wanker cunt: Megnéztem mind a 4 videót és érdekes módon, mind a négynél a biciklisek álltak neki, hogy érvényt szerezzenek a SAJÁT ÉRTELMEZÉSŰ szabályaiknak. Mindenki BATMAN ? vagy mi ?
És ez a probléma ? Miért akarnak MINDENÁRON kioktatni minden autóst, hogy hogyan kell közlekedni ? Mosolyogva, kedvesen figyelmeztetve hatásosabb lenne.

Az Audist is megértem, mert engem is dühít, ha minden piros lámpánál előrecsorog egy balfasz, akit utána kerülni kell a tömött sávokban váltogatva. Majd következő pirosnál megint beáll elém és úgy gyorsul, mint nagyanyám. (Persze erre rá is tudnak játszani, mint az általad belinkelt 4. videón 1:25-től VÉLETLENÜL ment a bringás direkt lassan, aztán meg sír, hogy: "TRYING TO KILL ME"..)

De ez mind nem számít, mert az egészben a stílus az undorító, hogy MINDKÉT FÉL ilyen köcsög módon akarja feloldani a szorongásait...
Az egyik kioktat (persze anyázva), ütögeti az autót, vagy fenyegeti az embert, akkor mit vár a másiktól ?
Az autós már csak azért is visszaszól, mert felbosszantja/beletipor a becsületébe.
Azért, mert éppen nem sikerült jól egy fékezés, még kikéri magának, ha leribancozzák a családját. Mert a kettőnek ugye semmi köze egymáshoz, de ezek a hangyaeszű közlekedők ezen a szinten vannak.

Szóval szerintem az a hülye, aki kezdi... Ennyi.
Egymásra lehet figyelni, megpróbálni megérteni, mit akart és lehetőleg segíteni, hogy még kisebb legyen az esélye, hogy balesetet okoz.
bbnet1 2014.04.25 20:45:38
@ipapa: Az a baj, hogy ha úgy érzem kárt tett az autómban, akkor nem fogok meghunyászkodni, mert az szándékos károkozás nem áll egyenlő súlyban azzal, hogy neki 20cm-rel arrébb kellett gurulnia.
bbnet1 2014.04.25 20:48:15
@ex-dr. vuk: Igazad van.
Tizenhat éves a fickó, olyan elképesztően jó a hangja, mint egy mézzel bekent köntösben szivarozó régi lemezjátszó egy parkettás lakásban. ..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
bbnet1 2010.06.28 08:05:31