Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rmikee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a reggeli kávéval indítja az ember a napját, akkor jogosan vetődik fel a kérdés a vegán életmódra váltásnál, hogy létezik e a tehéntejnek alternatívája és ha igen, akkor mi az és mennyibe kerül. Ma már több márka rengeteg féle növényi teje kapható nálunk is a bio…..
Extreme Digital üzletben 2x jártam életemben. Először nem voltak túl kedvesek, de gondoltam rossz nap, peches eladóválasztás. Másodszor nem voltak túl kedvesek, de ezt simán feledtette, hogy kiderült, a kínálatban szereplő 5-féle digitális képkeretből nincs kiállított darab,…..
Idén hamar lecsapott a kétesélyes gasztroünnep: az első áldozatok Szegeden rendeltek gyrostálakat, amikbe érthetetlen módon tollastul került a csirke meg bónuszként egy zacskódarab is. Fizetésnél persze kiderült, hogy csak a problémás ételekre vonatkozott az 50%-os…..
rmikee 2014.03.07 08:38:11
Mikee elkövette azt a hibát, hogy online faxon mondta fel a kötelező biztosítását az Allianznál, akik ezt másfél hónapja nem tudták feldolgozni. Pedig azóta már új szerződése is lett, szintén az Allianznál, Szokásos biztosító váltás. Nem kapkodtam el a dolgot, így…..
rmikee 2014.01.17 08:10:34
@Bluemotion: Nekem a kötelezőm ha nem foglakozom vele, akkor 1 évre lett volna majdnem 30000Ft így, hogy újra kötöttem lett 18.000Ft baleseti adóval együtt.
A létezik a törvény akkor törvényt szegtek!