Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andras J Fazekas

0 bejegyzést írt és 620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte a kormányzópárt védjegyévé vált: senkit sem méltat arra, hogy egyenlő feltételek mellett, nyílt vitában védhesse meg álláspontját. Ezért kell számára a médiatúlsúly, ezért csökevényesedett a parlamenti munka törvénygyárrá, ezért vörös posztó a Fidesz számára a fékek és ellensúlyok rendszerére…..
Világjelenség, hogy a liberalizmus hívei általában képzettebb és tehetősebb városlakók, míg a populizmus bázisát a kevésbé iskolázott és szegényebb vidéki rétegek adják; Bannont ki kell tiltani Európából, illetve nem kell beugrani a trükkjének; Ajándék magyar rendőr lónak ne nézd a fogát!..
Andras J Fazekas 2018.08.01 00:08:32
@legeslegujabbkor:

De gyorsan próbáljátok feledni a saját múltatokat balf@szkám ?

Ti még most is csak a bolsik kiborotválkozott utódai vagytok, akik "proletárforradalommal", választási csalással, meg bolsevista puccsokkal jutottatok hatalomra.

A magyar baloldal nem művelt nyugat terméke, hanem egy bolsevista maradvány, aki menet közben lazán átcímkézte bal-liberónak magát, de eszmeiségében ugyanaz a bolsevista bunkó maradt, mint amikor 1948-ban elcsalta a választásokat.

Erre a helyedben azért annyira nem lennék büszke, és ez ügyben annyira ne is jártasd a pofád !
Kiáltványban tiltakozik az értelmiség címmel jelent meg egy cikk egy sajtótermékben. Bár elsőre valamiféle Élet és Irodalom stílusparódiának tűnik, mégsem annak szánták. 2018-ban is vannak ma még Magyarországon felnőtt, közélettel foglalkozó emberek, akik szerint, ha valami mondanivalójuk van a…..
Andras J Fazekas 2018.07.18 12:32:26
@Zoltan Hazafi:

Utóirat :

Aki olyan szemét és pofátlan módon terjeszt hazugságokat a saját hazája ellen, mint ahogy te/ti néhányan teszitek, annak pedig semmiféle tisztelet nem jár.

Úgyhogy ezen az alapon nyugodtan pofázhatsz tovább … !
Andras J Fazekas 2018.07.18 15:43:39
@Zoltan Hazafi:

Miért nem tudod ?

Ha úgy terjesztesz mások által szándékosan kiagyalt sunyi, aljas hazugságokat, hogy nem is tudsz róla, csak átveszed és kritika nélkül terjeszted őket, az a te problémád, illetve felelősséged.

Személy szerint nem érdekel az ellenzéki hazudozás.

Arra próbálom felhívni a figyelmed, hogy ez a retorika nem működik, a polgárok átlátnak rajta, 2006 – pontosabban az őszödi-beszéd – óta lepereg róluk, semmilyen pozitív hatása nincs, kontra produktív.

Ennek a következménye a három kétharmad, nem pedig annak aminek az ellenzék hazudni próbálja.

Az utolsó mondatodra az a megjegyzésem, olvass néhány évre visszamenőleg ellenzéki kommenteket, és akkor meglátod, hogy a jobboldal még így is úriemberként, kesztyűs kézzel bánik veletek.

Bár egyre nehezebb lesz az ilyesmi, mert a Népszabadság megszűnt, a másik nagy volt szemétláda-tanya a Népszava, – elege lévén a saját kommentelői primitív durvaságaiból – néhány hete csinált magának új felületet, és megszüntette a kommentelést.

Ha azt se tudod, hogy hova, kik közé keveredtél, kiknek a szekerét tolod, az is te problémád.

Az ilyen információkat nem egy huszadrangú blog komment rovatából kell összevadászni, mert az jellegéből adódóan erre teljesen alkalmatlan.
Andras J Fazekas 2018.07.18 20:25:47
@Zoltan Hazafi:

Nem unod még ?
Putyin Európa és Amerika megosztásán dolgozik, a magyar kormányfő vasárnap igencsak a kezére játszott; Albright volt amerikai külügyminiszter gyakorlatilag az utóbbi 8 év magyar belpolitikáját írta le, amikor bemutatta, hogy egy országban miként tud elterjedni a fasizmus; Tüntetések lesznek…..
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Andras J Fazekas 2018.07.12 10:28:14
@wolves84lb:

jahh …

Ha te mondod …

Kár hogy rajtotok, balf@sz hencegőkön sehogyan se látszik, hogy ti milyen mérhetetlenül okosak vagytok.

Akkor mi sz@rért vagytok szopórolleren 2006 ősze óta ?
Andras J Fazekas 2018.07.12 10:51:45
*@wolves84lb:

Nem tetszik a rendszer, az igazi rendszerváltás, az ország kapitalista átépítése ?

Ez a te bajod.
Mit jelent a tüntetés egy demokráciában? Azt, hogy a hatalmat akkor is szembesítheted a véleményeddel, ha éppen ellened dolgozik. Azt, hogy megmutathatod: a véleményeddel nem vagy egyedül, hanem tömegek állnak mögötted. A gyülekezési jog gyakorlása lehetőség arra, hogy két választás között is…..
A visegrádi államok tesznek Berlinre, már amennyire ez a gazdasági függés állapotában lehetséges, viszont az olasz változások akár az EU végét is elhozhatják. Az erős emberek mindenütt hasonló módszerekkel gyűrik le a zsenge demokráciákat, de azért nyomulásuk nem végzetszerű. Ausztria négy…..
Andras J Fazekas 2018.06.15 12:08:22
@beflower:

Neked Bajorországban nincs jobb dolgod egy huszadrangú, bolsevista, nemzetellenes, globalista, hírhamisító-elferdítő blogba való teljesen értelmetlen és felesleges beírogatásnál ?
Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel...
Andras J Fazekas 2018.06.10 11:27:48
@boborján20:

Haladjunk csak szép sorjában, egyelőre a kommunista-posztkommunista ballib van soron.

Isten malmai lassan őrölnek …
Bizonyára sokan szurkoltak annak a fiatal mackónak, amely valami rejtélyes okból a biztonságot jelentő szlovák hegyekből elindult dél felé, és olyan sikeresen bandukolt az Alföldön, hogy majdnem elérte Orbán Viktor déli határkerítését. A Sándorfalvánál altatólövedékkel semlegesített állat elhitette…..
Andras J Fazekas 2018.06.09 21:07:12
@Janossz:

Esélytelen dolog hihető módon birkázni másokat, amikor a posztkommunista ballib birkanyáj, 2006 ősze óta egyfolytában, bégetve rendületlenül menetel a történelem vágóhídjára.

Látjuk, tudjuk, esetükben a "birkázás" csak a tőlük elvárható, a szerepeket retorikai szinten felcserélő, bolsevista pofátlanság.
Sötét korok élednek újjá Magyarországon, de a kormányfő téved, amikor a liberális demokrácia végét harangozza be. Orbán Viktor kiélezi a vitát mind az EU-val, mind Berlinnel, miközben már egész Európát megpróbálja felforgatni, ám a vége lehet, hogy az lesz, hogy rövid úton a Néppárton kívül találja…..
Andras J Fazekas 2018.05.17 11:15:12
@math0:

Túl hosszú és túl bonyolult probléma ez neked, hogy egyszerre beleférjen a fejecskédbe.

Nektek nulla pontos tudásra olyan nagy itt a pofátok.

Tanulmányozd a liberalizmus történetét te szerencsétlen, mielőtt beleállsz egy vitába.

Vázrendszerre leegyszerűsítve :

Nemzeti liberalizmus-liberalizmus-neoliberalizmus – és a mai liberalizmus, aminek már semmi köze az egészhez, mert a Soros féle disznók meghekkelték, és kifordították saját magábó. Ezt hívják baloldali-liberalizmusnak, ami logikai nonszensz, mert a liberalizmusnak eredetileg semmi köze a baloldalisághoz.

Valahol menet közben sikerült elveszítened a fonalat.

Amikor a magyarországi kommunisták utódai, a posztkommunista baloldal elkezdte magát liberálisnak feltüntetni meg balliberálisnak nevezni, a jobboldali, nemzeti liberálisok kiszálltak ebből a szekérből és ettől kezdve nem nem nevezik magukat annak, de hűek maradtak az eredeti eszmerendszerhez.

Akik manapság liberálisnak nevezik magukat az eredeti eszme kifordítottja, valójában tagadják az eredeti liberális eszméket.

(Véleménydiktatúra, a más véleményen levők, más eszmeiséget vallók fejének leüvöltése, a sajtóban minden eltérő eszme letaposása, leugatás.)

Íme, a "liberalizmus" zanzásított története, eldöntheted, hogy te melyik fejezethez tartozol.

Bye !
Andras J Fazekas 2018.05.17 20:53:20
@math0:

Elgurult az összes gyógyszer ?

Lassan belehülyülsz a sikertelenségbe, és az eredménytelenségbe.

Hajrá !
Andras J Fazekas 2018.05.17 22:01:12
@math0:

Nyugodjál békében …

Jó éjt !
A Fidesz frissen kinevezett frakcióvezetője elképesztő interjút adott a propagandalapnak. Igaz, ehhez az adómilliárdokkal kitömött orgánum is nagyban hozzájárult. Sajtótörténeti pillanatok egy Kocsi Máté szövegben...
Andras J Fazekas 2018.05.14 13:57:29
@földforgató:

Egy gondolat erejéig azért megpróbálok segíteni.

A általad felvázolt "rejtély" megértésének a kulcsa a "liberalizmus" metamorfózisában keresendő.

Amikor Orbán, meg a jobboldal jelentős liberálisnak tekintette magát, akkor az még a "nemzeti liberalizmus" eszmerendszerének volt köszönhető. (Kossuth, Széchenyi, stb.)

Aztán, valakik, még a 80-as években kiagyalták a neoliberalizmust, mint modern, és minden gazdasági bajra gyógyírt hozó eszmerendszert.

Mivel nem megoldotta problémákat, hanem elmélyítette, menet közben az alkotói is elhatárolódtak tőle. Persze akiknek busás hasznot hozott, azok nem tágítanak, mai napig ragaszkodnak hozzá.

Aztán jöttek a Soros féle disznók, és évtizedek alatt szépen sunyin, felvásárolták a baloldalt kilóra, persze a liberalizmus nevében.

Így jött létre a "balliberális" állatfaj, ami a baloldaliságot próbálja ötvözni a liberalizmussal, mind a kettő legundorítóbb és legvisszataszítóbb elemeit örökölve.

A két dolognak ugyanis semmi köze egymáshoz, sőt eredeti értelmük és tartalmuk szerit egymás halálos ellenségei.

A magyar helyzet még ennél is rosszabb.

A rendszerváltáskor a pártállami időkből hatalmukat átmentett kommunista-posztkommunista baloldal kezdte el magát " balliberálisnak" feltüntetni.

Mivel Orbán a rendszerváltás levezénylésére és lezárására, ezek elkergetésére esküdött fel, egyszer csak azon kapta magát, hogy ugyanabba a "liberális" kalapba került ezekkel.

Egyszerűbb volt ettől elhatárolódni, mint azt magyarázgatni, hogy bocsi, és másféle liberális vagyok, semmi közöm ezekhez.

Mostanra pedig világossá vált, hogy amit ma liberalizmusnak neveznek, azt menet közben valakik meghekkelték, sem céljaiban, sem eszközeiben, sem eszmeileg semmi köze az eredeti eszméhez.

Szándékosan, zavarkeltés végett egy kalap alá veszi a "liberalizmus" összes formáját, hogy ne lehessen tisztán látni ez ügyben, és hogy másokkal szemben támadási alap lehessen.

Ugyanazzal az ócska retorikai trükkel, ahogy szándékosan nem hajlandók megkülönböztetni és szétválogatni a tényleges menekülteket az illegális bevándorlóktól, ugyanolyan jogokat követelni mind a két csoportnak, holott a jelenleg hatályos nemzetközi jog is világosan fogalmaz ezzel a tárgykörrel kapcsolatban.
Andras J Fazekas 2018.05.14 14:06:24
@földforgató:

Szívesen !
Andras J Fazekas 2018.05.14 23:53:25
@káposzta:

Meglátásom szerint meg azok a "hülyék" akik 2006 ősze óta egyfolytában, kipróbáltan és garantáltan vesztes stratégiával nyomulnak.

Arra meg magasról teszek, hogy egy ilyen féleszű lúzer kétségbeesésében és tehetetlen dühében sérteget, meg hogy mit gondol rólam.

Akinek ennyi idő nem elég egy probléma megoldására, az hagyjon fel minden reménnyel.

Bye !
Ezek szerint ez a „régi vágású kereszténydemokrácia” ugyanaz a diktatúra...
A magyar miniszterelnök kétségtelenül ügyes hintapolitikus, ám úgy tűnik, az EU-n belül végképp kezd elfogyni a türelem illiberális rendszerével szemben. Orbán ugyanis hiába gondolja azt, hogy az újra megszerzett kétharmaddal legitimálta nézeteit az európai közösségen belül, a választás tisztasága…..
Andras J Fazekas 2018.04.19 18:33:38
Altusz Kristóf bakija után a kormány úgy próbálja lerugdosni magáról a migránsok befogadásának vádját, hogy turbófokozatba kapcsolta a Soros-ellenes kommunikációját. Most éppen törvénnyel próbálja távol tartani Magyarországtól a milliárdost és „csatlósait”. A Stop Soros névre keresztelt jogi…..
Andras J Fazekas 2018.01.21 09:41:25
@Netuddki.:

Már korábban kibújt belőled a tróger, tök fölösleges rádupláznod.

Egyébként meg teljesen érdektelen amit felmakogsz magadból.
Andras J Fazekas 2018.01.21 09:44:31
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Jól áll neked ez a tróger beszéd.

Igazi, bolsevista tempó.
Andras J Fazekas 2018.01.21 10:27:24
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Jól beszélsz …

Pont úgy, mintha a Fidesz azért pénzelne, hogy sz@rrá égesd az ellenzéket, és messze kergesd tőlük a potenciális, még bizonytalankodó választókat.

Hajrá !
Milyen tömeges bevándorlás? Minden hazugság volt, amit eddig mondtak...
Andras J Fazekas 2018.01.18 04:31:54
Míg 2014-ben a rezsicsökkentéssel nyúlt a magyar néplélek legmélyére a kormánypárt, addig most azt látjuk, hogy az állandó fenyegetettség ősi érzését igyekszik kihasználni. Soha nem gondoltuk, hogy a béke és a viszonylagos gazdasági fejlődés mellett olyan háborús hangulatot lehet teremteni egy…..
Andras J Fazekas 2017.12.25 15:19:36
@a nagy hohoohooo:

Jajj, nagy hohoo !

Téged még a halak is hülyére vesznek …
Andras J Fazekas 2017.12.25 17:05:54
@a nagy hohoohooo:

Figyu !

2006 őszén, hat évtizednyi be nem tartott ígérgetés és hazudozás után, a magyar néplélek kiszeretett a baloldalból.

Azóta azt, meg annyit hazudoztok össze-vissza amennyit akartok, nem hisz nektek senki.

Gyengeelméjű vagy, hogy képtelen vagy ezt felfogni ?
Andras J Fazekas 2018.01.16 11:35:57
@lényeglátó:

Ugye nem képzeled hogy a nettó hülyeségeidet meg téveszméidet majd elkezdem tételesen megcáfolni, vagy kimagyarázni ?
A Bizottság joggal akar érvényt szerezni Lengyelországban a bíróságok önállóságának, mert bizonyos határokat senki sem léphet az, ha az unió tagja akar maradni. Az európai szélsőjobb legkitűnőbb ideológusainak rendez konferenciát az Orbán-kormány kitartottjaként Schmidt Mária egyik szervezete. A…..
Andras J Fazekas 2017.12.29 18:17:39
@Hilda kisfia: Ismerem a történetet …

De én voltam kinn, és ilyen mértékben, ahogy ez mára elharapózott egyszerűen nem létezett.

A 2010-es bukás után, az SZDSZ-es értelmiség elkezdte piszok gyorsan dezinformálni a külföldi sajtót, és sokkal gyorsabban jelentek meg ezek a hazugságok, mint ahogy a kormány erre reagálni tudott volna.

Ezeken a visszaosztott hazugságon átsütött a magyarországi bolsevista retorika és fogalomkészlet.

Nem kellett hozzá sok, másfél éven belül ezt fújta az ellenséges nyugati sajtó.

Már maguktól is megy nekik.

Először csak a reformkommunista réteget, aki a rendszerváltást próbálta levezényelni, meg a kommunista zsidókat próbálták a börtöntől menteni.

Aztán amikor elakadt az igazi rendszerváltás, nem lett lusztrációs törvény, mint a többi volt kommunista országban, egyre jobban elpofátlanodtak.

Jelenleg itt tartunk.
Andras J Fazekas 2017.12.29 18:26:16
@Hilda kisfia:

Vitán felül, csak annyit óhajtottam volt mondani, hogy én szeretem Amerikát, de ezt a mocsok demokrata-liberális katyvaszt ki nem állhatom.
Andras J Fazekas 2017.12.29 19:21:10
@a nagy hohoohooo:

A halakkal rendezd a problémáidat először, mielőtt új lapot kezdesz …

Szerencsétlen bolond …
Miközben Orbán Viktor és Erdő Péter vállvetve aggódik a keresztény Európa sorsáért, a karácsonyért meg hogy a szekuláris Franciaországban le akarják vetetni a keresztet egy pápa szobráról, még a keresztény megváltó születésének ünnepén is krisnásoknak kell gondoskodni a rászorulókról...
Andras J Fazekas 2017.12.25 21:54:54
@taga20:

Baromi nagy marhák vagytok, ha azt hiszitek, hogy egy huszadrangú blogban történő tévszemés hazudozással felül tudjátok írni a valóságot …
Andras J Fazekas 2017.12.25 22:04:15
@taga20:

Rosszul látod a helyzetet, te mész mindenkivel szembe az autópályán …
Andras J Fazekas 2017.12.25 22:16:36
@taga20:

Óóó …

Nem én vergődök, ti vergődtök itt egyfolytában …
Az új osztrák kancellár szerint is a külső határokat kellene jól megvédeni. Kurz léphet Orbán helyébe, hogy harcoljon Merkellel szemben Európa jövőjéért. Az idén a radikálisok szabták meg a politika napirendjét az unióban...
Andras J Fazekas 2017.12.24 18:00:08
@Andras J Fazekas: Javítás

Jó duma …

Kár, hogy jelen felállás szerint, Merkel nem is indul az újra kiírandó német választáson.
Ezt se a Fideszben vagy valamelyik közpénzből felfújt háttér-intézményében találta ki valaki, hanem egy Kreml-barát nyugati újságíró és az orosz propagandagépezet hozta össze – derítette ki az Átlátszó. ..
Andras J Fazekas 2017.12.21 00:43:37
@morph on deer:

Nem releváns …
Andras J Fazekas 2017.12.21 12:33:58
@NemodaBuda:

Nem velem van vitád, hanem a valósággal.

Az magasról tesz rád.

A valósággal meg hiába vitatkozol. Garantáltan veszíteni fogsz !
Andras J Fazekas 2017.12.21 12:50:03
@NemodaBuda: (!)

Nem velem van vitád, hanem a valósággal.

2010 óta a ballib által korábban elakasztott rendszerváltás befejezése folyik, te meg rossz időben álltál rossz rossz helyen, pedig szóltak előre, hogy ez lesz.

Csak magadat hibáztathatod.

Nem releváns, hogy a témával kapcsolatban milyen hazugságokkal meg rágalmakkal próbálod vigasztalni magad.

A Fidesznek semmi köze ahhoz, amit a ballib korábban neked ígért, vagy hazudott.

De egyébként is 2010-re csődbe mentek, és magukkal együtt csődbe vitték az országot.

Az ő áldozatuk vagy, nem a Fideszé.

Ami azóta épült a romokon, ahhoz neked már semmi közöd, kár ezen mérgelődnöd.

Ha gondjaid vannak, reklamálj a 2010 előtti kormányoknál !
A franciák a kohéziós és szerkezeti támogatásokat egyaránt visszafognák - a jogállam megsértése, illetve a tisztességtelen keleti adóverseny miatt, és ebben jó pár fontos tagállam támogatja őket. Orbán Viktor ugyanazzal a szociális mantrával etette az uniós partnereket, mivel amivel a hazai…..
Andras J Fazekas 2017.11.18 23:34:55
@anyadmajma: @ !

Akkor beszélj majd lopásról, ha megint IMF hitelt kell felvenni, te nagypofájú balf@sz !

Már hazudni se tudtok normálisan …

Milyen hazugság az olyan, amit nem hisz el senki, és szembemegy a valósággal ?
Teljes a fejetlenség a kormányoldalon, miként is kéne a jelenleginél is jobban terror alatt tartani a civil szervezeteket. Azonban a Nagy Testvér meglehetősen kancsal szemmel figyel – a törvények még az állampolgárokat védik. Már ha betartják - betartatják azokat...
Beszállt volna a téli olimpiába, de Innsbruckban nagyon leszavazták...
Andras J Fazekas 2017.10.16 21:15:02
@a nagy hohoohooo:

Ez cuki kultúrproli, tróger retorika amivel nyomulsz, nagyon bejön a választópolgároknak…
Andras J Fazekas 2017.10.16 21:16:51
@a nagy hohoohooo:

Ez a cuki, kultúrproli, tróger retorika amivel nyomulsz, tökre bejön a magyar választópolgárnak.