Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burnout syndrome (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Vissza a falvédőre 2014.02.04 20:03:59
A kampány igazából még el sem kezdődött, de a Fidesz máris választási győztesnek érezheti magát. A nagy ellenzéki összefogás egyelőre nem hozta meg az eredményét és ismerjük el a paksi atomerőmű ügye sem úgy sült el, ahogy azt szerették volna. Az emberek nem is nagyon…..
burnout syndrome (törölt) 2014.02.05 09:48:22
@ausländer Sipi: S hol beszéltem Te, onnan Svájból beugatérozó kis pöcs arról, hogy fideszes vagyok? Te kis egybites, olvasni se tudó bérdemokrata.
burnout syndrome (törölt) 2014.02.05 10:17:21
@ausländer Sipi: ennyire képes a kisköcsög fajtád? primitív fröcsire? ennyit tudtok, libsik ...
Vagy legalábbis nagyobbnak érezzük. Az Olimpiai park tervezői a Szent István parkot akarták lekoppintani, de paródia lett belőle. Olimpiai park Ugyanolyan és - megkockáztatom - ugyanakkora betonszaletli épül az Olimpiai parkba, mint amilyenben a Szent István parkban tárolják a…..
burnout syndrome (törölt) 2014.02.05 10:11:33
@tomwar: A szar ami a posztban van? Nem objektív, nem ítélhető meg az alapján a mérete. Egy felülnézeti ábra, méretaránnyal, az objektív. Mérnöki. Precíz.

Ez a fotó így lóphaß. Csak gyűlöletkeltésre alkalmas - persze, elnézve a bejegyzéseket, meg a bloggek facebookos tevékenységét ... ez a célja. Bérblog, bérblogger, a napi piros bögrére hajt.
Elkezdtük boncolgatni a városi pavilonokkal kapcsolatos gazdasági, városképi kérdéseket; mivel zömének 2015-ben lejár közterület használati engedélye esedékessé vált a rendszer átgondolása, újratervezése. Első körben a nagykörúton belüli bódékat vizsgáltuk. forrás:…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hír TV belenyúlt abba a tudósításba, amely alapja lett annak a Mesterházy elleni lejárató kampánynak, amelybe teljes erővel beleállt a teljes kormánypárti média a pártlapoktól a már csak nevében közszolgálati tévéig: A Lapzártát vezető Szabó…..
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.30 19:47:18
@bajai: biztos náci vagy. a nácikokat nem bántja az oldal :)
  Illusztráció: Google Earth   A Margit körúton nagy fejlesztéseket terveznek. Jó hír, hogy nem Mammut 3 épül az egykori minisztériumi épület helyére, az viszont sokaknak nem tetszik, hogy egy műemlék* iparcsarnok is áldozatául eshet az átalakításnak. A témát…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.24 11:28:58
@OkoskaTo:rp: Érdekes lenne a műemlékké nyilvánítási határozat... Hajlamosak voltak a köhben egy időben mindenre gyorsan rányomni, hogy műemlék, teljesen eszetlenül. A gombának is elmúlt az ideje a közlekedés átszervezésével, el kellett volna bontani és zöldfelület tenni a helyére. Most lesz egy műfunkciókkal ellátott semmi, amiről néhány közlekedésbuzit leszámítva senki se fogja értkelni, hogy ott v meredezik.
Még tavaly készült ez a cikk, amely nagy vonalakban bemutatná az otthoni felhasználóknak szánt, felhő alapú, ingyenes tárhelyeket. Mivel bejegyzés mérete túlmutatott a javasolton, így a főszerkesztő úgy döntött, hogy inkább 3 rövidebb cikk legyen belőle, mint egy, az orosz…..
Egyre több kritika éri a Facebookot, főleg adatbiztonsági kérdések és pszichológiai hatásai miatt. Újabban az kelt felháborodást, hogy a felhasználóknak fizetniük kell, hogy értelmezhető tömeget érjenek el a bejegyzéseikkel. Biztosan te is észrevetted már, hogy van…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.21 13:36:36
@Démonmac1: Nem tud, 400-nál irtottam, marad 40. Szerintem ez normalitás határain belül van. Ettől még ismerősöknél így is akad 1000 feletti. Minek?
A négyes metró megállóin dolgozó cégek dobták össze ezt a kis promóvideót a mozaikburkolatokról. Kifejezetten érdekes lett, pedig az ilyen cégvezetőket megszólaltató PR-film amúgy a világ legunalmasabb műfaja. Itt viszont baromi izgalmas maga a téma, szóval nem nagyon lehetett…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.21 13:33:29
@Cave Nick: Nem sikerült, nem sikerült, direkt elkefélte Demszky. Még dafke keresztbe építette meg a végállomást is, nehogy valaha (értsd: 150-200 éven belül nemigen fúrják új helyre az alagutat) is rá lehessen simán fordítani a vasútra. Pedig, Kelenföldön is csak úgy lett volna értelme, közvetlen átszállással az elővárosikra. Horrible, pár tíz méterre állhatott volna a villamost is a végállomáson ...
A keresőóriás legújabb készüléke megjelenését követően azonnal kiverte a biztosítékot az Egyesül Államok számos pontján. Sokaknak nem tetszik, hogy a Glass meglehetően észrevétlenül képes videófelvételt készíteni, ezért számos protest mozgalom és tilalom látott már…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.21 13:30:58
A nyakában konstans BAD, azaz rossz feliratú medált viselő VV Charlotte, született Aradi Sarolta nagy rössel és meglehetős élettapasztalattal érkezett érkezett a Való világba, 500 faszim volt, mondta, nem szégyellem. Nem is kell, a csapágycsomagolók sem szégyellik a munkadarabok…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.21 13:28:11
Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára, neves polihisztor-professzor nyílt levelet írt a Budapesti Corvinus Egyetemnek, melyből kiderül, hogy: 1. Rétvári Bence totális szereptévesztésben van. 2. Rétvári Bence egy alsó tagozatos szintjén sem képes értelmezni azt, amit…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.19 21:15:06
Van valami tragikomikus abban, hogy amikor vélt előnyökért cserébe Orbánék lemennek kutyába, akkor a másik fél nem hogy átvágja őket, de még beléjük is rúg egyet utólag. Ez történt anno a baltás gyilkos esetében is, mikor (állítólag) Səfərov hazaszállításáért…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.17 12:58:42
@Fedor:

Te írtad:

"Az alkotmányban teszik felelőssé a kommunistákat a kommunisták bűneiért, ezzel pedig nyilván az ellenzék vezető erejét akarják ellehetetleníteni."

Skizofrén vagy? Feledékeny? Cavintont nem vetted be reggel?
Varánusz 80 nap illúzió 2014.01.16 11:27:27
Megvan. Ehhez ami lett végül egy szimpla, egyszerű kijelentő mondat is több, mint elég. Ezért az összefogásért csak azok lelkesednek, akik hangos szóval a faszbúkon, blogkommentben és időnként rendezvényre eljárva kierőszakolták. Mostan aztán össze vannak fogva,…..
Fotó: BKK Facebook Az évtized legfontosabb közlekedési fejlesztésének nevezete a BKK a Futárt (forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer), ám a nyár óta nem nagyon hallani róla semmit.* Megkerestük hát a rendszer szállítóját-fejlesztőjét, hogy megkérdezzük, hogy…..
Minek ide VV6? Nem véletlenül maradt el a beszavazó show az rtl műsorában. Az igazi beszavazó show-t ugyanis a baloldal játszotta el! No, nem a nyilvánosság előtt, hanem magánlakások rejtekén, unikummal megspékelve. Hamarosan persze eljő a számukra a nagyon fájó…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.16 09:14:27
@Joci2800480: A tegnapi Gyurcsány interjú az origón az első tőrdöfés volt Attis hátába. Nézzük csak, hány napot bírt ki Feri hataloméhsége? Akár 14-16 órát is? Úúúúúúhhh :D :D

@barli: Pm-es Timikét partiba vágták a fiúk, szép kis gruppen ez :D

@kovi1970: eléggé egybites vagy, ha neked minden kritikus fideszes ... szegénységi bizonyítványodat ki is állítottad ezzel magadról ...
Gyurcsány Ferenc maroknyi, de annál lelkesebb rajongótáborral rendelkezik. Mivel magam is ismerek ilyen embereket, és emellett ismerek Orbán-fanatikusokat is, el kell ismernem, hogy a két típus semmiben sem különbözik: egy korlátozott nyelvi kódon megvalósuló kognitív…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.16 09:07:31
@Bogas: Ne erőlködj, zombik, eszüket elvette a gyűlölet. Elefelejtik, hogy a népszavazás nem csak a 300 forintról szólt: előkészítés után, elfogadás előtt volt az egészségpénztár teljes privatizációja. És az már nem 300 forint ... ma afrikai állapotok lennének az egészségügyben, ha gyurcsányi álma valóra válik és megszűnik az állami egészségügy. Köhécselsz, hőemelkedésed van, 15-20000 forint egy háziorvosi rendelés ... Ez volt a Horn-féle kötelező tandíjnál is, 2000 forint volt havonta, de a választási év őszétől akarták havi 10000-re emelni, megmondták a TO-n mindenkinek, mivel számoljon (szerencsére addigra pont védtem már). 10000 helyett 50000-be fájt volna egyből a tandíj, mikor a 2000-et is alig lehetett kigazdálkodni.
Jobban örülnék, ha a címben csak az orbáni flegmaságban megtestesülő arrogáns politikai stílus újabb megnyilvánulásáról lenne szó. Sajnos azonban a két új paksi blokk építéséről, és az oroszoktól felvett 3000 milliárd (!) forintos hitelről kell beszélnem. A helyzet az,…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.16 08:56:24
@Liba Tóni: Paks és Csernobil teljesen eltérő technológia. Ezt így ennyi évvel később sem sikerült felfogni?? Akkor semmi keresnivalód egy népszavazáson ...
burnout syndrome (törölt) 2014.01.16 08:59:48
@ausländer Sipi: Sipike, majd ha ide adózol, s nem svejciaknak, akkor ugatérozz bele a mi életünkbe, jó?! Addig fogd be a pofikádat, neked kuss van - na hiszen, be lesz fogva a te pofád Rebeka Gyurcsány által, mert ő csak az ide adózóknak ad szavazati jogot. Szegény nyugdíjasok is koppannak, meg a 3 millió cigány is. Hiába, aki csak élősködik a társadalmon, az bizony ne szóljon bele a dolgokba, ez éppenséggel okés.
2009. január 14.: Gyurcsány Ferenc a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.Bajnai Gordon a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumot vezető miniszter a Gyurcsány-kormányban.Fodor Gábor az SZDSZ elnöke, országgyűlési képviselő.Mesterházy Attila az MSZP…..
burnout syndrome (törölt) 2014.01.15 10:25:48
@vantaan: Te vaantan, hogy áll most a tömegesen telepíthető, olcsó, ipari hidegfúzió?
burnout syndrome (törölt) 2014.01.15 10:30:14
@vantaan: Technológiailag semmi köze Csernobilnak és a Paksnak. Tök más technika. Mindamellett Csernobil sem műszaki okból szállt el, pusztán emberi tényezőből, kikapcsolták a biztonsági rendszert és 19-re lapot húztak. Nem, nem 19-re, 21-re.

Ellenben jelenleg az oroszok értenek a legjobban az atommáglya építéshez, ez van. Talán a franciákat akarod, akik Paks egyetlen érdemi balesetét okozták a balfasz hozzánemértésükkel a pihentett anyaggal? Mi lett volna, ha valami komolyat piszkálnak? Nézd meg, még metrószerelvényt se képesek a franciák építeni ...