Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiatal Liberálisok

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fiatal Liberálisok könyvgyűjtést szerveznek, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek számára. A könyvadomány végállomása Beregszász, Kárpátalja. Reményeink szerint több árvaházat is meg tudunk lepni, Karácsonyra. Sok kárpátaljai magyar él mélyszegénységben, közülük…..
Körmendi István írása A színvonalas oktatás megteremtése, egy jól működő ország alapja. A tudás elsajátításához való jog, mindenkit meg kell, hogy illessen, mert egy kultúrájában és műveltségében gazdag országra lehet építkezni, mert a tudás és az ismeretek…..
Mészáros Máté írása  1959, november 20-án fogadta el az ENSZ közgyűlése a gyermekek jogairól szóló nyilatkozatot, azóta ez a nap lett a Gyermekjogi Világnap. Minden állampolgári jognál nehezebb érvényre juttatni a gyermekjogokat, hiszen a gyermekek kiszolgáltatottak,…..
Mészáros Máté cikke  2014. szeptember 6-án megszűnt a józsefvárosi tűcsere program, bezárt a Kék Pont. Ez tragédia minden budapesti lakosnak, és gazdasági hátrány minden magyar adózónak. Nem utolsósorban pedig rontotta hazánk nemzetközi megítélését. A tűcsere program…..
Szalai Rebeka Porajmos, porrajmos,  pharajimos, samudaripe, kali trash. Tudod mit jelent? Nem? Miért nem? Mindezen szavak a roma holokausztot jelölik. Mi az a roma holokauszt? Hát nem csak a zsidó holokauszt van? Sajnálatos dolog, hogy ezt meg kell kérdezni. A holokauszt szót…..
Cseresznyés Zalán tollából  Mire emlékezünk június utolsó szombatján? 1991. június 30-án fejeződött be a szovjet csapatok kivonulása Magyarországról. Az 1990. március 10-én Moszkvában aláírt egyezmény 1991. június 30-át rögzítette a kivonulás befejezéseként. Az…..
Írta: eszterlaura Más az életnőként, illetve férfiként.   Más az életed, ha magyar vagy, vagy ha japán, ha városban, vagy falun élsz. A sor végtelen!   Más életed lesz, ha a zenéhez van érzéked, ha a matematikához, vagy ha a barkácsoláshoz. Más az életed, ha…..
A szerző Körmendi István, a Fiatal Liberálisok alelnöke, 11. osztályos középiskolás  Június 13-án, egy gyönyörű délutánon a budapesti Fiatal Liberálisok szervezetének néhány tagja felkerekedett, hogy meglátogassa az újonnan megalakult, Békés megyei Fili-szervezetet, akik…..
Már hetek óta terveztem megírni ezt a bejegyzésem, de nem is bánom, hogy mostanra lett kész. Minden bizonnyal már egy hónappal ezelőtt is meg tudtam volna írni, de időre volt szükségem, hogy érlelődjenek bennem a gondolatok, hogy még több emberrel találkozzak, és hogy minél…..
Marosi Márton írása Társadalomtudósok körében jól ismert Albert Hirschmann Kivonulás, Tiltakozás, Hűség című írása a kollektív cselekvésről. A tanulmány alapján ez a három magatartásforma alkalmas arra, hogy korrigálja a piacot és a szervezeteket, valamint visszajelzést…..
Kriska Olivér A választások titkosak, gondolnánk - teljesen jogosan - ez mindig, mindenhol így van, hiszen az Alaptörvény is meghatározza. Vagy mégsem?  Az egész ott indult, hogy a magyar kormány meghatározta, hogyan szavazhatnak a külhoni magyarok, akik szereztek magyar…..
Szikora Beni "A körbevett krími támaszpontokon bennragadt katonáknak nem vihetnek ételt feleségeik.” Ezt a France24 újságírója tweetelte ki, aki végignézte, ahogy az oroszok visszafordítják az étellel érkező asszonyokat. Evezzünk vissza egy kicsit a történelem tengerén.…..
Marosi Márton A Fidesz és annak holdudvara 2010 után igen erőteljes szimbolikus politizálásba kezdett. Nem csak a kultúra intézményi keretein belül hajtott végre agresszív területfoglalást, hanem annak legtágabb tereit foglalta el. Ebből az utca, a köztér sem maradhatott ki,…..
Pintér András Gábor  2013 októberében jelent meg egy írás a Gépnarancs blogon, amely mélyen megérintett és gondolkodóba ejtett… Az akkor felmerült kérdésektől pedig azóta sem sikerült megszabadulnom. Itt vagyunk mi, akiket a rendszerváltás ifjai neveltek. Felnőttként…..
Elindult a Fiatal Liberálisok blogja. A Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezetének tagjai friss közéleti reflexiókkal jelentkeznek, videoblogolnak, fényképeznek, akcióznak, flashmobokat szerveznek, és azon lesznek, hogy kivegyék a részüket a 2014-es változásból.  Fiatal…..