Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovi1970 (törölt)

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma húzzuk Dobó Kata mellé az X-et, hiszen ő minden idők legdögösebb politikusnője: jó eséllyel mindenkinek beleégett a tudatába a kép, amikor az ellenzék titkárnőjeként félmeztelenül rohangál az Astoria szállóban. "Ez a test megér egy estet a mozikban!" - így reklámozták 1997 telén minden utcai…..
De őszintén ennyire fasznak van nézve a magyar választó, hogy azt hiszik róla, hogy  nem tudja, hogy egy politikusnak pl. külföldön rejtegetett vagyona van, hogy hazudik, hogy nem tünteti föl a vagyonbevallásában a valódi lakásnégyzetmétert? Mindig van lejjebb. Az idei kampány…..
kovi1970 (törölt) 2014.04.04 09:51:28
@Lovag Mihály: Úgy állították össze az Összefogás listáját, hogy az döntően MSZP-s emberekből áll. Az elején van Együtt-PM, DK és Liberális párt is, de aztán csak szocik. A kicsik 2-3 képviselővel lesznek csak jelen, tehát még önálló frakciót sem lesznek képesek alakítani, nem hogy érdemben beleszólni a történésekbe. Tökéletesen súlytalanok lesznek.
mandiner.hu/cikk/20140212_itt_az_osszefogas_teljes_listaja
A Buzzfeed hírportál utazái rovatának egyik szerzője, Lara Parker ajánlójának összefoglalója: 1. Türkizkék tenger A horvát tengerpart gyönyörű. A strandoktól a lélegzetük is eláll, a tenger vize pedig tiszta és türkizkék. Horvátországon ezernyi kisebb-nagyobb sziget…..
Ma kezdődött a Biszku-per, úgyhogy talán nem érdektelen, ha közlöm azt a nyílt levelet, amelyet Biszku Béla még 2007-ben írt nekem, miután a zavargásokkal, a nemzeti hídlezárókkal és az Y-tervvel viccelődtem és egy fiktív Biszku Béla Emlékkommandóról tettem említést, és…..
kovi1970 (törölt) 2014.03.20 12:02:56
@Fazakas László: Nagy Imre az NKVD ügynöke volt, csak opportunista módon köpönyeget váltott 1956-ban.
Ha a magyar nemzet egy vallás, akkor Kossuth az isten. Százhúsz éve, 1894. március 20-án hunyt el Torinóban. Most, hogy kéthetente emigrál valaki hazánkból, akiről az emigrálásakor hallunk először, emlékezzünk a régi időkre, amikor még teljesítmény kellett ahhoz, hogy valaki…..
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
Decemberben írtam az anonim közvélemény-kutatást lehetővé tevő Voks14 mobilappról, amely akkor még csak iPhone-ra volt elérhető, és még nem szolgált reprezentatív adatokkal. Azért pár érdekes következtetés levonására már akkor is alkalmas volt, pl. kiderült, hogy pont abban…..
A jobboldali pártmédia, élén a Magyar Nemzettel, már annyi mindent leleplezett az elmúlt négy évben, már annyiféle fajta titkos és kevésbé titkos felvétel a birtokába került, hogy a legújabb lepel lerántása a Fidesz egyetlen komolyan vett ellenfeléről legfeljebb mosolyt csalni…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
kovi1970 (törölt) 2014.02.28 09:31:22
@DezInf: Az MSZP a saját balfaszságának súlya alatt fog összeroskadni.
Persze a Feri végig segíteni fog ebben.
Neki van ideje 18-ig.
2014. április 6-án kerül tesztelésre az új választási rendszer. Az új játékszabályok több fontos strukturális változást hoztak. Egyrészt hangsúlyeltolódás ment végbe a vegyes rendszeren belül a többségi rendszer irányába: eddig a 386 képviselő 46%-a, azaz 176 fő, egyéni…..
A Fidesz  mindig bebizonyítja, ha választásra kerül a sor, bizony nekik semmilyen ígéret nem drága ha az érdekük úgy kívánja.  Miért is lenne bármilyen lelkifurdalásuk, ha már az elejétől tisztában vannak vele, azokból semmi nem lesz betartva? Szegény ember az,  aki még…..
Eléggé hihetetlen, hogy a Népszabadság nem számolt azzal a lehetőséggel, hogy a Gurcsány-botrányt esetleg maga Gyurcsány generálta volna. A Guevara nevű célszemély elmondása szerint „az őszödi miniszterelnöki beszéd kiszivárogtatója egy MSZP-s politikus, aki a…..
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
kovi1970 (törölt) 2014.02.23 17:20:16
@Bársony és Selyem: A Fidesz akarnoksága és kizárólagosságra törekvése ugyanúgy öncélú, ahogy az Összefosásé is!
Így most PC?
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
Teljességgel elképzelhetetlen, hogy az ukrán helyzet bármilyen elemzésébe, értékelésébe, vagy akár megértésébe fogjak itt a Stresszblogon. Ez meghaladná mindkettőnk kereteit, a blogét is, meg az enyémeket is. Túl sokszor láttam viszont az elmúlt napokban azt a felvételt, amiben…..
kovi1970 (törölt) 2014.02.20 19:42:40
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
Hogy mire jó a lobogók kihajigálása az ablakon? Röviden: semmire. Hosszabban kifejtve is ez a válaszom, de azért tegyünk néhány megjegyzést. Szerencsétlen Gouda-, izé, Gaudi-Nagy Tamásnak jól jönne már a politikai kampányok utáni, pihentető holtszezon. Bár nagyon bátornak…..
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
kovi1970 (törölt) 2014.02.13 14:39:33
@Nagy László 0: A versenyszektoros cenzus elindíthatná végre az ország felemelkedését.