Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etele59

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az efahrer.com-on tegnap megjelent egy nagyon érdekes interjú az autóipar új messiásával, Carlos Tavaressel. Érdemes végigolvasni, bár szükséges hozzá a német nyelvtudás. Gyakorlati autóipari témáktól kezdve, a PSA szanálásán át, egészen filozófikus kérdésekig sok mindenről beszél Tavares, a tőle…..
A napokban megint az egyik Fideszes közölte, hogy "féljek"! Egy másik rámutatott, hogy Gyurcsányista vagyok, egy harmadik leszögezte, hogy a Szocikat védem, egy negyedik elemezte, hogy az LMP-sek már csak ilyenek (mint én) egy ötödik közölte, hogy nyugodtan költözzem Karácsonyhoz, egy hatodik…..
Jó Étvágyat! Kicsit megébresztem a blogot kvázi tetszhalotti álmából. Kettős oka is van az ébresztésnek. Az egyik, hogy már nagyon régen kellett volna írnom az Éhségűzőről, mert egy időben rendszeresen megálltam itt, és szerettem is, és mert nemrég hosszú kihagyás után…..
Nagyon vegyes érzelmeim vannak a hazai, gasztronómia területén dolgozó marketing szakemberekkel kapcsolatban. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy kezetráznék velük, a lenyűgöző munkájuk elismerése gyanánt, vagy csak egyszerűen lehánynám őket az undor miatt, ami akkor kap el, ha azt látom, hogy egy…..
Vagyonvédelem! Pont a sunyi fejű Pintér Sándornak való terület ahol kedvére garázdálkodhat. Átláthatatlan, nagy része volt rendvédelmisek, fegyveres erőktől leszerelt fő tisztek, tábornokok kezében levő gazdasági terület, ahol a részt vevők szívesen fogadják maguk közé azt, akivel korábban együtt…..