Regisztráció Blogot indítok
Adatok
musi

2 bejegyzést írt és 535 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd írjam le mi böki a csőröm. Valami agyrém, hogy emberek halál komolyan erre verik magukat, hogy ők "korán" kelnek. Természetesen ezek nem kimondott dolgok, soha nem hallod senkitől, hogy "én büszke vagyok rá, hogy korán kelek, téged meg degradálni próbállak, csak hogy többnek érezzem magam".…..
Musi blogja Valami nem változik 2015.10.09 11:25:01
Lassan 10 éve, 2006 - 2007 környékén indítottam egy táplálkozással foglalkozó blogot, ezt a blogot. Évekig ez volt az egyetlen táplálkozással, étrenddel foglalkozó blog az országban. A cikkeim gyakran Index főoldalon és az ország első számú testépítő portálján jelentek meg. A blog akkor indult,…..
Húzom-halasztom egy ideje ennek a posztnak a megírását. Leginkább azért, mert akkora a téma, hogy azt sem tudtam honnan fogjak hozzá. És lám, milyen jó, hogy húztam az időt, mert ma megjelent egy cikk az indexen Boldogkői Zsolttól A nagy étrendblöff címmel. Azért örülök neki,…..
Letiltotta Majka és Caramel egy-egy videoklipjét a Youtube, mivel - a kiírás szerint - megsértették a Youtube azon irányelvét, ami a reklámokat, spameket és a hirdetési visszaéléseket érinti. Az ügy azért kellemetlen számukra, mert például Majka Nekem ez jár című számához…..
musi 2013.09.13 19:01:53
Valentin-napi meglepetésként itt a Lángoló Gitárokon mutatja be az Opened Doors című dalához készült új videóklipjét a Carbonfools. „Napról napra, fellépésről fellépésre tapasztaljuk a felénk áradó szeretetet, amit ezzel a gesztussal szeretnénk viszonozni a rajongóinknak.…..
November 29-én jelenik meg a 30Y új, Szentimentálé című lemeze. Az album dalaihoz Szentimentálom címmel egy film készült, ami filmetűdökből állt össze. "Augusztus végén négy napra leköltöztünk Orfűre, ott vettük fel az etűdöket. Szabad kezet kaptam a zenekartól, én…..
Tavaly jelent meg a Special Providence zenekar Soul Alert című harmadik nagylemeze, amelyből a Lazy Boy külön videót is kapott most. "Ezt a dalt egyrészt közönségszavazás alapján választottuk, másrészt ezt hallgatták meg a legtöbben az interneten, harmadrészt pedig szerintünk is a…..
musi 2012.07.05 10:00:22
A Hello, nyár című szám áprilisi videója után tegnap megjelent a YouTube-on Fluor legújabb klipje, ami persze ezúttal sem a szóbeli érettségi vizsgákra segít felkészülni a potenciális célközönségnek, hanem ismét a bulizásról szól. Annyira, hogy a dal címe Partyállat, a…..
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
sorok között BKV vonaljegy: 880.- 2012.05.30 07:00:00
Tegnap este egy baráti beszélgetés közben merült fel a BKV helyzete, és kiváncsi lettem, hogy vajon mennyibe kerülhet egy vonaljegy valójában. Tisztában vagyok azzal, hogy 320 forintért lehet részem a felejthetetlen, és gyakran izgalmakkal teli utazásban, de én azt szerettem volna…..
addict Alienek a metróban 2012.05.23 10:45:00
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a június 7-én mozikba kerülő új Alien-előzményfilmet, a Prometheust. Ridley Scott legújabb üdvöskéje remélhetőleg választ ad majd azokra a kérdésekre, amelyek már évek óta foglalkoztatják a megszállott rajongókat (és…..
Ahogy ígértem, sikerült megszerezni a két csillagos lyoni Le Bec-nél, majd a három (világszette összesen 27) csillagos londoni Joel Robuchonnal dolgozó Bernáth Józsitól a tökéletes steak elkészítésének módját. Biztos vannak, akik a képek alapján rámondják, hogy ehetetlenül nyers, olyan is lesz, aki…..
musi 2012.05.04 12:29:32
@Ugocsa: valószínűleg még nem találkoztál eredeti steakkel, ami nem meglepő, mert itthon (tudtommal) nem lehet kapni ilyen húst. a steak éttermek is franciaországból hozatják. tilos pácolni, csak sót és borsot tesznek rá. hidd el, hihetetlenül finom.
Nem értjük a helyzetet, de tudomásul vesszük  2012. április 18-án délután hosszasan egyeztettünk a Zöld Pardon engedélyének szempontjából illetékes önkormányzat jegyzőjével és mivel egy jogszabály értelmezésében álláspontjaink nem közeledtek, arra az elhatározásra…..
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
Elkészült a Maszkura és a Tücsökraj legújabb nagylemeze Sztárzseni címmel, amiből most két dalt is bemutatunk itt a Lángoló Gitárokon. Az album amúgy tíz új számot és egy feldolgozást tartalmaz, az együttes Lovasi András Szívrablás című dalát értelmezte újra a saját…..
Kezdetben szó volt hamburgeradóról, amiből végül NET lett. De Lázár János megígérte, hogy a gyorséttermeket külön törvénnyel regulázza meg. Erről azóta se hallottunk. Ez viszont körbejárta a netet:   Sajnos az Új Széchenyi Terv honlapja nem bővelkedik infókban, így…..
Börtönszleng Szovázni 2012.03.18 14:09:00
Szovázni: aludni   Lórit átrakta a nevelő a folyosó végén lévő zárkába, de napközben alig várja, hogy visszatérjen a régi barátok közé. – Nem hiszitek el, mekkora elfekvő ez a 21-es! Csupa púró meg kágyékás, eszik a Lepót, azt' úgy horkolnak egész nap, hogy…..
musi 2012.03.19 10:13:18
Tetovált lányok 7x7 2012.03.15 12:10:00
..
musi 2012.03.16 12:01:31
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Salgótarjáni üveggel és ajkai timföldből készült alumíniumból gyártják a Kelet-Európába szánt iPad 3-asokat. Ezen kívül reagálnak a helyi igényekre is.Az új iPaden lesz hirtelen hangosító gomb is, amivel irigyeink figyelmét tudjuk felhívni készülékünkre és a Siri olyan…..
musi 2012.03.08 12:00:19
@Kutchek: a cigányhifihez kell beépített PC speaker szintű hangszórócska, hogy minél szarabb minőségben szólaljon meg bódi guszti legújabb lemeze