Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artie

0 bejegyzést írt és 3584 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A láz jelenségét már az ókorban is ismerték, de csak a középkortól tudjuk mérni. A higanyos hőmérők sokáig tartották magukat, de mostanra a digitális eszközök váltották fel őket. De mivel a legcélszerűbb lázat mérni manapság?..
1964-ben, amikor a Beatles a csúcsán volt, Ringo Starr-nak mandula gyulladása lett. Brian Epstein a koncertsorozat lefújása helyett megbízta George Martint, a Beatles producerét, hogy keressen valakit, aki helyettesíteni tudja Ringo-t. George Martin választása Jimmie Nicol-ra esett. A dobos 1957-ben…..
Artie 2020.03.28 08:39:27
@DanielSzanyi: és tartalmilag is igencsak kínosam gyenge.
Zoltán telefonja elromlott, ezért szervizbe küldte, ahonnan nagy meglepetésére azzal jött vissza, hogy a hiba oka beázás. A további szakvélemények is ezt bizonyították, pedig a telefon beázást jelző markerei is épek voltak és  Zoltán sem érti, mi történt. Így viszont bukta a garanciális javítást.…..
Artie 2020.01.24 12:50:39
@ese1985: sikerült a kellékszavatosságot összekeverni a jótállással meg egy kis hibás teljesítéssel.

www.fogyasztovedelem.hu/Varia_x/alapfogalmak.htm
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
Artie 2020.01.20 22:29:04
@havrilla: mert a 2600 forintos patronból tíz liter szódát csináltok? Vagy számolni nem tudtok, vagy a levegőbe nyomjátok ki a széndioxidot.
Gyöngyöspata ügyében olyan mértékű hülyeségáradat zajlik, hogy azt gyakorlatilag nagyon nehéz komolyan venni. A kormányunk, ami gyakran hangoztatja, hogy ők a magyar emberek akaratát képviselik, viszont éppen akkora kavarást hajt végre az amúgy is ezer sebből vérző közéleten, hogy ilyet tényleg…..
Nehéz döntés elé került Kim Rasmussen, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, pedig még el sem kezdődött a mérkőzés. A három hátsó posztra alapvetően Háfra Noémi, Kovacsics Anikó és Kovács Anna lenne a három kezdőjátékos.  Kim Rasmussen (Fotó: MKSZ, Kovács Anikó)..
Andrea egy nagyon fontos kérdést feszeget és még a Homárt és a szakértőket is dicséri, gyakorlatilag ilyen egy tökéletes e-mail!  Na de a lényeg: mi a helyzet a szállítási költségekkel? Sok jó dolgot irtok, gratulálunk érte! Jók a szakértők is, ezért szeretnék kérdezni tőletek én is. Szerintem…..
Zsuzsa mobilja pár hónap után használhatatlan lett, amin sajnos a szerviz sem tudott segíteni. A hiba újra és újra visszajött. Végül Zsuzsának elege lett, erre se pénz, se mobil.  2018. március 09-én vásároltam az eMag webáruházban egy Doogee X5 max típusú mobiltelefont, amit annak rendje és…..
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
Artie 2019.10.03 07:14:54
@Dezsike: kár magyaráznod. Aki Vodafont ír, az szerinted tudja, hogy a 3G is simán 20Mbit? Egy izmos ADSL tud ennyit ma Magyarországon.
Látszólag nincs egyszerűbb dolog a világon, mint sörözőket ajánlani Prágában, hiszen közel ötven sörfőzde és megszámlálhatatlan csapolóhely szolgálja a turistákat és a helyi erőket. Ugyanakkor a kocsmabőség számos csapdát is rejt, nem biztos, hogy akkor járunk a legjobban, ha mindjárt az első…..
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
Grúzia a csodálatos. Hová mész? Grúziába? Az meg hol a fenében van? Ez volt az általános vélekedés, amikor az ismerőseim megtudták úticélunkat. Ezért írom most le, hogy milyen is az ismeretlen Grúzia. Szeretném felhívni a figyelmet arra, ha valaki nem szereti az egzotikus országokat, pláne nem akar…..
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
Artie 2019.03.21 13:25:23
@Gitram: Elképesztő mázli, hogy ellentétben Győzikével te ilyen okos és művelt vagy.

Az elírást nem is említem. De a "tisztába van" és a "minden hállyal megkent" önmagában is mindent elmond.
A Heti dörgés Villám Gézával egy olyan műsor, amire egyrészt nagy szükség van itthon, másrészt meg sokkal nagyobb falat, mint amilyennek látszik. Mert ugye mi a pöcs lenne nehéz abban, hogy ül egy pali egy asztal mögött, és vicceseket mond? Leteszel elé két-három kamerát, a feje mellé betolsz vicces…..
Artie 2019.02.26 19:00:32
@sixx: milyen érdekes, hogy nekem tök világos volt, hogy pont erre gondolsz az ellenzékkel (muhaha) kapcsolatban.

A kormánypártunknál már csak az ellenzékünk kínosabb.
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Artie 2019.02.02 21:37:46
@gajdos66: én már játszottam ott, igaz, régen és Vágónál. De ez tévedés. Az egész műsor, legalábbis a magyar verziója, a játékos szopatásáról szól.
Ötven év. Ez még egy ember életében sem kevés, nem hogy zenekaréban! Abba most ne menjünk bele, hogy ez a produkció mennyire volt Jethro Tull, vagy mennyire Ian Anderson Band, hiszen már csak a frontember képviselteti magát, mint állandó tag, a többiek mind a szólócsapatából…..
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
Artie 2019.01.07 20:55:09
@AdamT: OGyTv. 98. § (4) megvan-e, jogászzseni?

A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő – a feladat- és hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon – jogosult a Magyar Honvédség, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a rendvédelmi szervek és a vámhatóság működésére szolgáló területre is belépni. E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét.
2018-ban bővelkedtünk jobbnál-jobb koncertekben, de 2019 már egy bő hónapja eszméletlen ígéretesnek tűnik. Összeszedtük, hogy melyik az a TOP 10 buli, amit a legjobban várunk. FIGYELEM, eléggé elfogultak voltunk, sorry. /Nyitókép: DB Photography/..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
A Drága örökösök címmel új napi sorozat indul a csatornán január 1-jén. A horvát formátum alapján készült sorozat egy örökségről és az abból fakadó bonyodalmakról szól, hogy nagyon leegyszerűsítsük a dolgokat. Úgy tudjuk, a sorozat első körben zárt végűnek készül, azaz olyan teleregénynek, mint…..
Ilyen sem volt még, legalábbis én nem emlékszem hasonlóra: az évek óta egyeduralkodó Mokka egy korcsoportban kikapott egy korábban lesajnált kábeltévés műsortól. Nem az MTVA-tól vagy az RTL-től, hanem az atv Start című műsorától. Nem tudom, jelent-e ez valamit a jövőre nézve, azt sem, hogy ez egy…..
Artie 2018.12.15 17:17:11
@RCH: igen.
Vajon Orbán "akormányamunkásokkalvan" Viktor miniszterelnök melyik mesét hallgatja?..
Artie 2018.12.12 09:29:21
@room_101: avagy: ha feltóék szarul kormányoztak, nem baj, ha vektorék is. Ügyes logika.
"Az ÉNYKK szerint utazás előtt a háromoldalú megállapodásaikat kéne olvasgatnom, hogy ne kelljen közel 3-szoros jegyárat fizetnem a közölthöz képest" - írta tárgymegjelölésként olvasónk, aztán a leveléből kiderült, hogy a közel háromszoros ár 330 forint, de természetesen sokszor nem az összeg a…..
Artie 2018.12.12 09:21:19
@ételizésítő: Így van. Mondok is egy szép összetett szót: nácivadász.
Reckl Amál blogja X-offenders 2018.12.09 00:37:42
Hát, ezt alaposan benéztem! Pár hete még a tehetségkutatók reneszánszának örvendeztem az idei X Faktor első élő show-ja láttán, ma este már csak ámulok - bámulok, milyen groteszk önbecsapássá fajult ez a műsor, amelyet állítólag az ország harmada néz...
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..