Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piripintyó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne gondolna vissza jó szívvel a gimis, ifjúsági sorozatokra? Azokra az intrikában és szerelmekben gazdag, könnyed, az élet "nagy" kérdéseit tinédzser fejjel feszegető, főként iskolákra lokalizált, minimum 5-10 évvel idősebb színészekkel játszó sorozatokra? Amikért akkoriban - letöltés és…..
A Fox az X-Akták feltámasztása és a tavaly életre rugdosott 24 után egy újabb klasszikushoz nyúlt, és zöld utat adott a Prison Break azaz Szökés minisorozatos (oppardon, event series) folytatásának,…..
piripintyó 2015.08.07 20:26:44
@Mazzzzu: egyetértek!
Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a…..
Az idei mezőny erősségéhez kétség nem férhet ugye, ehhez párosul egy nagyszerű főcím is, amiben a kamera a versenyzőket alulról is megmutatja, tangás pina villan 3x már az első 23 másodpercben, ez kell a magyarnak. Istenesre egy rettentő pulóvert adtak, és feltöltötték az…..