Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shoyu

0 bejegyzést írt és 380 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A…..
Shoyu 2016.11.26 15:53:57
@Madam.: ezt én is így gondolom és szerintem segítséggel se látná be Zsolti a hibáit, kár, mert tényleg nagyon intelligens ember, de meglepne, ha ezt a jövőben kamatoztatni is tudná.
Shoyu 2016.11.26 16:03:32
@diómió: azért ez a kettő nagyon más. Mici lehet, hogy neked gusztustalan, mert a többiek előtt szexel (én szétröhögtem magam rajta), ez nyilván egyéni ízlés kérdése, meg engem nem zavar a testiség különösebben (akkor sem ha Zsolti beszél a farkáról, vagy a szexuális élményeiről, mellesleg neki esélye sem volt a villában a szexre, kíváncsi lettem volna, hogy alakulnak a dolgok, ha van még bent 1-2 meleg srác)
Zsoltinek a viselkedése a gusztustalan, a kommunikációja, az, ahogyan csúsztat össze-vissza, szinte soha nem válaszol a konkrét kérdésre, hanem jön a kóterral, melegséggel, stb. Nem vállalja a felelősséget a saját tetteiért, mondataiért. Érzelmileg vannak vele súlyos gondok, hogy viselkedett már, amikor Vivi mehetett ki és nem ő,elképesztöen irigy volt abban a szituban, de sorolhatnám. Nekem ezek a tulajdonságok ezerszer tasszitóbbak, mint Mici nagy seggének a látványa.
Shoyu 2016.11.26 21:18:39
@semmiextra: te nézed ezt a műsort? Amikor Zsolti bement, nagyon is szerethető volt és szerettem volna, hogy nyerjen. De nagyjából 1-2 hét után kibújt a szög a zsákból. Allandoan okoskodik, nagyképű. Ha bármilyen támadás éri, csak annyit tud rá válaszolni, hogy őt a pride-on is megdobálták, tehát szerinte csak amiatt bántják, hogy meleg, semmi önkritikája nincs. Vivivel is sokszor beszélt csúnyán, nem hiszem, hogy igazi barátság ez. A sufnihiszti is elképesztő, hetek óta nem esik le neki, h egy szexuális életet élő párnak nagyobb szüksége van a sufnira, mint neki, illetve így a többieket sem zavarják. Na mindegy, nem meggyőzni akartalak, csak meglepett, hogy valaki szerint Zsolti normális ember. Mici olyan, amilyen, de ezerszer inkább ő, mint Zsolti.
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
Fú, de lenyúlták a tegnapi ötletemet... nyugi, csak viccelek, nyilván amikor először felmerült a hármas párbaj ötlete (bár ez lehet, hogy a póverdbájbigbráder) a tervezőasztalon, valószínűleg másban is felmerült még jóval előttem, hogy ez így mennyire megbonyolítaná a játékot jó értelemben. Merthogy…..
Anikót ezúttal drága Nagymamám sztájlingolta, éjszakára kisebb tincsekbe fonta a haját, ezután reggel, indulás előtt rábaszarintotta a déditől örökölt kockás abroszt majd - mosmán mehetsz Kincsem - felkiáltással kitessékelte az ajtón. Szavazás lesz, ki a legpletykásabb, a szerkesztők balhééhsége…..
Ez a poszt egy fordítás. Az eredeti szöveget Amy Tuteur írta, egy Észak-Amerikában széles körben ismert, négygyerekes szülész-nőgyógyász, a How your baby is born című könyv és számtalan cikk, valamint a Skeptical OB blog szerzője. Amikor magyar változat publikálására…..
Shoyu 2016.11.16 13:07:59
@Felicitasz: végzettségemet tekintve statisztikus vagyok, de a neten fellelhető anyagok ismeretében egyáltalán nem jött le, hogy szatíra lenne az írásod, az első, kiugró ostobaság: a "senki nem bizonyította az ellenkezőjét". Mivel nekem nem túl szimpatikus a kötődő nevelés, mint irányzat fogékony lettem volna arra is, hogy akár kárt is okozhat, ha nem is ekkorát és nem ilyen jellegűt, azt azért el tudom képzelni, hogy 2 hónaposnál nagyobb gyerek tényleg nem akar hordozokendöben lenni egész nap.
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
A vidám ébredezős blokkot az önfeláldozó Mici csicsergése festi alá. Először azt fejtegeti, hogy ő vállalná a kiesést is, ha cserébe kemény kárszegű kedvese maradhatna, kicsit később pedig már Vivien hegyes csöcseinek jósol. Úgy véli, ő vagy Krisztián megy párbajra, ezért  arra tekintettel, hogy…..
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
Kicsit féltem ettől a résztől, mert már gyerekként sem bírtam a cirkuszt, ráadásul ismét egy kiválasztás utáni csütörtökhöz értünk, ami általában ritkán tartogat többet az ismert tények (kit hívtak ki, melyik kendő merre jár éppen, satöbbi…) bágyadt ismételgetésénél. Végül aztán csak túléltem, mint…..
Shoyu 2016.10.15 08:38:13
@Biriksz_Krokiksz!: egyperces veszekedés volt, voltak már ennél sokkal nagyobb csörték a villában, csak annyira nem történik semmi bent, hogy ez lett tegnapra a nagy szám. Evelin egyre taszítóbb az alpári káromkodásával. Egyáltalán hogy gondolja, hogy bárkinek tetszik ez a viselkedés? Semmit nem tesz hozzá a műsorhoz, de rém fárasztó hallgatni, ocsmány.
Gina, aki Zsolti Esküszöm, elmegyek a templomba és gyújtok egy IKEA-s teamécsest azért, hogy többé egy betűt nem kell írni a bábjátékos Lóriról. Cserébe van itt egy elég combos 20 perces adásanyag, ami 2 in 1 a VV8 filléres Jokerének halotti tora és az új játékos, Gina Welcome bulijáról szól. Itt…..
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Az van, hogy elaludtam. Nincs különösebb oka, egyszerűen szeretek aludni, illetve van, de az senkit nem érdekel, tök jogosan. Engem viszont a hogyvoltírásban sajnos hátráltat, és nem tudok mit tenni, kénytelen vagyok elindulni dolgozni, mert...de ezt mindenki tudja, még Soma is. Ha meló van, meló…..
Shoyu 2016.10.03 15:21:55
@takacs: akkor van kizárás, ha amúgy is problémás az illető. Zsuzsinak később a kinti életben is voltak balhéi, verekedései, látszott a viselkedésén, h agresszív, emiatt zárták ki, nem azért, mert narancsokat dobált. Simon sem volt jó választás, ennek ellenére nem volt korrekt, hogy kizárták, inkább azt a dagadt csajt kellett volna kizárni, aki letépte róla a gatyát. De Simon is kiszámíthatatlan volt, nem kellett az rtl-nek. Ha két haver dobálózik a villában, azokat nem fogják kizárni, ők csak csinálják a műsort.
Shoyu 2016.10.03 15:26:17
@ascii: persze, hogy van olyan, amikor férfit erőszakolnak meg, bármilyen furán hangzik, lehetséges ilyen is. De Vivi nem volt annyira durva szerintem és egyértelmű, hogy szerkesztői utasítás volt, kár, h ez nem lett kimondva. Amikor Zsolti mászott Somára, utána kijön és azt mondja "jöhet a következő", erre Vivi bemegy. Gondolom egy kis izgalmat akartak vinni a műsorba, de ez így gáz, mert Vivi megitélését rontja, ha nincs megmondva, hogy ez egy feladat.
Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A…..
Shoyu 2016.09.29 09:56:27
@windsor: nyilván nem igénylem, ugyanis én nem egy valóság showban élek, és nem is tervezek egy ilyenbe beköltözni. 13 éve vagyok házas. Az ember nemcsak azt nézi meg a tv-ben, amit maga is csinálni szokott. Régen, fiatalon voltam ilyen "durvább" bulikban (mondjuk sztem a durva buli nem itt kezdődik, na mindegy), vicces volt, senkinek sem lett baja. Volt olyan barátnőm is, aki ilyen rámászos alkat volt, nem gondolom, hogy ez ekkora ügy.
Shoyu 2016.09.29 10:02:16
@Magentax: egy ponton túl biztosan büntetés, majd kizárás jár érte, mert amiket te írtál az már zaklatás, molesztálás kategória. A Vivi és a Soma jóban vannak egyébként. És a videóban a harapáson kívül semmi komolyabb nem történt. Nem tudom mi van akkor ha mondjuk órákig a szoba sarkába szorítva tartja a Somát. Mivel ilyen nem szokott előfordulni, gondolom ilyen esetben beszólnak a villába, hogy hagyják abba.
Shoyu 2016.09.29 10:08:55
@windsor: semmilyen módon nem elfogadható az erőszak, csak tudod egy full bekamerázott villában, ahol van még 11 ember, egy ilyen helyzet nem veszélyes. A külvilágban van olyan is, hogy férfit erőszakolnak meg, rendszerint vagy férfi(ak), vagy nők az elkövetők. Pont azért, mert egy Vivi típusú nő egyedül fizikailag képtelen rá. De amennyiben erőszak történik ugyanúgy elítélendő a bűncselekmény, akár férfi, akár nő az áldozat.
A gond jelen esetben inkább az, ha valaki bolhából csinál elefántot, mert a villában, ez még az erőszaknak a határát se nagyon súrolta.
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Shoyu 2016.09.26 15:16:58
@sassu: simán el lehet végezni, nem nehéz szak, én is társadalomtudományi szakot végeztem. Van olyan ismerősöm, aki igencsak hasonló dinához és szintén szocped a végzettsége, a munkahelyén pedig egyszerűen nem így viselkedik, ezt nem tolerálnák sehol. De a munkahelyen a legtöbb ember más szerepet játszik, mint otthon. Dina vagy magát adta, vagy még rá is játszott az ordenáréságra, az ötletnek volt is némi alapja, Iza, Baukó Éva, Fannika bunkóságban hasonlóak, vagy rosszabbak és sokáig bent maradtak a villában, Dinának ez valamiért nem jött össze.
Shoyu 2016.09.26 15:37:51
@sassu: Nincs mit. Ati meg essen ki, de gyorsan, mert nem bírom elviselni, szerintem bárki kiejtené, Dávidot benézték a bentiek, hogy 10. helyre rakták, de Ati tényleg a 12., végig nem volt szimpatikus, de most, hogy meg is játssza magát kezd elviselhetetlenné válni. A csajok közül nekem csak Vivi szimpatikus, de ő viszont túl szabados, ahhoz, hogy nyerjen, első háromban bent lesz.
Régóta terjeng a hálón az elképzelés, miszerint szavainkkal megváltoztathatjuk a víz szerkezetét. Pontosabban a víz molekuláris szerkezete más mintázatot mutat fagyás után attól függően, hogy milyen érzelmi töltettel rendelkező szó volt a közelében. Például, ha a „szeretlek” szót ragasztjuk egy…..
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..
Az idei tusnádfürdői illiberális dzsemborin fellépett a Quimby együttes, és ezzel beállt az ottani szellemi ámokfutást jelenlétükkel legitimáló muzsikusok közé - akár tetszik ez a zenekarnak, akár nem. Habár a gázsi és a fellépési lehetőség jól jött, az utólagos rajongói felhördülésekre kellőképpen…..