Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidiadv

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zuglóban tökéletes plakátkihelyezésre bukkantam, nincs is nagyon mit magyarázni, a kép magáért beszél. Az MSZP plakátja - szokás szerint - persze úgy szar ahogy van, a "rosszabbul élünk mint négy éve" egyszer már megbukott mint kampánytéma. Amúgy meg mindig is jobban éltek, 5…..
vidiadv 2014.01.18 18:32:51
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Felsoroljuk neked azt a 26 féle adót amit vitya ránk nyomott. Vagy a narancssárga ködtől te sem látsz mint az mszp rajongók a pirostól.Az is hülye aki politikusnak hisz. Megmondta a kósa a tutit.
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vidiadv 2014.01.15 08:20:50
@Shadowbull:

Nálunk a a cégem a barátomtól vállalt át autót. A bank intézett mindent. Ő bízta meg az emberét az átírással. Kaptam idézést a rendőrségtől. Bemegyek ugyanez a szitu. Jelenleg 297 vagyunk. Most adta át bíróságra a rendőrség az ügyet. A következőképpen csinálta a figura. Mondjuk 28.000 Ft az illeték. Emberünk 8000 Ft csekket befizetett és aposta és az okmányiroda között odabigyeszttette a 2 a 8 elé. Így lett 28000 a 8000-ből. Mivel az okmányirodának bemutatta a csekket átírták. Nálunk annyival bonyolultabb vagy egyszerűbb , hogy én a bankot bíztam meg. Az ő alvállalkozója csalt. A bank jelentette fel. Ráadásul azóta én elhagytam a céget. A céget a volt társam csődbe vitte ő kiment külföldre dolgozni. Lehet hogy járhatok én bíróságra. Mondjuk a rendőr azt mondta annyi user van, hogy nem hiszi ,hogy a bíró behívja az embereket. Illetve egyértelműek a bizonyítékok. Most már csak az a kérdés ki fizeti a végén a dolgokat. Ja és egyéni vállalkozó volt azaz a vagyonával felel a dolgaiért. Ha van neki.