Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamarakiri

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár sokszor idegenkedünk tőlük és sokan el is utasítják az efféle fényűzést, egyesek pedig egyenesen értelmetlen pazarlásnak tartják, de az szinte biztos, hogy természetünknél fogva érdeklődünk a legnagyobb, a legdrágább, a legszebb mindenféle dolog után a világban. Így van…..
  Ennyire menő, extravagáns lakást régen láttam. Tegnap találtam a képeket, miközben kedvenc blogjaimat nézegettem. Érdemes részleteiben végigböngészni, mert a lakásban minden zug rejt valami különlegességet - egy ajándék, egy sztori, egy limitált kiadású tárgy,  és sok-sok olyan dolog, melynek…..
Sosem fogjuk megtudni, hogy ki lőtt. A második világháború óta tudjuk: Könnyű azt mondani, hogy a másik lőtt. A Flightradar adatait is figyelve hamar eljutunk oda, hogy viszonylag messze történt az incidens. Egy az Ukrán hadsereg által ellenőrzött területen. Az Ukrán kormány…..
hamarakiri 2014.07.18 10:01:52
@polyvinyl:

én tudom, hogy milyen a hazaszeretet. nem kell azt megérteni... ellentétben a fajtáddal...

a magyarok évszázadok óta rühellik a fajtádat, az oroszseggnyalót...
hamarakiri 2014.07.18 10:02:46
@Válasszunk:

az "ismeretlen" tulajdonost vlagyimir putyinnak hívják...
hamarakiri 2014.07.18 10:04:55
@Válasszunk:

ne zavarjon te "nagyonmagyar", hogy a becsapódás gombafelhőjével együtt verik a mellüket az orosz agresszorok... i.imgur.com/fi4Zkx6.png

büszkék, hogy lelőtték a gépet, gyorsan feltették a becsapódásról készült videókat is...
Bizony a villa nem más, mint ’A sebhelyesarcú’ című Brian De Palma gengszterfilmjének helyszíne. A ház nem kevesebb, mint 108 éves, ami azért lássuk be nem kis teljesítmény Kaliforniában. Ráadásul ezt a padlót koptatta Al Pacino a forgatás idején. A négy hálószobás, és…..
hamarakiri 2014.05.18 08:10:28
@spinat: Los Angeles mellett is található egy Channal Islands nevű nemzeti park, Santa Barbara, Santa Cruz, Santa Rosa, Anacapa, San Miguel szigetekből áll.
Pár éve rájöttem arra az egyszerű titok, miszerint nem érdemes mindenen felbosszantani magunkat, nincsen értelme idegeskedni mások hülyeségén. Ebbéli hitemet megerősítette az a tudományos tény, miszerint a düh olyan ingereket indít be a szervezetben, amik csökkentik az ember…..
Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
hamarakiri 2014.04.30 10:08:49
@Kivlov: unalmas? ez annak unalmas, aki állandóan ezt hallja... azaz a hazugnak....
Kicserélni egy nyílászárót, fittyet hányva a homlokzatra, egy újépítésű társasházon is gáz. Egybebontani két szomszédos ablakot pláne. Mindezt műemléki környezetben, világörökség területén, helyi védettségű épületen meg aztán kiváltképp. Ja,hogy ráadásul ez a…..
hamarakiri 2014.04.16 10:02:27
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

simán. a Big Ben óráit is ideje lenne digitálisra cserélni. kutya se venné észre a változást.
hamarakiri 2014.04.16 10:03:36
@gizmo26: minden, homlokzatot érintő változtatás engedélyköteles. az is, ha klímát teszel az ablak mellé.
hamarakiri 2014.04.16 10:04:24
@gizmo26: még az is engedélyköteles, ha átfested az erkély korlátját.
Ezt állítja az egyik legismertebb megmondóember a befektetési piacon. Zsiday Viktor egy blogbejegyzésben írja le, hogy szerinte miért kell most lakást venni. A posztot módosítás nélkül közöljük. A tanulság leszűrését pedig mindenkinek az egyéni belátására bízzuk. Vegyél…..
hamarakiri 2014.04.10 10:12:05
@DevizaAdós: ha jogszerűen szerezte meg a vevő az ingatlant, akkor 0 az esély arra, hogy "visszaszerezze" azt bárki is. az elszámolási vita nem a vevő és a hiteles között van. a hiteles max a bankot perelheti.
jogrend még létezik.
hamarakiri 2014.04.10 11:17:09
@DevizaAdós: hány devizás nyert a kúria előtt???
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
hamarakiri 2014.01.15 09:49:50
@froton: én csak erősen javallom neki, hogy tegye meg a feljelentést, ha már ennyit foglalkozott az üggyel. +1 órát még megér az életéből, semmit se veszíthet vele. max a NAV nem tartja megalapozottnak a feljelentést.

nem ismerem az észjárásukat, de amikor azt olvasod egy hírben, hogy "milliárdos adóhiánnyal lebukott XY vállalkozó", akkor azt se tudhatod, hogy milyen úton jutottak el hozzá... lehet, hogy egy házvásárlás miatt indított vagyonosodási vizsgálat áll az egész lebukás mögött.
hányan és hányan buknak le a miatt, mert tagi kölcsönt adnak a cégüknek!!!!!!!!! eszükbe se jut, hogy az adóhatóság megkérdezi tőlük, ugyan már tessék mondani, honnan volt pénze a tagi kölcsönre?
hamarakiri 2014.01.15 16:39:17
@papptibi: "ha a nav-nál felnyomom, az csak bosszú, de attól még duplán fizettem. "

ez így van, én is írtam, hogy a pénzt már buktad. sőt, mivel jogarős határozat 2008. végéig nem fog születni, ezért a Te ügyedben még csak meg se fogják büntetni, addigra el fog évülni.
ugyanakkor az ilyen piócák ellen mindent be kell vetni. nem csak téged károsított meg, sok mindenkit. és jó eséllyel a mai napig ezt műveli. azzal, hogy te feljelented, rá tereled a hatóságok figyelmét, sok mindenkit megóvva tőle és a hasonlóktól (ha híre megy, hogy sorra fülelik le az ilyeneket, akkor szép lassan kivesznek).
ez persze egyelőre vágyálom, de az is marad, ha senki se lép az ügyben. légy te az úttörő.