Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konki Fenyőbútor

60 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakberendezéshez szorosan fűződik, ezért is írunk most azokról a dizájnpozitív kiegészítőkről, amik igazán hangulatossá és illatossá teszik a lakásod. Füstölő, gyertya, bambuszpálcás diffúzor, elektromos önműködő légfrissítő, vagy falba dugható, konnektoros megoldás. Ezek mind jók, és…..
Az ősz nem csak a természetben, de az emberek hangulatában is nagy változás. Éppen ezért érdemes néha átgondolni, és évszaknak, hangulatnak megfelelően változtatni a dekorációk stílusát, színeit. El sem hinnéd, néhány egyszerű kiegészítő mekkorát tud fordítani a lakás atmoszféráján. Mivel itt az…..
A Budget Direct Travel Insurance digitálisan berendezte híres rendezők otthoni irodáit. Szerintünk tökéletesen passzol a producerek eddig elkészült filmjeihez, tükrözi az egyéniségüket, munkásságukat. Ha pedig dizájnról van szó, még ha csak virtuálisan is, naná, hogy nem bírjuk megállni, hogy ne…..
A kis enteriőr remekül ellensúlyozható a terek kreatív leválasztásával egymástól, és ehhez még falak sem feltétlen kellenek. Ez a világos lakás nem csak ultravilágos, de emellett fiatalos és látványos is. A dizájnerek remek munkát végeztek, az egyszerűsége az előnyére válik: a konyhában csak egy…..
Az oviból elballagott kisgyermek első osztályba szoktatása egy várakozásokkal és izgalmakkal teli időszak. A gyerekek bár nagyon várják, hogy mehessenek iskolába, a szülőket általában vegyes érzések töltik el ezzel kapcsolatban, hisz nem csak anyagilag nem mindegy, hanem úgy egyébként is stresszes,…..
Amit úgy rendez be, ahogy neki tetszik, ahol ő a felelős a rendért és a rendetlenségért is. Kell a gyereknek egy saját birodalom, egy saját íróasztal és egy jól berendezett szoba. MIÉRT KÉNE SAJÁT ÍRÓASZTAL? Amint elkezdődik a tanév, gyorsan rádöbbenünk, hogy összement a lakás. Nincs hely a…..
Nem követheted ugyanazokat a szabályokat, amiket a többi szoba esetében, ugyanis eltérően a többitől itt a biztonság és a funkcionalitás lesz az elsődleges szempont. Egy újszülőtt szobája legyen ultrabiztonságos és kényelmes. Egy kisgyermek számára legyen biztonságos, amellett, hogy rengeteg…..
Azért adunk most neked néhány tippet, mert pontosan tudjuk, milyen hatalmas nyűg ez. Az embernek semmi kedve általában egy ilyen felforduláshoz, viszont a praktikus tippek nem csak gyorsabbá, de sokkal könnyebbé is tehetik a műveletet. Íme hát: Évente 2x szinte kötelező! A lakásod meghálálja azt,…..
Bár korábban említés szintjén már írtunk róla, most egy kicsit részletesebben is kitérünk arra, hogy befolyásolják a hangulatod a különböző színek a lakásban. Elsősorban azokta koncentrálunk most, amik valamilyen pozitív hatással vannak rád.  Zöld A növények és természet színe nyugalmat kölcsönöz,…..
A Back Bay stúdió kezei közül került ki ez az Új-Skócia keleti partjára épült modern faház, ami már kívülről is ígéretes, de a belső dizájn az, ami igazán megfogott. Hatalmas terek, világos színvilág, és maximálisan felszerelt és kihasznált közösségi terek. Nagyon átjött a…..
Azt eddig is tudtuk, hogy egy nappali központi eleme a kanapén kívül a dohányzóasztal, arra viszont egész biztos nem számítottál, hogy mennyire fel lehet dobni néhány apró trükkel. Ezeket gyűjtöttük most össze, szokásunkhoz híven röviden, tömören, informatívan. Textúrák egyvelege Ahhoz, hogy ne…..
Szakember árulta el, hogy hány fok az az ideális hőmérséklet a hálószobában, amiben jó aludni. Persze a tudomány csak egy dolog. A jó alvás kulcsa nem csak a megfelelő méretű ágy és jó minőségű matrac, hanem a kiváló hőmérséklet. A szakemberek szerint már néhány fok eltérés is teljesen tönkreteheti…..
Sötét alapszínek, sok fa anyagfelhasználással. Wow! Egy 93m2-es, háromszobás lakás berendezése volt a feladat, egy egydülálló, vendégszerető, de majd családalapítást is ebben a házban tervező férfi számára. Mivel a tágas közösségi tér a gyakori vendéglátogatás miatt elengedhetetlen, ezért a…..
A lakásodban IS, hogy még pontosabbak legyünk. Ú, de furán hangzik ez az egész. Mégis miről hadoválunk mi itt? Jól figyelj, hogy értsd a lényeget. Ha otthon odafigyelsz néhány apróságra, akkor az életed máris kiegyensúlyozottabb és lazább lesz, illetve nem leszel tele frusztrációval. Engedd el, ha…..
Na persze csak virtuálisan, de felkutattunk három elképesztő lakberendezési csodát, ami nem csak szemet gyönyörködtető élmény, hanem tökéletes inspiráció forrást is jelentenek számotokra. Például egy közelgő lakásfelújítással egybekötött bútorozáshoz. American Copper Buildings Ebben a giganagy…..
Sokan nem értik, hogy a home office nem arról szól, hogy a vasalódeszkából asztalt, a kanapédból pedig munkaállomást csinálsz. Bár ideig-óráig lehet ilyen kretaví megoldásokkal trükközni, a nem ergonómikus kialakítás és egészségtelen testtartás hosszú távon megbosszulja magát. Súlyos egészségügyi…..
Az 1400 és 1600 között uralkodó reneszánsztól a napjaink kortárs enteriőrjéig, megpróbáljuk nagyon szemléletesen megmutatni nektek, hogy alakult a lakberendezés evolúciója. Vajon mikortól számolhatjuk majd az újabb korszakot? Erre mutató előrejelzések nincsenek, de eddigi tapasztalatok alapján már…..
Láttunk már nagyon balul sikerült költözést, amikor azt nem előzte meg semmiféle lomtalanítás, szelektálás, illetve összevissza és felirat nélküli dobozok, valamint elrakva az, ami a régi lakás kipakolása és az új berendezése között szükséges a mindennapi élethez. Megesik, hogy nincs időben…..
A menő londoni hatszintes közösségi tér nem máshol nyílott, mint az angol főváros egyik legvibrálóbb kerületében, az East Enden. Régen öveket gyártottak abban az épületben, ami most otthont ad a Blue Mountain School -nak, mind a 6 szintjén 6 különböző dizájner dolgozott, viszont a fa és…..
Eljön egyszer az a pillanat, mikor meg kell válnunk szeretett otthonunktól, és amennyiben jól éreztük magunkat ott, mindegy, hogy bérebadásról vagy eladásról van szó, kicsit fájó érzés. De amikor oda érünk, jön valaki más. Amikor az a feladat, hogy eladjuk vagy bérbeadjuk, számos trükköt…..
Ennek a különleges háznak a helyén korábban egy rég elhagyott raktár állt, de azt egy erős vihar lerombolta. A norvégiai Remøya partján áll ez a mindenhol elhúzható elemekkel felépült házikó, acélvázzal, a lehető legmasszívabb alapokra. Ha elhúzzák a mozdítható elemeket, egyenesen a lenyűgöző…..
Na de vonatok? Először nem akartuk elhinni, aztán utána kerestünk a témának és találtunk, nem is egy olyan luxusvonatot, amikkel akár napokig is utazgatni lehetne, mert minden szükségletet kielégít.  Shiki-shima, Japán Ezen a vonaton összesen 15 lakosztály található de jó messze tőlünk, Japán…..
Azt gondolnánk, hogy a nagyinál sosem fog kelleni a felújítás, lakberendezés és egyéb hasonló tevékenység, mert neki úgyis minden úgy jó, ahogy van. Nehezen változtatnak, nem szeretnek variálni, inkább mindent a régiben hagynának. Persze ez nem teljesen igaz és nem mindenkire, de ha van…..
Ajtót nem csak úgy veszünk, általában mint egy fenyőbútort, hosszú távra vásárolunk, aminek ki kell állnia az idő próbáját. Persze függ attól, hova és milyen szeretnénk, látványos, egyszerű vagy praktikus legyen, illetve milyen funkciót kell betöltenie. Ha eddig nem tudtad mire figyelj…..
A dolgos hétköznapok közepette sokkal nehezebb rendet tartani. Persze elhatározások, önmagunknak tett ígéretek és fogadalmak mindig vannak, de a végkifejlet majdnem mindig ugyanaz: akarva-akaratlanul rendetlenség lesz. Viszont nekünk vannak tippjeink ahhoz, hogy tartsd fenn állandóan a rendet a…..