Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilienfashion

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halooooooo! Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni a tél jó oldalait és csak a dermesztő hidegre koncentrálunk. Ezekben a hónapokban sokszor járunk a barátaimmal jégkorizni, és bár még sosem voltam síelni, de szívesen kipróbálnám. Próbáljatok a hóember építésre, szánkózásra…..
Megfagyok, már most megfagyok. Mi lesz itt később? Szeptemberben és október elején nagyon sokat utazgattam és ezért hirtelen köszöntött rám tegnap az ősz amikor hazaértem. Igyekszem még úgy tenni, mintha ez csak egy ilyen átmeneti hidegfront lenne, így pasztell színeket viselek.…..
lilienfashion 2014.01.13 16:58:42
Lilien Fashion 2014.01.13 05:46:29
Halooooooo! Jó reggelt mindenkinek, ismét hétfő van, kezdőthet újra a hét. Azt hiszem mindenkinek nehéz volt ma felkelni, de dobjátok fel a frizurátokat egy kicsit ezzel a fonattal. Egyaránt elkészíthetik a hosszú hajú lányok és a rövidebb hajúak is és ráadásul passzol a…..
Halooooo! Azt szeretném, hogy a blogom ne csak a divatról szóljon, szerintem ne szűkítsük le ennyire a kört. Szeretnék minél több olyan dolgot mutatni nektek ami tele van kreativitással, totál csajos és széppé teheti a napotokat! Hoztam nektet egy rendkívül praktikus ötletet! Egy…..
Lilien Fashion A kezdetek kezdetén 2014.01.12 18:38:12
Halooooooo! Lilien Smith vagyok és nagyon új még nekem a blogolás, de imádom a divatot és a Lilien Fashion-nel a célom az lenne, hogy segítsek az olyan lányoknak akiknek még eddig nem sikerült megtalálniuk a saját egyéni stílusukat! Mindent bele!..