Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KennethJames

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miralem Pjanić a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott, és elmondta véleményét a Juventus helyzetéről, bajnoki reményekről és a csatárkérdésről. „Massimiliano Allegri szeretne egy normálisabb szezont futni a Juventusszal, miután az elmúlt évben nagy volt a zavar az elvett, visszaadott,…..
Nyáron jelentős átalakulás vár a Juventus keretére, s ennek szellemében a klub most elköszönt egyik veteránjától. Ángel Di María egy szezont töltött zebracsíkos mezben, s most szerződése lejártával, ingyen távozik Torinóból. "Egy fekete-fehérben töltött szezont követően Ángel Di María és a Juventus…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
KennethJames 2019.06.18 10:56:42
@pedronegroo: volt Chiesanak egy erős u21-es meccse a spanyolok ellen-innentől 100millió
KennethJames 2023.06.01 11:09:35
@sleepy8: @steven.h: biztos irónia mert Kulun kívül más nem nézett ki sokkal jobban a következő csapatában de ő még Allegri előtt elment kölcsönbe.
A Tuttosport szerint kedden megkezdődtek a tárgyalások a szerződésbontásról. Ha sikerül megállapodni a mesterrel, a klub megválik Massimiliano Allegritől. Romeo Agresti egyértelműsítette a minap, hogy Massimiliano Allegri elküldéséről csak és kizárólag egy ember dönthet, méghozzá John Elkann, mivel…..
A Juventus tartja harmadik helyét az olasz bajnoki tabellán, s az előtte egy ponttal álló Lazio beelőzésére készül. Erre meg is van a lehetősége, mivel a római együttes szombaton 2:0-ás vereséget szenvedett az AC Milan otthonában. Mindeközben a mögötte álló csapatokra is figyelnie kell, mindkét…..
Zűrzavar uralkodik Torinóban, s a rendkívül gyenge eredmények sorozata mellett aligha meglepő, hogy sokasodnak  a pletykák arról, hogy a játékosok sem érzik jól magukat Massimiliano Allegri csapatában. A Juventus mesterének egyik leghangosabb bírálója, Daniele Adani a Rai Sport 90 Minuto című…..
KennethJames 2023.05.02 20:12:53
@Shyr Kahn: Még annyi hogy Sarri az nyári igazolásokba már nem tudott beleszólni, ezért egy játékos sem jött az ő kérésére/beleeggyezésével. Az öreg senkit sem kapott, és még CR-t sem rúghatta ki pedig finoman mondva sem kedvelte.
A Juventus rendkívül gyenge időszakát éli, mivel az elmúlt három bajnoki mérkőzését egyaránt vereséggel zárta, majd hét közben értékelhető gólhelyzet nélkül szenvedett 1:0-ás vereséget az Inter otthonában az Olasz Kupa elődöntőjében, így elbúcsúzott a sorozattól. A zebramezesek vasárnap este a…..
A Juventus rendkívül gyenge formát mutat a bajnokságban, ahol zsinórban három mérkőzését is vereséggel zárta, de az Olasz Kupa ma esti elődöntőjében hatalmas lépést tehet annak érdekében, hogy ne záruljon trófea nélkül az idei, mindenképpen csalódást keltő szezon. Ehhez az Inter otthonában kell…..
KennethJames 2023.04.26 23:01:58
@tv88: több mint két és fél milliárdnak megfelelő forintot tesz zsebre évente. Majd biztos lemond róla
KennethJames 2023.04.26 23:03:59
@KennethJames: pardon forintnak megfelelő eurót
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, szerdán megszületik a döntés a 15 pontos levonás ügyében, majd a csapat csütörtökön a Sporting CP otthonában lép fel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, hogy azután vasárnap este a bajnoki cím felé robogó Napoli csapatát fogadja Torinóban. Ezt…..
Mohamed Ihattaren januárban visszatér a Juventus keretébe, s a fiatal futballista a De Telegraaf munkatársának beszélt múltjáról, s arról, milyen változás állt be életében, amióta Mo Nouri az ügynöke.  „Bárcsak korábban felvettem volna vele a kapcsolatot. A marokkói közösségben egyszerű…..
A Juventus igazi hatpontos mérkőzésre készülődik, azonban a korábbi években megszokottaktól eltérően, ezúttal már nem a bajnoki cím megszerzése a tét, hanem az, hogy a zebramezes csapat biztosítsa helyét a bajnokság legjobb négy együttese között, s így a Bajnokok Ligája következő kiírásának…..
KennethJames 2021.05.09 22:42:02
@Il Principino: Nem hiszem , hogy egy gólon múlna. Főleg mivel az inter és a sasok ellen úgy szopunk ki mint a vihar
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
KennethJames 2017.08.31 22:15:00
T
KennethJames 2018.02.22 11:34:51
@mpite: Ünder-t két év alatt felboostolja a Róma aztán elviszi a Bayern. :D
Nem annyira egylábas mint Dybala
KennethJames 2021.05.01 22:28:04
@venember83: És még ötödikek is vagyunk. Tudom holnap mi is pontokért játszunk, de így teljes a poén :)
A Benevento elleni vereséghez hasonlóan a Juventusnak ismét kapitális hibával sikerült ellenfelét segíteni, ezúttal Dejan Kuluševski volt az elkövető. „Elégedett vagyok a válasszal, amivel a srácok szolgáltak a Benevento elleni vereség után, már ami a tartás részét illeti a dolognak: a srácok…..
KennethJames 2021.04.03 20:55:17
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
KennethJames 2021.03.09 21:42:49
@Bianka Néró: Danilo eltiltott
A Juventus mestere, Andrea Pirlo elárulta, hogy Matthijs de Ligt kihagyja az FC Porto elleni visszavágót, s a torinóiak mestere bizonyos abban, hogy nem a holnapi mérkőzés dönt majd a jövőjéről. "Nagyon technikás mérkőzésre lesz szükségünk. Egy tömör csapattal nézünk szembe, amely két szoros…..
A La Stampa érdekes táblázattal, a La Gazzetta dello Sport pedig rövid elemzéssel szolgált a támadók idei teljesítménye kapcsán, és ezek az adatok elég jól mutatják, miért is tűnik egyre távolibbnak a sorozatban tizedik scudetto a Juventus számára. A bajnokság leggólerősebb játékosa jelenleg…..
A Juventus újabb komoly erőpróbára készül, hiszen az új évben nagyszerű formába kerülő zebramezesek kora este a Napoli otthonában próbálják begyűjteni az újabb három bajnoki pontot. Andrea Pirlo 22 fős keretének hiányzói Arthur Melo, Paulo Dybala és Aaron Ramsey lesznek. A két csapat első bajnoki…..
KennethJames 2021.02.13 18:35:40
A Juventus Cristiano Ronaldo találatával szerezte meg a vezetést a Napoli elleni Olasz Szuperkupa-döntőben, ez volt a portugál világklasszis pályafutásának 760. gólja, s ezzel újabb mérföldkőhöz ért, hiszen megdöntötte a mindenkori csúcstartó, Josef Bican rekordját. A cseh legenda 1913-an az…..
KennethJames 2021.01.21 14:14:31
Eddig leginkább a Juventus legendáiról volt leginkább szó, most azonban a legrosszabb transzferek vannak terítéken. Leginkább két csoportja van ezeknek a futballistáknak, van akikre mára már mosolyogva gondolunk vissza, azonban azokban az időkben a hideg kirázott minket, mikor megláttuk őket a…..
A Juventus középpályása, Emre Can nemrégiben kritikus hangon szólalt meg a kor fiatal labdarúgóival szemben, akiket elvakít a magas fizetés, és így eltékozolják tehetségüket. „Rossz látni, hogy sok srác hogyan viszonyul a tehetségéhez, nem igazán értem az egész helyzetet.” - mondta a mostanában…..
KennethJames 2019.11.19 15:45:25
@DelPiero2: Khedira tunéziai
A nyáron a Juventus élére kinevezett Maurizio Sarri csapata ugyan továbbra sem nyújt igazán meggyőző teljesítményt, az eredményekre egyelőre nem lehet panasz, s a vasárnap esti ellenfél egy olyan együttes lesz, amely évek óta patinás múltjához méltatlanul szerepel az olasz pontvadászatban. Maurizio…..
A Paris Saint-Germain egykori mestere, Laurent Blanc szerint a Juventusnak jól kell egyengetnie Adrien Rabiot sorsát, azonban bizonyos benne, hogy nagyszerű futballistát szerzett meg az Öreg Hölgy. „Ő box-to-box középpályás.” - kezdte a szakember a nyilatkozatát a La Gazzetta dello Sport…..
KennethJames 2019.07.02 22:56:09
Maurizio Sarri a Juventus TV számára adott, csak tegnap közölt első interjújában számos témát érintett, beszélt úgy a múltról, mint az elképzeléseiről és a jövőről. „Az első érzésem az a felismerés, hogy egy nagyon fontos klubhoz érkeztem. Szerencsés vagyok, hogy a Chelsea-től érkezhetek, amely…..