Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos bácsi az úszóedző

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Jóbarátok minden idők egyik legkultikusabb televíziós produkciója és egyben a valaha volt legnépszerűbb sitcom. Ez az a produkció, amit szinte mindenki látott. Nagyítóval kell keresnünk azon balsorsú szerencsétleneket, akiket eleddig megfosztott életük a hat jó barát nagyszerű, sodró lendületű,…..
Lajos bácsi az úszóedző 2016.12.22 22:29:26
Miután a szegény ember egyiptomi hercegnőjének sminkelt Gina az első körben kihullott, VV Vivi, a műsor történetének legtöbbet vetkőző és vélhetően legostobább versenyzője (pedig erős a mezőny, gondoljunk csak VV Fannira vagy Cristofelre), és VV Soma, a testépítésről, humoráról és nem túl bonyolult…..
Tegnap este valami igazán jó, hideghez passzoló, egyszerű vacsorára vágytam, ez lett az...
Lajos bácsi az úszóedző 2015.10.15 14:54:02
@világevő: Bocs, hogy szétoffolom ezt a tuti kis receptet, de mi a hivatalos álláspont Hai Nam kapcsán? Eléggé erős (volt) a kötődés, nyilván nem jártál bent a konyhán, de mégis mit gondolsz a dologról?
Magyar cég-e ez a Wizzair fapados légitársaság, amely hamarosan a londoni tőzsdére léphet? Szeretjük-e mi magyarok a Wizzairt, vagy árulónak tartjuk? Nem könnyű kérdés, két erősen eltérő álláspontot képviselnek azok, akiknek egyáltalán bármi eszébe jut e kérdésről, akik…..