Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiberibe

0 bejegyzést írt és 836 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel, fejemben a Rocky zenéjére kászálódtam ki az ágyból, majd kétszer fejeltem meg a sötétben ugyanazt az ajtófélfát, mert a mocsadék csak nem akart odébbmenni. Először sikerült a tegnapi kávét mégegyszer lefőzni, majd a cigimet is fordítva gyújtottam meg, de erre már csak két igen mély,…..
csiberibe 2016.10.13 23:05:32
@Mirocska: terapeta, teeee :)
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
csiberibe 2016.10.13 23:04:26
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Na, ezt is megéltük, a termékelhelyezéssel sújtott vagy inkább súlyosbított (idióta magyar nyelv a két jével) évadnak menten vége, addig viszont még lesz két esküvés, egy romantikus, meg egy falusi. Na, adjunk a melónak...
Folytatjuk a kalandot, Zoé meseesküvője az első, Attila a kedvese, aki tévés, valami műsorvezető vagy mi a pöcsöm, de ha agyonvernek sem tudom megmondani, hogy mit vezetett, és hogyan, szóval hagyjuk is. Attila 32 fogas mosollyal kutyázik Zoéval, a sminktanácsadóval a Városligetben, Zoénak, mint…..
Újabb kvartett újabb celebbel súlyosbítva, Kordáné Balázs Klárival, aki kurvára nem tudom mit keres itt, de majd kiderül. Na aszongya, hogy Tímea egy hamisítatlan jakabszállási lakodalmat ül majd, ami nekem azt jelenti, hogy rendes esküvő+lagzi, 110 fővel 1,7 millióért. Balázs Klári egy…..
Na, most jön az igazi keménység, Karda Bea 2,5 millióból összerántott funkyretró bulikája, illetve egy traktoros menyegző, amiről csak remélni tudom, hogy olyan lesz, mint ez az indiai filmrészlet, de előre tudom, hogy csalódnom kell majd. Basszameg. Az epizód elejéből sokat elvisz a hogyvoltozás…..
Kedvenc mikroblogunk, a Last Days of M1 Híradó találata, kommentárt nem igényel. ..
comment:com NapiBori 2015.03.19 13:00:00
A keleti országrészben eső várható. ..
csiberibe 2015.03.19 19:18:29
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
csiberibe 2015.03.02 18:34:31
@kszanaksz: az a baj, hogy nagyon elmentünk már abba az irányba, hogy mindegy mit, mindegy miről, csak írjanak... márpedig FAnni pont az, aki szállítani tudja a sötétségével a címlapot :(
csiberibe 2015.03.02 18:39:27
@Krétagarbó: Fanni viselkedése nem botlás :( Ő ilyen. És ilyen is marad, sajnos.
csiberibe 2015.03.02 18:54:40
@Tündérfalvi Anti: Anettnél lakik... miért nem leszek meglepve, ha előkerül majd pár fotó a bulvárban, hogy ők már korábban is ismerték egymást?
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
csiberibe 2015.03.01 19:48:10
@Kampóscsőrű kardinális: én sixx heréiért aggódok, mióta olvastam a posztot tegnapiról. :)

Hát, esélytelen szinte, de hajrá, Dóri :)
Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk…..
csiberibe 2015.03.01 18:52:50
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
csiberibe 2015.02.28 21:43:53
@agimano: pedig most szó szt verni tudnà :)
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
Nem halt még ki a lovagiasság a férfiakból, kérem szépen, tegnap este a Való Világ 7-ben VV Dennis, aki tán még VV Aureliónál is többet mutogatta a farkát, és kis híján eszméletlenre, de legalábbis ostobára dugta VV Fannit, súlyos dilemma előtt állt: két jelet kapott…..
csiberibe 2015.02.25 13:18:42
@kék pléd: nem az írásban van a hiba...
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
csiberibe 2015.02.23 09:30:39
@VV Erőlegény: az elfogultság nem baj, engem pl nem zavar. Sixx-nél sose éreztem, hogy ha a kedvenccel nem történik semmi, akkor nem is ír semmit.
A tegnapi párbaj volt eddig a legszórakoztatóbb, de ez a poszt...
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
A München környéki kis faluba (az epizódot valójában a bajor kisvárosban, Tittmoningban forgatták) éjszaka érkezik meg a címben megénekelt busz, s a helyi kocsma pincérlányát, Helgát – mint mindig – most is ott várja a megállónál Bruno, a „falu bolondja”, a szellemi…..
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
csiberibe 2015.02.19 22:19:24
csiberibe 2015.02.19 22:21:01
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
csiberibe 2015.02.18 11:35:59
@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem Fanni Dórival szemben simán visszamenne. KEll a népnek a szex.
csiberibe 2015.02.18 11:48:49
@Hedo a szadista szexista anyuka: én inkább egy pucér Ewan McGregort kérnék, ha lehet.
csiberibe 2015.02.18 11:54:41
@Bujumburi: én pont ezért nem ítélem el Dórit, amiért hol ide, hol oda csapódik. Nincs más lehetősége. Mindenki akkor áll szóba vele, mikor az érdekei úgy kívánják, egyébként le van ejtve :( Fanninak is csak addig kell, csak adig barát, amíg FAnnika úri kedve úgy diktálja.
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..