Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GGábr81

0 bejegyzést írt és 2131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az elmúlt fordulóban idegenben a Bologna ellen ismét pontot szerzett, és ezzel ha nem is indult el a megfelelő úton, de legalább megszakadt az Öreg Hölgy bajnokságbeli zuhanórepülése. A hétközi fordulóban a Lecce lesz az ellenfél, és a bolognai találkozóhoz hasonlóan az első májusi meccs…..
GGábr81 2023.05.04 05:30:50
@Zsltrk977: a többiekhez képest volt jó.
Ők is u.a. a csapat ellen játsuottak és halmozták az ostoba megoldásokat.
Az, hogy régen mi volt a Juvéban nosztalgia, de az sem érdekel milyen volt a MU-ban...
Kérdés milyen lesz itt, ha végre valahára bevethető lesz 90 percre.
Most ugyan jó volt, de még én is várok az örömködéssel.
A Juventus aktuális eredménysora történelmi mélypont a klub utolsó évtizedében, s a minap a Bobo TV több egykori futballistája nem volt rest, és sortűz alá vette ezért a mestert, ám nem csupán az eredményekért, hanem a csapat által tanúsított hozzáállás miatt is. „Massimiliano Allegrinek…..
A Juventus a hétközi EL-meccs után és az Inter elleni Coppa Italia-elődöntő visszavágója előtt a Napolit fogadta, s a bajnokságban két vereség után sok jóra nem számíthatott a mester legénysége, mely korántsem a legjobb felállásban lépett pályára a számos színtéren való szereplés okozta fáradtság…..
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
GGábr81 2023.04.24 14:21:03
@steven.h: egyet értek az általad leírtakkal. Hadonlóan látom.
GGábr81 2023.04.24 14:30:33
@Rikoo: én sem értem ezt az ítéletet, ahogyan a 2 kp sárgát sem.
Nyúlt a labda irányába, nem az ellenfél lába felé. A levegöben a labda irányába mozduló lábában esett át, úgy, hogy az ő lába már korábban ért oda abba a pozícióba, helyzetbe. Nem úgy találta el a labdát, hogy a közte és a labda között lévő lábat előbb elrúgja, hogy el tudja rúgni a labdát. Inkább fordítva volt.
Hétfő este a Report című műsorban Luciano Moggi ismét elővette az ászt, amiről már a januári tisztújító gyűlésen beszélt, és a médiához eljuttatott 170 000 beszélgetést tartalmazó hanganyagot, amelyek mind a 2006-os calciopolihoz kapcsolódnak, s amelyek alapján a TuttoJuve értesülései szerint az…..
GGábr81 2023.04.19 17:28:49
@insieme: naaaa, ez fasza. De a 15 pont kicsit jobban izgat.
GGábr81 2023.04.19 18:31:46
@steven.h: a Netflix foglalkozott már a Caliciopoli-val. A 6 részes doku sorozat egyik része. "Bad sport" volt a címe.
De igen csak eltorzítva és totál nem a tényekre alapozva állítanak benne valótlanságokat. Szennylapok által összehordott hülyeségeket vesz kész ténynek.
GGábr81 2023.04.19 19:26:58
@Zsltrk977: azt hogyan? Ilyen döntés elvileg nem születhet. Vagy helyben hagyják a döntést, vagy eltörlik eljárásbeli hiba miatt. A pontlevonás mértékén ez a bíróság nem változtathat.
Az olasz sportbíróság döntést hozott Juan Cuadrado, Samir Handanović és Romero Lukaku ügyében, azt követően, hogy elszabadultak az indulatok a kedd esti Olasz Kupa-elődöntő utolsó pillanataiban. A záró sípszó után Cuadrado és Handanović dulakodásba kezdett egymással, amely során a kolumbiai szélső…..
A Juventus az Olasz Kupában jutott legközelebb céljaihoz, hiszen a csapat az elődöntőig jutott, ahol az Inter vár Massimiliano Allegri csapatára. A sorozat ezen szakaszában már két mérkőzés dönt a továbbjutásról, az első mérkőzést ma este Torinóban, a milánói visszavágót április 26-án rendezik majd.…..
Válogatott szünet következik, de a Juventus olasz játékosai nem kaptak meghívót Roberto Mancini szövetségi kapitánytól, s így Manuel Locatelli sem lesz ott a nemzeti csapattal. "Elszomorított, de megmutathatom a pályán, hogy megérdemlem, hogy visszatérjek." - mondta a döntésről a Juventus…..
A Juventus kerete igencsak sokszínű, és igencsak sokféle problémát kénytelen a klub kezelni a keret vonatkozásában. Ilyen problémák lehetnek a sérülések, amelyek megnehezítik a csapat elvárásoknak megfelelő szereplését, de sajnos egyes játékosok kapcsán a klub ennél komolyabb problémákkal kénytelen…..
A Sampdoria elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón Massimiliano Allegri a mérkőzés fontosságáról és kihívásairól beszélt, illetve természetesen felmerült úgy Paul Pogba helyzetének a kérdése, és a pontlevonás ügye. „Papíron ez egyszerűnek tűnik, de a Sampdoria közelmúltbeli eredményei…..
A Juventus 1:0-ás hazai győzelemmel zárta a Freburg elleni első mérkőzést az Európa-liga nyolcaddöntőjében, s vasárnap este a kiesés elől egyre reménytelenebb helyzetben is menekülni igyekvő Sampdoria együttesét fogadja az Allianz Stadiumban. A Sky Sport Italia által vázolt várható kezdő…..
A Torino elleni 4:2-es győzelem során, az eltiltott Manuel Locatelli helyett kezdőként kapott lehetőséget a Juventus 21 esztendős argentin tehetsége, Enzo Barrenechea, aki nem vallott szégyent, így érthető örömmel és elégedettséggel nyilatkozott a városi rangadó után. "Már bemutatkoztam a Bajnokok…..
GGábr81 2023.03.01 17:44:37
Egy esetleges győzelemmel a Juventus beérheti a bajnoki tabellán az Inter csapatát legyőző Bolognát, s ezzel felkapaszkodhat a hetedik pozícióba, ehhez azonban az Allianz Stadiumba látogató Torino FC ellen kellene begyűjteni a három pontot. Massimiliano Allegri keretében már helyet kapott Paul…..
A Juventus 3:0-ás győzelemmel tért haza Nantesból, s ezzel bebiztosította helyét az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A zebramezes csapatra a bajnokságban egy hagyományosan nehéz összecsapás vár, a városi rivális bikákat fogadják majd hazai pályán. "A városi rangadó mindig egy fontos mérkőzés.…..
GGábr81 2023.02.28 08:30:04
@JuveMI: Szép volt. Majd kinyomtatom és olvasgatom meccs közben, mert kell valami motiváció, hogy Maximusunk csodáját tovább tudjam néz... akarom mondani szenvedni.
Hétfőn számos pletyka látott napvilágot a Juventus csatára, Dušan Vlahović kapcsán, és több forrás szerint a játékos nyári távozása is egy lehetőség. Ekrem Konur érteslései szerint a Juventus komolyan fontolgatja Dušan Vlahović eladását. A Bayern München is érdeklődik Dušan Vlahović iránt, aki…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa két brazil válogatott védőjátékosa, Danilo és Alex Sandro szerződését. A nehéz anyagi helyzetbe kerülő torinói klub a jelenlegi szezon során több fiatal tehetségnek is lehetőséget adott keretében, s a pletykák…..
GGábr81 2023.02.27 19:39:35
GGábr81 2023.02.28 08:22:50
@Attilio79: Dániel lovával semmi bajom. Na jó azért nem a valaha volt legjobbak között van, de legalább szívvel csinálja. Dupla Sándor lehet keresztapu portugáliából is. Ezért már nehogy szerződjünk. Bremer nemzeti érzelme miatt neeee hívjuk vissz szArthúrót?
Az Il Corriere dello Sport beszámolója szerint a Juventus az Atalanta ifjú támadóját, Rasmus Højlundot teheti meg legfőbb célpontjává, amennyiben Dušan Vlahović esetleg nyáron elhagyná Torinót, azonban a dán tehetség iránt az Arsenal és a Real Madrid is élénken érdeklődik. A 20 esztendős támadó a…..
GGábr81 2023.02.27 19:48:21
@NagyonJuve: ezt én sem értem, de iszok rá egyet, hátha úgy majd én is megvilágosodok.
A Juventus kapcsán folyamatosan a várható változásokról írnak a pletykalapok, és a Calciomercato értesülései szerint az Öreg Hölgy egyik legújabb kiszemeltje az Udinese futballistája, Sandi Lovrić. A szlovén középpályás kiváló mutatókkal rendelkezik idén, és ezzel felkeltette a Juve és számos…..
GGábr81 2023.02.27 07:31:02
@Pilsnerurquell: ezt rohadtul nem értem. Ő miről fog tanuskodni? Hogy adtunk neki feketén pénzt? Tehát megint adót csalt Ő is. De akkor mivel tartozunk? Ha mégsem adtunk neki, akkor mi a gond? Arról hól kéne beszámolni, hogy nem adtunk neki még, de tervezünk. Ez milyen adónembe sorolandó.
GGábr81 2023.02.27 19:42:51
@venember83: vele csak nyerhetünk. Mivel szarabb már nem igen lehet...
Mark Iuliano a minap a bianconeranews.net munkatársának nyilatkozott a Juventust fokozottan érintő témákban, amilyen például Paul Pogba elhúzódó sérülése. „Nagy kár, ami történt, mert Paul Pogba olyan játékos, aki segíthetett volna a csapatnak a minőségi ugrásban. Egy olyan középpályás, amilyen ő,…..
GGábr81 2023.02.23 21:54:21
A Juventus visszatér az olasz porondra, a Nantes ellen mindössze döntetlenre hozott meccs után a kiesőhelyek elől menekülni szándékozó Spezia lesz az ellenfél. A Sky Sport Italia várakozásai szerint a Juventus kapujában Mattia Perin áll majd, előtte háromtagú védősor lesz, az eltiltott Gleison…..
GGábr81 2023.02.19 17:43:31
A Nantes elleni két EL-meccs között a Juventus vasárnap a Spezia otthonába látogat, s az alsóházi csapat ellen kizárólag a győzelem lehet elfogadható eredmény. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul Pogba, Kaio Jorge, Arkadiusz Milik és Fabio Miretti, azonban Leonardo Bonucci…..
Massimiliano Allegri a Nantes elleni EL-mérkőzés előtt a Juventus keretének állapotáról beszélt. „Juan Cuadrado keretben lesz, még ha nem is 100%-os. Leonardo Bonucci is, hogy érezze a csapatbeli légkört. Lényegében mindenki elérhető lesz Paul Pogba és Kaio Jorge kivételével. Holnap kezdődik az…..
GGábr81 2023.02.16 18:50:19
@Andras74: váratlan kiesés nem lesz. A jelenlegi szezon alapján fel vagyok készülve mindenre.
A Juventus a csütörtöki EL-meccsre készül, és a mai edzésen több eddig sérült játékos is tiszteletét tette, például Paul Pogbát is lencsvégre lehetett kapni. A 29 éves francia középpályás 2022 tavaszán játszott utoljára tétmeccset még előző klubjánál, majd a nyári felkészülés során térdsérülést…..
GGábr81 2023.02.15 16:22:14
@Thuglife!: csak még felveszi a fizetését...
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..
A Juventus Next Gen projektje révén már több fiatal játékos is felkerült Massimiliano Allegri keretébe, és figyelembe véve az Öreg Hölgy helyzetét, az utánpótláscsapatok a jövőben bizonyosan hangsúlyosabb szereppel fognak bírni az elmúlt évekhez képest. A La Gazzetta dello Sport újságírója,…..