Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joci2800120

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keszthely és környéke a Balaton egyik legizgalmasabb régiója, akár kulturális, akár gasztronómiai élményeket, akár aktív kikapcsolódást keresel. De akkor sem fogsz csalódni, ha neked a nyaralás csak wellnesst és strandolást jelent. A teljesen összeépült Gyenesdiáson és…..
A mai Népszabadság talán legérdekesebb írása Nagy N. Péter jegyzete. A szerző művelt, alapos és jól ír, érdemes a soraira figyelni. Ama gondolatára például, hogy a szocialisták és azok az ellenzéki személyiségek, akik jelenleg más pártok színeiben politizálnak, de az MSZP…..
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy pontosan ezt vártam. A fenéket. Nem úgy képzeltem el a mostani választást 1-2 évvel ezelőtt, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjére kell szavaznom, és egy olyan listára, amely akár Gyurcsányt is magába foglalhatja, ha meg akarom állítani Orbán…..
Joci2800120 2014.01.11 03:38:03
@Pop40: Félreértesz. Úgy gondolom az a kisebbik rossz, ha most az MSZPre váltunk.

Tetszik, nem tetszik, ez van.
Joci2800120 2014.01.11 04:00:56
@Pop40: Azért Orbánt nem lehet Hitlerhez hasonlítani. Manapság olyasmit ki sem lehetne alakítani. Másrészről olyan lojalitással fordul a zsidók felé, hogy nem is feltételezném.

És most már legalább talán a folytonosság miatt gondolom azt hogy ez még jobb lehet az országnak.

Mert ha most megint az mszp jön, akkor rakás dolgot megváltoztatnak, keveredés, megint nem piacról finanszírozunk, hanem más forrásból, külföldi bizalmatlanság... ÁÁ.

Annyira nem rossz ez a Fidesz, mint amit a Gyurcsányék ámokfutása csinált. Bajnai lenne nekem szimpatikus abból a körből. A másik kettő elmehet a sunyiba.
Az ellenzéki képviselők többsége biztosan nem. Pedig ezek az emberek élete, gerekeik boldogulása múlik rajta. Mert ha tényleg szívükön viselnék a kormányzati politika veszteinek érdekeit és tényleg kormányozni akarnának, hogy javítsanak az ország és lakóinak helyzetén akkor…..