Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duda52

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
Az ismert várospolitikus tegnap este immár sokadszor marasztalta el az Átlátszó.hu munkatársát. Rosszhiszeműséggel, rosszindulattal, szakmai felkészületlenséggel vádolta, mert rövid cikket jelentetett meg arról, hogy az újdonsült zuglói polgármester az önkormányzati testület alakuló ülésére olyan…..
Utoljára 2012-ben hozott jó döntést Orbán Viktor olyan fideszes káder ügyében, aki terhessé vált a párt számára. Akkor Schmitt Pál köztársasági elnöknek kellett idő előtt távoznia a Sándor-palotából, mert doktori értékezését mástól „kölcsönözte”. Nem kétséges, hogy az egykori olimpikon,…..
1909-10-ben önállóságot nyert Széchenyi-telep, a későbbi Pestújhely. Az elszakadási mozgalom komoly hullámokat vetett, az elkövetkező két évtizedben Rákospalota több településrészén felvetődött ugyanez a kérdés - általában azonban nem az önállóságot, hanem az Újpesthez csatlakozást szorgalmazták a…..
duda52 2016.03.03 22:33:13
@Palotabarát:
Mit értesz vasúti felüljáró alatt? Az általam említett lerobbantott (lebontott?) hidat a veresegyházi vonalon? Annak a maradványa szerepel a Google Earth-ön egy fotón.
duda52 2016.03.03 22:52:48
duda52 2016.03.03 23:29:39
@Palotabarát:
ditroygabor@hotmail.com
A vasútállomás a miénk, vagyis Palotáé: nem csak a nevében szereplő két helységnév közti elsőség okán, hanem azért is, mert a két kerület határutcájának palotai felén fekszik, pontos lakcíme: XV. Szilágyi utca 9. Ráadásul eredetileg az állomás neve is csak ennyi volt:…..
Esetenként megalázó próbáknak vettetnek alá a nyájba soha be nem kerültek, vagy az attól elkóboroltak. Pár órája már leírtam valahol az Internet tengerében az aforizmát: „A politikus az az ember, aki megnézi, hogy merre tartanak a tömegek, s az élükre áll.” Az előbb…..