Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabletfan

29 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Semicor Nova egy GPS-szel és LTE modemmel felszerelt okosóra, amelyet elsősorban gyerekek és felügyeletet igénylő személyek részére tudunk ajánlani. A készülék segítségével telefonálni lehet, meghatározható a viselő helye, a beépített kamerával pedig bármikor ránézhetünk a tulajdonosára. Az…..
A legtöbb okosóra csak okostelefonnal együtt használható valamire, akadnak azonban olyan viselhető kütyük, amelyekbe SIM kártya foglalat is került, így önállóan is lehet velük telefonálni és SMS-ezni. A SIM kártyás okosórákkal tehát tulajdonképpen kiválthatunk egy telefont. A legtöbb ilyen…..
tabletfan 2018.11.28 17:36:07
@Csuri Barabás Burzán: Általában le kell venni a hátlapot, és ott lesz a helye. De nem minden okosórába lehet tenni.
Kipróbáltuk az új Smartic Ria okosórát, ami egy igazán csinos, nőknek készült kütyü vékony kialakítással és számos hasznos funkcióval. Nézzük, hogyan teljesít a mindennapi használat során!..
Manapság ha az ember prémium kivitelő, funkciókkal gazdagon megpakolt okosórát szeretne venni, nem feltétlenül kell vagyonokat költenie. A Smartic Q7 okosóra a modern trendeknek megfelelő, ám kerek kialakítása miatt mégis a hagyományos időmérő eszközökhöz hasonló formatervet, egy rakás hasznos…..
A Smartic DT okosóra rendkívül baráti áron kínál fémből készült, vízálló külső burkolatot, beépített mikrofont és hangszórót, ezáltal Bluetooth kapcsolaton keresztüli telefonálást, kihangosítást, a szokásos sporttal és aktív élettel kapcsolatos lehetőségeket, valamint kiváló üzemidőt. Elöljáróban…..
Nem fogjuk azt állítani, hogy ez az első olyan okosóra, ami lehetővé teszi azt, hogy az ember telefonáljon vele, de az, hogy magyar nyelvű menüvel érhető el, azért valljuk be, nem gyakori. Ezenkívül a készülék korlátozott módon ellenáll a víznek, rendelkezik a szokásos fitnesz funkciókkal, és még…..
Nemrég mutatták be és került forgalomba a Fuse Neo Lite, amely egy rendkívül csinos, elegáns, fémből készült háza miatt pedig vitathatatlanul prémium okosóra, ami a kerek kialakításnak köszönhetően rendelkezik némi hagyományos beütéssel is, már ami a formatervet illeti. Az óra hardveres összetevőit…..
Rengetegféle olcsó okosóra található meg a hazai webáruházak kínálatában, de igen nehéz ezek között olyanokat találni, amiknek magyar nyelvű a menüje. Márpedig ez sok felhasználó számára nagyon fontos, hiszen nem mindenki tud olyan szinten angolul, hogy gond nélkül tudjon kezelni egy honosítás…..
A Fuse Neo okosóra egy kifejezetten divatos, csinos okosóra, ami a kedvező ára ellenére rengeteg mindent tud. Persze a szépség nyilván ízlés kérdése, de úgy gondoljuk, a legtöbben örömmel fognak ránézni erre az apróságra, aminek nem csupán fémből készült váza, de egyben vízálló burkolata is van, ami…..
A Fuse Atmos okosóra az egyik legújabb és legjobban felszerelt, ennek ellenére mégis megfizethető árú viselhető eszköz, ami rengeteg módon képes a hétköznapok pótolhatatlan társává válni...
30.000 Ft alatti összegért elég ritkán kapni tisztességes telefonkészüléket vagy jól felszerelt okosórát, ami funkciók széles tárházát kínálja. A G4 Smart esetében azonban mindkettő lehetséges, ugyanis ez a kütyü képes önállóan telefonhívások indítására és fogadására, ráadásul rengeteg mindent tud,…..
Az okosóra piacon jelenleg olyan csúcsragadozók uralkodnak, mint az Apple által gyártott Watch, vagy a Samsung Gear Wear sorozatának tagjai. De mi lenne, ha volna egy készülék, ami ugyanazokat a funkciókat és tudást képes lenne kedvezőbb áron biztosítani? A Ticwatch Pro okosóra egy olyan készülék…..
Az Android Wear, vagy újabb nevén Wear OS a Google saját, kifejezetten okosórákra szánt operációs rendszere, amely eddig csak a drágább, 100 ezer Ft körüli kütyük kiváltsága volt. Most azonban megérkeztek Magyarországra a Ticwatch új órái, amelyek ennél jóval kevesebbe kerülnek...
Ha olcsó okostelefont szeretnél karácsonyra, és Kínából tervezel rendelni, akkor már eléggé késésben vagy, ugyanis nagyon elhúzódhat a szállítás. Persze még nincs minden veszve, hiszen EU raktárról gyorsan megérkeznek a termékek, és a manapság igen népszerű EU Express szállítás is általában egy…..
Felbukkant Magyarországon egy új okosóra, a G4 Pro, amely a középkategóriás árához képest igen komoly tudással bír. Akár egy telefon is kivált a SIM kártya foglalat révén, de a mobilunk mellé is hasznos kiegészítő lehet...
November 16-án mutatják be hivatalosan a OnePlus 5T-t, amelyről már szinte minden fontosabb részlet kiderült. Nemrég lefuttatták az egyik ismert benchmark programot a telefonon, utána pedig valódi fotók is kiszivárogtak a specifikációkkal együtt...
Ha tetszik az iPhone X dizájnja, de inkább Android párti vagy, és nem akarsz egy vagyon kifizetni egy okostelefonért, akkor az alábbi készülék mindenképpen érdekes lehet a számodra. Számos kínai iPhone X hasonmásra lehet számítani a következő hónapokban, hiszen az Apple mobilja kifejezetten…..
Sziasztok! Új blogot indítottunk, amelynek a témája nem más, mint a kínai telefonok. Persze egyéb kütyükről és mindenféle ehhez kapcsolódó témáról szó lesz, de leginkább különféle mobilokról olvashattok majd nálunk...
A kaliforniai egyetem kutatói egy új találmánnyal álltak elő. A bélyegnyi tapaszt a bőrre helyezve elektromos áramot állíthatunk elő. Különböző enzimeket használ fel arra, hogy az emberi izzadtságból nyerjen ki energiát. Régóta kísérleteznek ezzel a technológiával a kutatók, ám eddig nem igazán…..
Egy új, vízálló okosóra jelent meg Magyarországon, amely sportos külsővel, nagy tudással és kedvező árcédulával hódít. A Q3 Sport okosóra szíja cserélhető, és a ház teljes mértékben vízálló az IP68-as tanúsítványnak megfelelően. A dizájn kifejezetten tetszetős és fiatalos, amit a nagyméretű IPS…..
Megérkezett Magyarországra is az SMA Watch 2 okosóra, ami 3 hetes üzemidővel és Always On kijelzővel kecsegtet. De vajon hogy lehetséges ez? A hagyományos kijelzők sokat fogyasztanak, és az okosórákba nem fér túlzottan nagy aksi, ami azt eredményezi, hogy a legtöbb ilyen kütyü nem mutatja…..
Megjelent Magyarországon a Q3 okosóra, ami a kifejezetten kedvező ára ellenére prémium kivitellel, szép kijelzővel és rengeteg hasznos funkcióval bír. A Q3 okosóra egy 1.2 colos, teljes kör alakú kijelzőt kapott, ami szép látványt biztosít, maga a ház pedig fémből van és egész vékony. Az óra nagy…..
Hamarosan bemutatják a Huawei új okosóráját, ami egyszerűen csak a Watch 2 nevet kaphatja, és most érkezett néhány kiszivárgott sajtókép a készülékről. A képek megbízható forrásból származnak, azaz szinte teljesen biztosra vehető a valódiságuk. Jól látható a három színváltozat (fekete, szürke és…..
Megérkezett Magyarországra a G8 SE okosóra, amelynek az egyik legnagyobb különlegessége az enyhén hajlított kijelzője, de sok más előnyös tulajdonsága is akad. A G8 SE egy nagyméretű, 1.54 colos érintőkijelzőt kapott 240x240 képpont felbontással. A ház fémből van, a szíj pedig szilikon, és…..
Az okosórákra a legtöbben úgy gondolnak, mint szórakoztató, hasznos, vagy éppen teljesen fölösleges kütyükre, egy friss kezdeményezés azonban arra irányul, hogy életmentő okosórákat dobjanak a piacra, aminek a létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen...