Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nnnnnnnnnnn (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nőkovács Ki ver kit? 2014.11.18 13:11:42
Bizonyos körök szeretik a férfit erőszakosnak és agresszívnek beállítani. A családon belüli erőszakot a férfiaknak tulajdonítják, holott a lelki terror a nők sajátossága. A nők által elkövetett bántalmazás is gyakori. Érdekes és szomorú téma volt ma reggel az egyik…..
Örvendetes hírt olvastam az imént: tudósoknak sikerült laboratóriumi körülmények között olcsón kivonni széndioxidot a légkörből, ráadásul a módszer az óceán savasságát is csökkenti és még hidrogént is lehet nyerni vele, ami üzemanyagként felhasználható. Halleluja. De…..
nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.08.11 04:03:52
@bölcsbagoly: Szerintem az orvosom válasza is a tudomány tárgykörébe tartozik. Az nem épp tudományos, hogyha valaki olyat tapasztal, ami ellent mond az elképzeléseidnek, akkor az nincs és kész. Tipikus szemellenzős felfogás, nehogy be kelljen látnod, hogy talán vannak kivételek vagy tévedtél.
nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.08.11 08:33:31
@bölcsbagoly: Te kezdtél el visszakézből bunkózni, most ezt megkoronázod egy személyeskedéssel. Gratulálok a stílusodhoz! Attól, hogy valaki vitába száll veled, még nem elviselhetetlen ember, még ha számodra emiatt az is.

Egy szóval se írtam, hogy a medencecsontom növekedett. Hanem hogy szélesedtem. És azt is leírtam, hogy a lazulás miatt, nem azt írtam, hogy a csont nőtt. Mellesleg fizikálisan későn érő 21 éves vagyok, tehát még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy változékonyabb volt a testem, mintha mondjuk 30 évesen szültem volna.

Mindenesetre nem értem, miért akarsz olyasmit nekem tulajdonítani, amit nem írtam. Aztán az alapján hülyézel le burkoltan, amit te találtál ki, hogy gondolok. Ezt nevezik árnyékboxnak.

Utánanéztem, pl. ezt találtam: "Ízületek és izmok:A medence ízületei és szalagjai (rostos kötegek és porcok, amelyek összekötik a csontokat) meglazulnak, és rugalmasabbá válnak. Ez a változás teret ad a növekvő méhnek és előkészíti a nőt a szülésre. Ezek eredményeként a nő testtartása is jellegzetesen megváltozik."
nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.08.11 09:11:16
@Deansdale: De, örömmel!
A 16. és 19. század között észak-afrikai fosztogatók dúlták Olaszország, Spanyolország, Francia, Portugália, ésatöbbi partvidékét, és annyi embert raboltak el, hogy rabszolgapiacok sorát látták el anyaggal. A téma kutatója, Robert Davis professzor szerint (Ohio-i Állami…..
Nőkovács „Köszönet” 2014.08.03 16:41:18
„Köszönet”Mivel a csapból is az folyik, mennyi mindent köszönhetünk a női egyenjogúságért vívott küzdelemnek, hogy a feministák mennyi mindent tettek a nőkért, elgondolkodtam.Nem szívesen mélyedtem el a témában, számomra bőven elég volt a híradásokból látni feminista…..
nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.08.03 20:37:30
@FOUREY: Simone de Beauvoir a ma a legtöbb feminista körében elfogadott gender-elmélet megalapozója, ezért őrá nem lehet azt mondani, hogy szélsőségesnek számít közöttük.

Nőkovács nem dicsekedett azzal, hogy nem tájékozódik, sőt azt írta, hogy belemélyedt a témába.
nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.08.03 21:10:40
@eulimen_: Neked se sikerült rendesen leírnod. A neve ugyanis Beauvoir, nem Beauvoire.

Mennyiben pocskondiázó a cikk? Meg tudnád cáfolni az állításait?
nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.08.04 01:26:25
@eulimen_: Elhiszem.
Picassoék nem akartak a családok legbelsőbb magánügyébe beleszólni az eszméikkel. Beauvoir viszont a férfiakról, nőkről, családokról is írt, gondolataira egy elmélet épül, tehát igenis érdekes, hogy miképp élt mondjuk családi életet, vagy mennyiben volt rendben a nemi identitása.

30 év felettiként, tanárukként élt nemi életet tizenéves lányokkal, ez már nem az ártatlan magánügy kategória - se férfinál, se nőnél.
Az írás eredetije itt található, és zseniális. Szokás szerint a lényeget próbálom átadni, ezért nem lesz betűpontos fordítás. Akinek ez problémát jelent az maradjon az eredetinél. A logikátlanság logikája Miért olyan rossz a modern sci-fi? Miért olyan rosszak a modern…..
Deansdale Titkos társaságokról 2014.06.24 13:33:50
Azt ugye tudjuk, hogy az illuminati meg a szabadkőművesek nem léteznek, és aki szerint mégis, az hülye alusapkás összeesküvés-huszár aki túl sok zabot hegyezett. Ismerjük meg pár mondatban William Morgan sztoriját, aki New York állam lakója volt a 19. század elején, és…..
nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.07.17 13:19:21
@Barbaarb: Igen. Mindenben és mindenhol összeesküvéseket látni nem normális. Ez szerintem lelki/pszichológiai gondra utalhat. (Vagy arra, hogy az illető nagyon unatkozik.) Viszont biztos, hogy vannak összeesküvések. Nem értem, sokak számára miért olyan elképzelhetetlen, hogy emberek egy csoportja összefog bizonyos célok mentén és azok megvalósításáért dolgozik.