Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Long

0 bejegyzést írt és 4131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Niki Moves A zéró drop projekt 2018.12.05 14:05:43
Nagy projektem volt mindig ez a zéró dropos cipő meg a futótechnika, csak ezek is olyan dolgok, amik hosszú idő alatt érnek be. A rólam készült fotókon láttam, hogy túlságosan tapadok a talajra, nem onnan lendítem előre magam, ahonnan kellene, ez sose tetszett, de a futótechnika makacs dolog, nem…..
szenaskor.hu   Ha harmincszor nem hallottam Szilvitől, akkor egyszer sem, hogy "Nem ez volt a legjobb ötletem.", pedig nem volt a nagy körrel semmi baj. Jó, hát ráment a napunk, és most is fáj még kicsit, de ugye azt csináltuk egész nap, amit szeretünk, szóval ez jóféle fájdalom.Kellett egy kis…..
Egyenruha és felszerelés A Vietnamban bevetett amerikai haderők egyenruhája és felszerelése igen sokszínű képet mutat. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy rövid időn belül olyan sok változtatásra és fejlesztésre került sor, mint a második világháború óta még soha... Amerikai zöldsapkás…..
Mr Long 2018.08.07 21:08:19
@gajdos66: A 10 milla fociszakértő miért ne msportol, csak nézi?
Amikor egy posztban azt olvassa az ember, hogy a hely, ahol a szerző jár egy nukleáris apokalipszisba oltott Walking Dead helyszín, meg Mordor egyszerre, akkor abból rossz már nem sülhet ki. Nem is sült, ráadásul Gábor (akinek korábbi írását itt olvashatjátok) nem csak egy, hanem rögtön két ilyesmi…..
"Sohatöbbet. A hosszú táv meg pláne kizárt!", mondtam a 84 kilométeres verseny után, ami a "A Salomon Ultra-Trail® Hungary Magyarország legrangosabb és legnépszerűbb terep ultra versenyének" második leghosszabb távja volt 3000 méter hullámvasúttal. De persze kis feleségem nem hitt nekem, hallotta…..
Mi is tudjuk jól, hogy a legtöbb férfi irtózik a táskáktól, mert azt gondoljátok az csak a nőknek való. Szerintünk ez egyáltalán nincs így, de ha már táskát nem, legalább pénztárcát használjatok...
Mr Long 2018.04.11 16:30:13
Nezumi szokta mondani, hogy a futásban nem az a veszélyes, hogy vérhólyagot kapsz, hanem hogy vérszemet. A terepfutásra szerintem ez hatványozottan igaz, érdi futótársam kicsivir tuti rákattant az első terepversenye, a Tajga Trail után, pedig az nem is a legegyszerűbb "beszálló" verseny, hiszen…..
Egy problémát nem gyorsan, hanem jól kell megoldani. Amikor a jó mérnök találkozik egy problémával, és megtalálja a megoldást, nem áll meg, hanem tovább folytatja, amíg feltérképezi az összes lehetséges megoldást, és utána kiválasztja a legmegfelelőbbet. A gyors és egyszerű megoldásokkal az a baj,…..
Mr Long 2018.01.24 09:25:22
@Tsteinar: Hát nem kapna érte annyit, amennyivel jobban élhetne 500m-rel arrébb, hisz talán mindenki ott kereesne lakást...
Másrészt sok országban nem lakóházak alá, mellé rendezték be a bulinegyedet, hanem külön és max a szomszéd hazban lehet zavaró, nem egy egész negyedben.
Na itt bukik ki, hogy ezek a kocsmák nem liberális helyek, hanem komcsik/fasiszták, hisz nem figyelnek másokra, szerintük csak nekik van igazuk és helyük a negyedben.
Sokan teszik fel a kérdést, hogy mi kerül egy órán több millió forintba. A kérdésre nem létezik egyszerű válasz, de a magas ár legfőbb oka az, hogy a karóra ma már inkább ékszer mint használatai tárgy, és ugyanazért drága amiért egy drágaköves nyakék is az. A törés valahol a 80-as években…..
Mr Long 2017.12.12 07:43:30
@swfla: "Lakast is vehetsz bankkolcsonbol. Mindketto kozos jellemzoje, hogy azt hiszed a tied, depedig nem. " Ezt a topa hozzáállást. Miért ne lenne a tied? Neked pénzt adnak kölcsön és letétet kérnek érte, nem a lakást adják neked...
Ha a legtisztább környezetet kellene megnevezned, biztos egy modern, nett kis irodát említenél. Pedig tévedsz. A felületek tisztaságát vizsgáló ATP teszttel ugyanis kimutatható, hogy az irodákban lévő legtöbb dolog rendkívül mocskos...
Őszintén be kell vallanom, hogy az Igazából szerelem sokáig az egyik kedvenc vígjátékom volt. Eleve kedveltem ezeket a némiképp egy kaptafára készült angol vígjátékokat (mint a Négy esküvő és egy temetés, meg a Notting Hill stb.), az Igazából szerelemben pedig különösen kedveltem a film ritmusát:…..
Mennyire kiábrándító lehet megtudni egy ételről - amit az egészséges életmódod miatt rendszeresen fogyasztasz, de szeretni nem szereted - hogy nem is egészséges! Pedig sajnos sokszor becsapjuk magunkat ilyen ételekkel. Íme 10 ezek közül:..
Mr Long 2017.10.10 07:57:28
Nezumi hétvégén maraton futott éjjel, az NN Night Run Budapesten (amiben az NN egy biztosító cég, ha jól gondolom), ami tök jól hangzik, de a várt éjszakai hűvös valahogy aznap elmaradt. Voltak gondok a versenyszervezéssel is, és azt kell mondanunk, hogy a Maratonman által szervezett versenyeknél ez…..
Nőként sűrűn okozott már gondot, hogy olyan alsóneműt válasszak, ami egyben kényelmes, de mégis képes beindítani a férfi fantáziáját. Bár úgy gondolom, hogy sok esetben csak mi stresszelünk túl egy ilyen kérdést, mivel a párunk bármiben kívánatosnak fog találni, de egyrészt eddig a pontig is el kell…..
Mr Long 2017.07.29 17:39:26
Néha meglepő dolgokra lehet bukkanni az interneten. Véletlenül találtam ezt a kis faházat és annyira megtetszett, hogy úgy gondoltam, megosztom veletek. Tele van olyan ötlettel, amelyek akár nyaralóban, akár kis alapterületű lakásokban segítenek élhetőbbé tenni a teret. Ezen a…..
Mr Long 2017.07.18 06:33:23
@karandash: Nagy kenyelmes haz kell, nem egy lyuk.
A budi szerintem nem pottyantos, csak olyanra van designolva egy fa dobozzal.
Legyen szó akár egy új pólóról, egy nadrágról vagy épp egy telefonról, igen fontos, hogy a vásárolt termék passzoljon az ízlésvilágodhoz. Ez az órákra is vonatkozik, ezért úgy gondoltuk, érdemes összeállítani egy listát, amelyben megtudhatod, mi az az 6 szempont, amit feltétlenül figyelembe kell…..
Mindenhonnan azt halljuk, hogy a futás rendkívül veszélyes dolog. Tönkreteszi a lábat. A térdet. A derekat. Hacsak nem veszünk spéci futócipőt, ami tökéletesen alátámasztja a lábat mindenhol. Én is így gondoltam, eddig. Már nem így gondolom. ..
Bumeráng Pride Erdélyben 2017.07.03 09:32:58
Mindenkinek van valamilyen fétise, amiről keveset, vagy inkább semmit nem beszél az őt körülvevő embereknek: számomra ez a provokatív témájú cikkek, publicisztikák alatti kommentek olvasgatása. Ezek közül is vannak különböző leágazások, a személyes kedvencem például azok a részek, amikor valaki…..
Mr Long 2017.07.04 10:15:17
@11110000: "és ne tudjon közlekedni 2 millió ember"
Szerintem a 2 millio nagy része nem megy egesz hetvegen a belvaroson keresztul-kasul...
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
Mr Long 2017.06.23 15:12:09
@flamer: Ja, mert a napi 4 kávé meló közben nem drogfüggőség...
Amikor SzLacc barátom meghívott minket Sopronba pár napra, meg a Sopron Trail-re, akkor azzal riogattam, hogy majd "Alpok legalja", meg "Sopron tré" és hasonló címmel fogok posztot írni, de erre természetesen nincs okom, hiszen a lehető legjobb volt ez a kicsit meghosszabbított hétvége.Pénteken…..
Sátánizmus - ami sötétségről, kegyetlenségről, ezotériáról, rituális áldozatról, vérgőzös orgiákról, és általában véve, nem kívánatos, antiszociális viselkedésről fest bennünk képet. De mégis, miről szól ez a vallás valójában? Hogyan határozzuk meg a Sátánizmust? Ténylegesen miben hisznek a…..
Mr Long 2017.06.01 11:54:42
@Kultúrnéni: "gyermeke volt az Édenkertben "
Akkor miért vágta ki őket onnan? A szülő is megbocsájt a gyermekeinek.
Mr Long 2017.06.01 11:55:30
@MaxVal BircaMan HJCD: Melyik vallás jó, ha a sátánisták liberálisak?
A legszebb, legdurvább, leggyorsabb hajókat láthattuk a Balatonfüred Boat Show-n, amit május 12-14. között rendeztek meg a Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben.  Természetesen nem hagytuk ki a lehetőséget, hogy megcsodáljuk a Hajógyári Kikötő elképesztően gyönyörű, földi halandók által szinte sosem…..
Mr Long 2017.05.23 15:05:31
Ha atomerőművet akarsz építeni, környezetvédelmi engedélyre is szükséged lesz. Ezt viszont egy olyan hivatal adja ki, amely nem környezetvédelmi...
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..
Mr Long 2017.04.06 16:01:29
@Ballib Cenzúrázók Réme 26: "Aki magyar, annak magyar gyereke születik, magyar anyától és magyar anyától."
WTF!?! Ez nem NER kompatibilis család! :)