Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zümmmi

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyvenéves korában egy szörnyű balesetben elhunyta Olga Pronina, akit sokan Oroszország legszexisebb motorosának tartottak. Halála tragikus lett, de az is igaz, hogy sokszor és sokat kockáztatott...
Úgy adódott, hogy Bodajkra kellett látogatnom. Elvben roppant egyszerű, vonattal Székesfehérvárig, a fehérvári állomástól egy alkalmas busszal az autóbusz-pályaudvarra, majd onnan egy másik busszal Bodajkra. A gyakorlat kissé bonyolultabb...
zümmmi 2017.08.05 21:49:54
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Fehérváron úgy ahogy van el van b..va a tömegközlekedés. Nagyjából használhatatlan. Kocsi nélkül halott vagy. A belvárosban bevezetett 30-as korlát meg egyszerűen röhejes. Igen, remek város. Ha a Kossuth utcában laksz és a Skálába jársz dolgozni. Azon kívül élhetetlen
Ha a tegnapi poszt vitát kavart, akkor a mai is fog, ez nagyjából borítékolható, de lehet, hogy ellenkező előjellel. Norina írása ugyanis arról szól, szerinte miért jobb hazatérni, mint külföldön élni. Hát lássuk!..
A gyerekek oktatása az egyik legfontosabb dolog, ennek ellenére Magyarország az OECD országok közül az egyik legkevesebbet költi a gyerekekre. Az alapfokú és a középfokú képzésre szinte ugyan annyit, nagyjából 5 ezer dollárnak megfelelő forintot költünk évente, ez még 1,5…..
Forralt bor, lepény, lángos, puncs, giccs, bögre, kézműves termékek, sajtok, sapkák, sálak, idegőrlő zenék és tömeg. Csak néhány szó, amely az ember eszébe jut a karácsonyi vásárról. Pedig a túlárazott, vizezett tablettás boron kívül ezer idegesítő dolog van még a karácsonyi vásárokban. Ezeket…..
Két olcsó, házi trükkel is megszabadulhatsz a fogkőtől ahelyett, hogy méregdrága kezelésekért fizess a fogorvosodnál. A magánrendelőkben 12, 13, de akár 17 ezer forintért is hirdetnek fogkő-eltávolítást, így nem keveset spórolsz, ha kipróbálod az alábbiakat. Az egyik tuti…..
A Migration Aid alulról szerveződött meghatározó tényezővé a menekültválságban. És a mai napig tulajdonképpen egy Facebook-csoport. Cikkünk az októberi Forbesban, aminek lapárbevételéből 10 százalékot menekülteket támogató civil szervezeteknek ajánlunk fel. A harmincas fiú…..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
zümmmi 2015.08.06 18:51:11
Megvertek Szegeden egy lányt. Ez hír.  Naponta megvernek Magyarországon legalább egy lányt, de inkább százat. Vagy ezret. Ez nem hír, ez statisztika.  A szegedi lány azért lett hír, mert őt a hírek szerint a külföldi kinézetű barátja miatt verték meg. Ha azért veri meg a…..
JogÁsz Tolmácsot kérek! 2015.06.20 19:27:01
A Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a Biszku Béla ellen hozott ítéletet, mert az elsőfokú bíróság nem derítette fel megfelelően a tényeket. Ez nem csak a jobbikos Novák Elődöt háborította fel olyannyira, hogy üvöltözése miatt ki kellett küldeni a…..
A következő szomorú és megdöbbentő fotósorozatot Emilio Morenatti fotós készítette olyan iszlám nőkről, akiket férjük, más családtagjuk vagy kikosarazott udvarlójuk bántalmazott vagy éppen savval csúnyította el arcát. Irum Saeed 30 éves. Egy fiú  leöntötte savval,…..
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
Mi, vallásos keresztények, zsidók, más felekezetűek és ateisták mélyen elítéljük a Szent István Társulat negyedik osztályos tanulóknak szóló hittankönyvében megjelent, a homoszexualitást halálos bűnnek minősítő kijelentéseit. A szerző, Fülöpné Erdő Mária, az Apor…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
zümmmi 2011.06.07 08:07:34
@al kotmány aláiro álamfö: :))) hát ne tegyen. de akkor költse a spórolását büntire :)))
sztem kerékpár mindenhol közlekedési eszköz. tök mind1 hol használják. mindenhol jöhet szembe másik gépjármű vagy gyalogos - még egy hegyen is :P -, aki számára a kerékpárosnak is látszani kell. a kreszt mindenkire írták és a bringások tudjuk, hogy egy külön kaszt, de azért a szabályokat nekik is be kéne tartaniuk. uis egy társadalom attól működik normálisan.
Magyar Köztársaság vagy Magyarország? Félek, hogy ez a vita is csak a jó öreg logika mentén dönthető el: ilyenes vagy, vagy olyanos? Jó érv, olyan, amelyet minden megjegyzés és kikötés nélkül használni lehetne, nemigen akad. Ha egy adatlapon ki kellett eddig is töltenem a…..
Sziasztok! Nem tudom, van-e hírértéke ennek, mindenesetre megírom. Szerződésbontás ügyében voltam az egyik munkaerőkölcsönzőnél a minap. Kifelé jövet megkérdeztem az egyik lányt, aki akkor volt interjún, hogy hogy sikerült? Elmesélte, hogy a kölcsönző cég, amelyik a 10…..
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
   Fizetésedet több féle képen kaphatod kézhez. Ezek módozatait szeretném most felsorolni.  Csekk. A legtöbb munkáltatónál működik a módszer. A csekket nagyon sok helyen, nem csak bankoknál lehet beváltani. Hátránya a 10-15 %-os kezelési költség.  Idegen…..