Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThomastheBuzz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt A Fal valamelyik tavalyi adásának egy kérdése: Ez meg tegnap volt a Piramisban, a permanensen visítozó nős adásban:  Véletlen egybeesés, mi?..
Ott állunk a dombtetőn, és várjuk az újraosztást, amit Feri egy olyan biccsplíz fejjel konstatál, hogy ihaj, a paliból sugárzik a beleszarás, ő MEGOLDJA bazdmeg, MINDENÜTT. Klau be van szarva, Tamás meg nem ért semmit. Na, osztás. Ja, hogy Bencus mondja, ki merre? És nem húznak? Ó, akkor ez csak egy…..
Komolyan, ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a nagy kategóriák kimenetelét. Az elképesztő sorozatdömpingben (460 körül volt a tavaly nézhető sorozatok száma) persze nem csoda, hogy nincs tölteléknevezés, olyan arc, aki csak azért van ott, mert ott szokott lenni, ennyire elégedett én nagyon…..
"Az Inhumans egy Trónok harca szuperhősökkel, ami akár jó is lehetne, de nem lesz az" (SajóD) Sírunk, bazdmeg, ez mi a tököm? Mi ez a pusztulat? Iszonyú színészi játék, gagyi trükkök (AZ A KUTYA, TE JÓISTEN), otromba díszletek, á, hagyjuk. Ez, IMAX-ban? Na ne röhögtessenek...
Március 11-én tér vissza Samurai Jack az Adult Swimen, a Cartoon Network egykoron kifejezetten népszerű rajzfilmje, amihez ráadásul érkezett egy nagyon kis pofás előzetes is. A legendás Genndy Tartakovsky (Dexter laboratóriuma, Pindur pandúrok, Star Wars: Clone Wars) animációs sorozata 2001 és 2004…..
A fenti videóban már láthattunk pár szereplőt, de itt a teljes lista: Caleb Reynolds, Jeff Varner, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Troyzan Robertson, Aubry Bracco, Ciera Eastin, Hali Ford, Michaela Bradshaw, Sandra Diaz-Twine, Andrea Boehlke, Cirie Fields, Debbie Wanner, Sarah Lacina, Sierra…..
Úgy gondoljuk, hogy a 2017-es év legnagyobb tévés eseménye lesz a Ninja Warrior, amit a TV2 főműsoridejében fogunk képernyőre tűzni, ezzel is erősítve portfóliónk fő csatornájának műsorkínálatát. (Dirk Gerkens a Kreatívnak) Szeptemberben írtam, hogy a TV2-nek, ha van egy csepp esze, megveszi a…..
Tavasszal új műsorral jelentkezik Hajdú Péter a TV2-n, aminek a címe Showtime Hajdú Péterrel  lesz. A kéthetente képernyőre kerülő műsorról annyit tudtunk meg, hogy nem klasszikus értelemben vett talkshow lesz, hiszen Hajdú Pétert sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy stand-upos lenne,…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
Graham Nortonnál adta elő a Szemtől szemben egyik kulcsjelenetét, amiben Al Pacino és De Niro először találkozik a sztoriban, és mivel van érzéke az utánzáshoz, mindkét felet hozta, de úgy, hogy a kanapén mellette ülő Robert de Niro, Anne Hathaway és Kenneth Branagh is…..
A kérdés nem annyira bonyolult mint gondolnánk, és nem is feltétlenül a pénzről szól, habár egy jó talkshow egy-egy epizódja azért 8-10 millióból is készülhetne, attól ugyanis még nem lett rosszabb a nézettség, ha valamire költenek. Igaz, nem is lesz feltétlenül jobb, bár a…..
ThomastheBuzz 2015.07.08 19:11:38
Fallon pfff. Elég megnézni a Letterman visszavonulásáról készült adásokat, mennyivel őszintébb ez:www.youtube.com/watch?v=y29ELOsXSI0, mint ez:www.youtube.com/watch?v=rY-SJaL_eM8.
Nem azt mondom, hogy nem tud szórakoztató lenni Fallon, de ha láttál a műsorából pár szegmenst, akkor tudod mire számíts a következő ugyanilyen szegmensben. Valaki ismeri az Eric André show-t? Csak ajánlani tudom. Szerintem jelenleg ez a legjobb late night show.
Március 30-án a Roast of Justin Bieberben ők fogják halálra szekálni a tetovált tinibálványt: Snoop Dogg, Shaquille O’Neil, Ludacris, Hannibal Buress, Natasha Leggero és Jeffrey Ross. Bár a Roast, mint műfaj nálunk nem volt túl népszerű (Nagy Feróval próbálta…..
És hívta harmadiknak maga és Dennis mellé a nyugiszobába.   ..
ThomastheBuzz 2015.01.26 21:48:46
OFF: www.youtube.com/watch?v=QEaKAmAXzQ8 A múlt hét margójára, még ha valaki nem látta volna és érdekel hannibal 3. évad teaser.
Ez itt most a basszameg-rovat: a TCA-turnén az NBC elnöke bejelentette, hogy a Hanniban harmadik évada nyár előtt nem kerül képernyőre. A műsort természetesen imádják, és mivel a nyarat is pont annyira szeretik, mint a Hannibalt, így nagy izgalommal várják, mi sül ki majd a…..
Nem mai, de asszem nem volt még. A texasi rész nem kicsit áthallásos a magyar viszonyokra. ..
Az idei mezőny erősségéhez kétség nem férhet ugye, ehhez párosul egy nagyszerű főcím is, amiben a kamera a versenyzőket alulról is megmutatja, tangás pina villan 3x már az első 23 másodpercben, ez kell a magyarnak. Istenesre egy rettentő pulóvert adtak, és feltöltötték az…..