Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helo Roland

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért éppen Bajnai? Hát ezért: 2014.02.21 22:49:45
Hajrá Magyarország, hajrá Bajnai! ..
Amit az Orbán Viktor által vezetett magyar kormányzat ellatabárkodik az ukrajnai eseményekkel kapcsolatban, az tényleg terafelháborító. Valószínűleg nem Putyin seggét, hanem Putyin seggének nyalójának seggének nyalójának seggének nyalójának seggében vannak teljes…..
A Jobbik az új LMP.  Mindenképpen hasonló a két társaság között az a szélsőséges naivitás, ami már egy 30+-os faluban szocializálódó fiatalt is messze elkerül. Az LMP-sek hatalmas lendülete, hogy majd jól megváltoztatják a politikát azzal, hogy a becstelen csaló geciket…..
A politikusok számára Magyarország 1989 óta a másik ember problémája, és az általuk szanaszét szajkózott hazaszeretet ebből következően szintén egy idegen, ismeretlenül is agyondicsőített verbális mantra, amiből fogalmuk sincs, mi kellene következzen.  Így aztán nem…..
Több idióta posztolgat Schiffer-ügyben. Azért nem írok LMP-t, mert egy párt az egy közösség, ezzel szemben Schifi meg egy egyszemélyes intézmény. (De ebbe most had ne vesszek el!) Szóval a tárgyra visszatérve. A lényeg: sokan írogatnak arról, hogy a Bajnai-Satöbbiek…..
Átvettük, hogy Gyurcsány mennyire nem tett hozzá semmit Magyarország fejlődéséhez. De valamit mégis csinált. Mi volt az? Hát először is neki köszönhetjük a magyar nácizmus feltámasztását, a Gárdát, a Jobbikot, a náciveszélyt. Aztán neki köszönhetjük azt, hogy a civil…..
Szóval az van, hogy Feri igazából azalatt a két fél ciklus alatt semmi maradandót nem alkotott. Tudom, a gyurcsányisták most levegőkapkodva ordítanak, de majd ha lenyugszanak, ők is rájönnek. Babakötvény? Szentisten... Vizitdíj? Az egyetlen, aminek lett volna értelme, de szét is…..
Szóval ott van Ferenc, az ő rajongótábora közepén, és azt érzi, hogy népszerű. (Ezt még külön Bajnai is megerősíti rendkívül balfasz módon, de erre még később visszatérünk). És megír egy szakácskönyvet, amivel végigródsózza a magyar bulvármédiát (nem nagy kör), és…..
Gyurcsány Ferenc maroknyi, de annál lelkesebb rajongótáborral rendelkezik. Mivel magam is ismerek ilyen embereket, és emellett ismerek Orbán-fanatikusokat is, el kell ismernem, hogy a két típus semmiben sem különbözik: egy korlátozott nyelvi kódon megvalósuló kognitív…..
A mai indexpublicsisztika (http://index.hu/velemeny/2014/01/15/igyunk_a_medve_eloborere/) egy elgondolkodtató konteót azért tartalmazott: márpedig azt, hogy Fodort azért vették be az Összefosásba, mert különben (dühbe jövünk) a Fidesz majd felpumpálja... ??? (Hosszú, levegőtlen…..
Sikerült stábunknak a tegnapi "nagyon nehéz nap" után belepillantani abba az úgynevezett sajtótájékoztatóba, amit az összefogásban részt vevő bukott völgyhíd-nepperek tartottak, és közösen megállapítottuk, hogy ez bizony akkora szarlavina, hogy az ájmódiöm sem fogja, nemhogy a…..
Nincs rinya, nincs komment, nincs sükség. Hajrá Magyarország hajrá Bajnai! ..
Mert Mesterházy Attila még soha életében nem csinált semmit. Vagy legalábbis semmi olyat, amivel felhívta volna magára a figyelmet. (Ő tulajdonképpen a rejtőzködő politika nagymesetere, hiszen az elképesztő semmittevésével elképesztően magasra jutott.) Hajrá Magyarország,…..
Mert szarul néz ki. (Nem szeretném bántani, nem tehet róla, én is szarul nézek ki, és még sokan mások, akik szintén soha nem lesznek miniszterelnökök. Mindegy, hogy van-e aramisz-szakáll vagy nincs, mindegy, hogy kövér, vagy sovány, egyszerűen nincs stílusa: rossz a frizura, rossz…..
Mert soha életében nem volt egy önálló gondolata. Valószínűleg azért is, hogy miniszterelnök-jelölt legyen, szólni kellett. Mesterházy nevéhez nemhogy semmiféle politikai progresszió, de semmilyen politikai ötletmorzsa, kezdeményezés-nukleotid vagy gondolat-partikula sem…..
Most van baj.  Megérkezett az egy fős párt vezére az összefogásba.  Orbán és Schiffer pezsgőt bontanak. Atesz és Fletó megértéséhez pedig még Jézus híres szavai sem bizonyulnak elégségesnek (Atyám bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek). No nem…..
Mert nem szimpatikus. (De egyáltalán nem. Szóval ha valaki annyira nem szimpatikus, mint ő, és még csodálkozik is, hogy kifütyülik egy csak részben az ő biodíszletét felvonultató rendezvényen, akkor aztán végleg mumusizálódik, amin csak sok munkával lehet változtatni.) Hajrá…..
A magyar értelmiség tök szuper úgy ahogy van, nagyon kedvesek, barátságosak, nagy erőkkel részt vesznek a társadalmi életben is és a szakmai munkában is, viszont a kevés kivételtől eltekintve a teljes értelmiségi társadalom fokozhatatlanul hülye. Annyi köze van a politikához,…..
Magyarországgal az a baj, hogy itt mindenki azt hiszi, hogy a mennyiség egyenlő a minőséggel. Mi, magyarok hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mennyire nem a mennyiség a lényeg. Simán elhisszük, hogy egy nagy párt (számossággal mind tagságilag, mind adminisztrációilag, mind kétes…..
Magyarországgal az a baj, hogy itt a többség valóban vagy ostoba, vagy rosszindulatú, vagy becstelen, vagy teljesen hülye. Itt az emberek nagyobb része tényleg szembe halad az autópályán a józan és szabályosan közlekedő kisebbséggel. Magyarországnak ezért duplán felelős…..