Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzilajSzilard

0 bejegyzést írt és 370 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóképű lányok és fiúk, számtalan fordulat és taktika orrvérzésig. Visszatért a Survivor és ezzel együtt én is. A helyszín ezúttal is Mamanuca, Fiji, ahol 14 ropogós szörvájvörke és 4 rutinos játékos hajt 39 napig a dicsőségért és a pénzért. Bemutatkozik az ”Edge of…..
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
SzilajSzilard 2019.02.22 10:52:04
@r0mantik: Bár nem szeretek aládolgozni egy írásában dagonyázó embernek, de most legyen, verd el szaros strandpapuccsal a talpam.
Anikótól nem kell többet várni, mint ami minimálisan elég a műsorhoz. Kit érdekel hogy a fülére mondják? Az sem érdekel hogy valójában mindig csak annyit kérdeznek a szerencsétlenektől, hogy "és mit gondoltál erről/róla?" csak más szavakkal.
Nem reggeli műsort kell csinálni, nem kell minden műsorvezetőnek Lilunak vagy Vadonjanis Balázsnak lenni.

Csinos volt, aranyos volt, fejlődött, ennyi elég, nem színpadra készül.
Ráadásul nem neki kell lenni egyedül a portásnak, sminkesnek, szerkesztőnek, világítónak és közönség csillapítónak lenni egyszerre.
SzilajSzilard 2019.02.22 12:09:33
@csincsilla72: Úgy vannak vele hogy csak a gyengék védekeznek, az erősek már élesítik a filtert és az Impact betűtipust a gyerek képaláírásaihoz!
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
SzilajSzilard 2019.02.17 23:51:52
@.iIi.: Szerintem pedig a naív (segghülye) szegényleány, akit mindenki csak bánt, de ő nem adja fel talált be. Akibe mindenki harap egyet és kiröhögik, pedig ő csak naívan (segghülyén) szemléli az őt körülvevő világot.
Az ő jellemfejlődése, cselekménye nem a sajátja, hanem a többiek bukása. Azért nyert, mert a többiek nem bírták már ki azt a mély sötétséget, amit ettől a nőtől kaptak, és beszóltak a nép egyszerű gyermekének, véleményezték szemtől szembe vagy a háta mögött.

A munkásosztály győzelme a "nagydumás" főnökség felett.
Zsuzsu a nagybetűs proli, utána jött volna Reni de ő fekával kúrt és sztrippelt.
Olvassuk is el Mensáros leírását a proliról, tisztelgésül. :)

"A proli ravasz. Nem hisz neked, bizalmatlan.

Meg van győződve arról, hogy be akarod csapni. Pláne, ha tudja, hogy tanultál és szellemi munkából élsz. Tanulni csak azt lehet, hogy őt hogy kell becsapni. A gondolkodás funkcióját tulajdonképpen ebben látja. Ezért ab ovo védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni. Ezért nem lehet prolival barátkozni! Vagy ha barátkozol, eljön a pillanat, amikor fellázad tehetetlen butaságában, meg van győződve arról, hogy meg akartad alázni, fitogtatni akartad a tudásodat és ezzel valami őt kihasználni akaró célt elérni, tehát valamilyen módon a kultúrával "kivenni a fegyvert a kezéből", amivel neki örökké védekezni kell az "okos" világ ellen, és mindezekért végül elárul.

Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia. A proli a legszörnyűbb állat a világon. Bár nem akarom az állatokat bántani. A proli nemcsak a fölötte állóval szemben kegyetlen: a hasonló proli szomszédja épp úgy ellensége. Lesi, figyeli, hogy mije van. Ha egy hamutartóval többje van, már följelenti, álmában megöli (ez a rosszabb).

Tehát maguk között sem tudnak békességben élni. Nem véletlen, hogy régen nem hagyták őket szabadjára. Ma azt mondják, hogy azért nem, mert féltek, hogy az urakat fölfalják. Nem! Az urak féltek, hogy ők egymást fölfalják!"
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
Én is tudtam, ti is tudtátok, hogy maradt még ebben a történetben. Hálistennek a Viasat is tudta, ezért most itt vagyunk újra kedves feleim, úgyhogy igazítsuk meg az Aliexpress-ről rendelt Guchi órát kezünkön, simítsuk ki Michael Pors ruhánkon az apró ráncokat kétkezi munkát…..
Luxikáink végre ismét itthon, így természetes közegükben követhetjük gyökérségeiket, elsőként rögtön Tündét kapjuk orcánkba, aki férjének, és annak ölében (!!!) ücsörgő 16 éves Danikának ecseteli, hogy jók voltak a pogramok, csak sok vót a köcsög. Bogi eközben már…..
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
Vallomással kell indítanom, mert szégyellem magam, mint a picsa. Az hagyján, hogy nincs egy nyamvadt tütüm sem, de tavaly óta még mindig nem sikerült felszerelni a csillárt a budiba, a fűrészporos tapéta is itt-ott felkunkorodott már, és azt a kurva Feszty körképet sem lehet sehol olyan kicsiben…..
A fiatalabb generációk életéből szinte teljesen kikopott a televíziózás - ezeket a tartalmakat egy előre megszerkesztett, reklámokkal teletűzdelt műsorfolyamnak tekintik. A szokások változásával a hirdetőknek is új utakat kellett keresniük ehhez a korosztályhoz: jelenleg a…..
Vége a török kalandnak, visszakerülünk a szürke hazai hétköznapi rongyrázásba, aminek első momentuma Ritát érinti, és még csak nem is ő rázza a rongyot, hanem az exférj, aki a házmester legnagyobb bánatára előveszi romantikus énjét, és a stáb tanácsára rózsaszirmokkal hinti be a lépcsőházat, meg…..
SzilajSzilard 2017.11.03 23:41:03
@sixx: Köszönöm, valóban. Állóképnek néztem.
Könnyek, dráma és feszültség a negyedik rész kezdő képsoraiban.  Egy éttermi asztalnál ül hatosfogatunk, ahol épp egy Babett vs. Vivi összezördülés zajlik, ezjúzsöl.  Az nem igazán derül ki, hogy mi a topic, de olybá tűnik, hogy onnan folytatjuk, amikor az előző részben Vivi na jól van, nekem…..
SzilajSzilard 2017.10.24 14:04:23
@ethan blow: Nincs igazad, teljesen jó volt. Felesleges nagyszakérteni egy jó írást. Legalább válassz egy szart, ennyi taktikai érzéked legyen már! :)

Egy tényleg orrkiülős hajótulajdonos
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
Az RTL Goldra érkezik majd Nádai Anikó, a VV egykori szereplőjének Maunikasó-utánérzése (ami eleve egy utánérzés volt, de itthon bevonult a köztudatba/nyelve, szóval ez van) aminek a címét hallva sajnos nekem az Anikó golden shower ugrik be, az meg kurvára más műfaj,de nem…..
Vannak pillanatok, amikor a korábban viccesnek, vagy inkább röhejesnek tartott dolgok eldurvulnak. A Rich Kids of Instagram profil sosem a visszafogottságáról volt híres (finoman szólva), de most azért átléptek egy határt. Nagyon durván...
Van az úgy, hogy az ember összebaszik a csajával, mert mondjuk gyökér volt, vagy szájbanyelvelt egy hóka, de csöcsben erős valóságshow-szereplőt, ugye. Az is előfordulhat, hogy erről az interneteknek köszönhetően a csaja is tudomást szerez, aki ezen felbassza magát, és kibassza a…..
SzilajSzilard 2017.05.02 15:03:49
@Konyvtaroslany: Szerinted melyik a gázabb? Két lány közös vibrátort használ, vagy hogy az interneten elütésbe belekötnek?
Már a Harcosok Klubjában is meg lett mondva, hogy amit birtokolsz, az birtokba vesz. Remélem, az én esetemben ez nem igaz, mert ha igaz lenne, akkor az életem fölött BMW bőr belek uralkodnának. Mert bár eldönöttem, hogy a lakatolás megkezdéséig már nem vágok bele érdemi projektbe, de persze ahogy…..
Ha sárga és hápog, akkor kacsa, mondja a népi bölcselet, szóval mindegy, milyen néven illetjük azt a műsort, ami heti négy alkalommal jelentkezik kiszavaznak belőle hol egy faszit, hol egy csajt a végén van egy nagy nyeremény a helyszíne egy luxusvilla az Éden Hotel parafrázis, bárhonnan…..
BMW 540i, vagyis a bajor gyurma 2017.04.06 21:34:44
Pontosan kettő hónap és indul a legnagyobb kalandom a Bömivel.  Már szépen gyűlnek az alkatrészek, sikerült beszereznem két gyári M5 lökhárítót, lassan megjönnek az új kormánymű alkatrészek is, a dupla üveges új ajtók és az M5 kormánymű pedig már idegesen várják a garázsban, hogy a helyükre…..