Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tartaros

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen fiaskó, mert mi másnak is lehetne titulálni ezt a szörnyszülöttet amit idén képernyőre okádott az anime ipar Berserk néven, mint egy hatalmas hibának? Tudni érdemes rólam, hogy a Berserk a kedvenc animém, és a manga azon kevés mangák egyike amit végigolvastam, szóval most talán kissé elfogult…..
Tartaros 2016.09.30 12:20:13
@moRtiZ: Hát igen, azért én is szurkolok, hogy a következő szezonra összekapják magukat mert valahol jó látni, végre animeként a manga ezen részét is. A különbség annyi, hogy én nem tudtam megszokni a béna megvalósítást :)
Tartaros 2016.09.30 19:29:51
@Scorpion82: Talán kicsit szerencsétlenül fogalmaztam meg, de csak nemrég zárkóztam fel a mangával, azért tűnt úgy mintha túl lennék rajta :) Főleg hogy mennyit kell a folytatásokra várni, mint említetted. Hát igen, én sem vagyok felhőtlenül elégedett vele, jó lenne már a végét látni a dolognak. Szerintem a Madhouse jól boldogult volna a feldolgozással, de most hirtelen nem is tudom mihez hasonlítani, hogy milyen stílus állna jól egy "ideális" Berserk animének. Valami sajátosat igényelne az tuti. A mostani sori szempontjából én is kíváncsi vagyok meddig jutnak, még 12 rész szinte semmire nem elég.
Gondolom mind emlékszünk a One Punch Man-re, 2015 egyik legsikeresebb animéjére. Ezzel nem vagyunk egyedül, ugyanis a Mob Psycho 100 készítői is pontosan emlékeznek rá. Olyannyira hogy fogták a sorozat szinte minden sikeres stílusjegyét, a szuperhősös aspektust felcserélték szellemekre, hozzácsaptak…..
Tartaros 2016.09.30 19:02:55
@moRtiZ: Ilyen elvárásokkal bőven megéri megnézni szerintem, még így is a szezon egyik legszórakoztatóbb animéje volt.