Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell)

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1899. Edison elektromos, Baker gyártmányú autójával. A Baker korának legnagyobb elektromos autó gyártója volt. 1906-ban 800 darab gépkocsit gyártott (a legnagyobb autógyár, a Ford 8729-et, a Buick pedig 1400-at)..
A legjobb kémfilmek a hírszerző-ügynökségek, kémek világába visznek el bennünket, ahol minden rejtélyes és titokzatos. Akciók, szövevényes sztorik, verekedések, autósüldözések, nagy taktikázások, a másik fél ügynökeinek kijátszása, megtévesztése és persze a világ megmentése van napirenden…..
2014 június 7-én, 20:30-kor a Magyarország-Kazahsztán barátságos válogatott futballmeccsel sokadszor, de a jelenleg Magyarországon zajló stadionépítési ütemet elnézve ezúttal immáron véglegesen elbúcsúzik a Puskás Ferenc Stadion a futballszerető közönségtől. Az arénát…..
"Most már tényleg azt mondhatjuk: hol van az a Barcelona?" - zengte Kósa Lajos a nagyerdei éjszakában. Hát csoda, hogy imádjuk a stadionavatókat? Most épp a debrecenit. Az eseményt sajnos csak youtubon láthattuk, úgy látszik a húsvéti tévéműsor nem hozta a kívánt…..
  Nemrég hallottuk az érdekes adatot, hogy az egyik budapesti katolikus óvódából ki kellett menekíteni egy gyereket, akit rossz magaviselete miatt úgy fegyelmeztek meg, hogy leragasztották a száját. A ragasztót még ebédnél sem vették le róla, tehát a többiek szeme láttára…..
Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell) 2014.03.31 19:02:37
@Online Távmunkás: Az a baj, hogy te is általánosítasz: "Qéldául a katolikusoknál bevett szokás" :). Amúgy nem is lenne ezzel baj, hiszen minden vallásnál működik ez a bizalom dolog. És minden vallásnál történnek visszaélések is :) Ez megint nem vallás függő! A seggfejség vallástól független :)
Mai szerzőnk, Zoltán hosszú utat járt be, a magyarországi mérnöki munkától a londoni mosogatáson és raktári munkán keresztül az építkezésekig. Ami nekem kifejezetten tetszik a történetében az az, hogy folyamatosan előre tekint és próbál tanulni, fejleszteni…..
Úgy gondolom, hogy a vígjáték az a műfaj, ami a legjobban összehozza az embereket. Erről árulkodnak a bevételek is, hiszen a legigénytelenebb vígjátékok (Nagyfiúk…) is rengeteg pénzt hoznak a konyhára. Ezzel csak részben van baj, de ebbe most inkább nem megyek bele, inkább azt a…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
Érdekes helyzet állt elő ellenzéki oldalon az október 23-i rendezvénnyel. A Mesterházy-Bajnai formáció válaszúthoz érkezett.El kell dönteniük, hogy ketten együtt (meg persze a hozzájuk csatlakozott szervezetek) elegendő erőt jelentenek-e az orbáni hatalom demokratikus úton,…..
A vádiratot szerdán nyújtotta be a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Fővárosi Törvényszékhez - közölte Ibolya Tibor, megbízott fővárosi főügyész. A volt belügyminiszter tavaly szeptemberben került őrizetbe, először lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el vele szemben, később…..
Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell) 2013.10.17 11:11:50
Proszektúra A Knézy 2013.10.16 09:58:57
Knézy Jenő megérti az idők szavát. Ha a Fidesz 5. sz. párttagkönyvének tulajdonosa immáron nagy nyilvánosság előtt senkiházi becstelen disznóknak nevezheti (nem patkánynak, ez a megszólítás Bayer részéről a baloldali politikusok kiváltsága) a magyar válogatott focistáit, s…..
Szép hely az agónia lágyvizű medencéje. Valljuk be, imádunk megmártózni, és aztán hosszasan elidőzni ebben a langymeleg rettenetben, ebben a jól ismert rosszban, amiről persze azt hihetnénk, hogy utálunk benne lenni, de mégis, amikor ki kéne belőle kászálódnunk, valahogy csak…..
Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell) 2013.10.16 12:06:02
Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell) 2013.10.16 13:15:50
@Gilinggalang: ok csak a jeghegy csucsa. nem figyeltetek oda mint mondott Szalai, mint mondott Huszti es mit mondott Korsos. mar a legalapab alapnal el van cseszve minden 5 es 14 ev kozott. nem tudjak a helyes labtartast es mozdulatsort rugasnal, alapveto mozgas koordinacios problemaik vannak ami kesobb joval nehezebben elsajatithato. a felelosseg azoknal az edzoknel van akik ott vannak es rosszul vegzik a dolgukat es azoknal akik a papirokat adjak nekik arrol, hogy alkalmasak a munkara. Nem beszelve az utanpotlasban levo korrupciorol (apuka fizet az edzonek, hogy az o fiacskaja jatszhasson). a felsoroltak kozul csak Mezeynek volt hatalma a tobbi csak mitugralsz megmondo ember.
Vannak dolgok amik rémesen idegesítenek sorba állásnál, ám szerencsére ezek többségére van megoldás: egyszerű sorterelő szalag, amilyeneket a repülőtereken rendszeresen alkalmaznak. Ezek egycsapásra megoldják az olyan gondokat, hogy ki volt ki előtt, vagy ha több ablak van, akkor…..
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
A miniszterelnök szerint az elmúlt tíz évben 350 ezer magyar vállalt munkát külföldön. Ők jellemzően vendégmunkások, akik azért távoznak, mert máshol könnyebben tudnak boldogulni és ez a szám a népességhez viszonyítva még csak nem is magas. Szemöldökfelvonás…..
A 2013. szeptember 6-i bukaresti labdarúgó kínkeserv csak azoknak legyen rémálom, akik sporton kívüli eszközként, hazugságtermelő álomgyárként akarják használni ezt a játékot is! Volt már ilyen. De az akkori Puskás Öcsi nem Akadémiára áhítozott, hanem letolta…..
Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell) 2013.09.10 09:05:28
@Pan Modry: Kedves felebaratom! legalabb arra reagalj amit irtam, es ne frocsogj itt! Mikor lattal utoljara magyar bajnokit? Amugy a Romanokat nekunk nem Bukarestben kellett volna megverni, hanem itthon. tovabba aki sportolt az tudja, hogy a sport nem a masik megalazasarol szol, hanem a legyozeserol. tovabba ha ennyire undorodsz az otthon maradottaktol akkor minek olvasol ilyen forumokat? olvass es kommentelj ott ahol elsz, es mond meg nekik, hogy mennyire elegedett vagy, meg azt is, hogy ott minden tokeletes. hadd erezzek, hogy halas vagy a befogadasert.
A családi adókedvezmény kiterjesztése nagyon szép gesztus, gondolom, a kádnéppártosok meg is hatódtak és szorgosan törölgetik a könnycseppeket a szemük sarkából, hogy most akkor ők mennyire fasza gyerekek meg minden, azt hiszik, az asszonyok innentől kezdve Harrach Péter képeket…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után sokan reménykedtek, hogy Harrison Ford végleg leszámol Mr. Jones karakterével. Most viszont kiderült, lesz még egy rész – az ötödik – ami tényleg az utolsó lesz.    Már biztos, hogy Harrison Ford…..
Pszichoterápiás jelleggel időről időre leközlünk külföldi, főleg nyugat-európai kuncsaftszopatásokról szóló történeteket. Ismerkedjenek meg a legmagyarosabb brit telekommunikációs céggel, melynek szereplői nem hajlandók szerelni, ha nem találnak parkolóhelyet. Az remek…..