Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pókercsaló

16 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még egy adalék, ami aggódásra késztet: a facebook-adatlapjának profilképén még az exével pózol… nem tettem szóvá, nem kérdeztem rá” – a fiatalember arról mesél, hogy übercsinos csaja nem nagyon veri vissza a körülötte ugrándozó kis kanok nyáladzva…..
Idén tényleg remek épület lett az Év háza, hurrá! Kifejezetten szeretem ezt a házat. Tavaly a Média Építészeti Díja kapcsán jártam már benne, s bár drukkoltam neki, nem ez nyert. (Szakmai zsűritagként nem szavazhatok, így abszolút lehetek részrehajló. 2011-ben annyira erős a…..
Na, hogy újra megtaláltam a blogom, meg a passwordom, kommentelgettem pár általam is olvasott bloghoz, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen ide is írhatnék még. Nem csalás nem ámítás lesz ez, inkább a szomorú valóság. Vonszolom a seggem az utcán még decemberben, abban a rohadt…..
Levélírónk egy személyes konfliktus áldozata lett. Kolléganője bemószerolta a főnöknél, mondván munkaidőben pókerezik és a neten lóg, holott csak az ebédidőben tette mindezt. Nem lett volna egyszerűbb korlátozni a munkahelyi internet hozzáférést, ahogy a legtöbb helyen…..
Életünk értelmének egyik fő meghatározójának tartjuk, hogy a társadalom hasznos tagjának tudjuk-e érezni magunkat. Az egyetemről, főiskoláról kikerülve hevesen lüktet bennünk a tettvágy, világmegváltó gondolatokat forgatunk fejünkben. De mi van, ha a valóság nem találkozik…..
Pókercsaló 2010.10.07 21:16:32
@balage_81: engem meg megkergetett egy tehén. Hátha a pszichológus asszony tud ezzel valamit kezdeni. Mondjuk nem ért utol mert ki volt kötve. Ha még van 3 lépése, más a helyzet. Mondjuk nincs is tehenem.
Szeptemberben már sok process futott, kezdve a bugos pókerterem fosztogatásától, a roboton át a kaszinók reklámozásáig. Gyakorlatilag megvolt a havi bevételnek való, sínre került az üzlet. Volt már egy elég szép pókertőke is, megint elgondolkodtam azon, hogy játszani kéne…..
pakolunk Harmadik fázis 2010.05.06 09:58:00
Ünnepélyesen bejelenthetem, hogy immár egyértelműen a harmadik fázisba léptünk: kollektívan szorong mindenki a hivatalban.Egyrészt mert nem tudni, a főfejeseken túl kik lesznek a vezetők.Másrészt mert nem tudni, mikortól jön az új garnitúra.Harmadrészt mert nem tudni, hogyan…..
  Csodálatos véletlen, vagy összeesküvés? Két olvasónk, cs.mate és DanielMurphy egy napon belül két pókeres írást küldött - a mai, egyesített posztot nekik köszönhetitek. -Szevasz Ferikém, de rég találkoztunk. Mi a helyzet, asszonnyal jól megvagytok? -Vagyogatunk, persze.…..
Essünk túl a formaságokon: 30 éves átlagos kan vagyok. Van egy szar munkám, ami keveset fizet, de néha napokat lehet alibizni. Sőt heteket. Egy kollegám már 30 éve alibizik. Ő a példaképem ilyen téren. Amúgy reál vonalon ténykedek, balfasz voltam, nem húztam el külföldre, most 2…..
Pókercsaló 2010.01.30 17:25:06
Hello!

Szerintem ez alapnak elég lesz, bár lehet ráférne már egy aktualizálás. Sőt biztosan ráférne:
www.onlinepokerhu.com/poker/kifejezesek

Póker termeket találsz szinte mindenhol, olyan affiliate oldalat is, ahonnan bizonyos kedvezményekkel lehet regisztrálni (pokersavvy, yourpokercash és társai), de ahol igazán jó hasznot lehet elérni (mondjuk kétszer annyit, mint a savvynál ugyanannyi játékkal) az mindig valami privát megegyezés kérdése.
Imádok a két ünnep között dolgozni. Lehet antiszociálisnak bélyegezni, de valahogy jól esik már ilyenkor egy kicsit kiszabadulni a húsz éve permanensen haldokló nagynénik gyűrűjéből, akik az éhes hiéna fürgeségével vetik rá magukat az ajándékra, két pofára zabálják az…..
Minden pénteki bejegyzés elmaradhatatlan eleme, hogy leírom, Apa megint nem ment Daniért az oviba, és nem töltötte vele a délutánt. Ez a mai pénteken sincs másként, aminek egészen egyszerű oka van: a póker ezúttal is fontosabb volt, mint a gyerek. Meglepődve nem vagyok, inkább csak…..
Holnap veszi kezdetét a Chocolate Poker Budapest Poker Open 2009. Ennek apropóján írok egy szösszenetet arról, hogy mi is történt az előző években. 2005-ben döntött úgy a Tropicana Casino vezetősége, hogy egy nemzetközileg elismert pókertornát indít útjára. Ez lett a Budapest…..
Ági levelében fia kálváriáját írja le, amit pedagógus szülőként türelmesen, de a negatív élmények hatására először szkeptikusan, majd elkeseredve, de a gyerek érdekét mindig szem előtt tartva élt meg. Sokan meríthetünk erőt kitartásából, illetve a történet pozitív…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Például úgy, hogy menjünk szembe az emberek igényeivel, és tiltsunk meg olyan dolgokat, amik népszerűek és pénz is van bennük.Már a filmtörténeti okokból is kiváló Keresztapa maffiózói is abból éltek, hogy illegális szerencsejátékokat szerveztek - majd ezt követően persze…..
Az alábbi ügy fő kérdése az, hogy vajon milyen itthonról is elérhető  jogérvényesítési lehetőségek vannak egy külföldi weboldal esetleges jogsértéseivel szemben?Tisztelt Zugügyvéd! Egy hobbi pókerjátékos vagyok. Jelenleg eléggé elterjedt a póker, sokan…..
Kicsit hanyagoltam ezt a blogot, meg a csalós pókert is, egészen egyszerűen azért, mert nem volt mit írjak. Most van, de jelenleg úgy látom, hogy ez az utolsó olyan terület, ami ide kívánkozik. Persze folyamatosan figyeljük az érdekes lehetőségeket, és ha újabb jön, akkor azt is…..
Szubjektív London Blog Bing! 2009.05.29 12:50:00
El kell fogadni, hogy a világ és az igények változnak, és ennek tudatában kell készítenünk a rendszereinket - ez az agilis szoftverfejlesztés egyik alappillére.Amiről ez eszembe jutott, az az, hogy a keresőnk neve is megváltozott: nem Kumo immár, hanem Bing (csakis a Chandler…..
Az álláskereső nők nincsenek könnyű helyzetben, pláne akkor, ha kiskorú gyermeket nevelnek. Számtalan posztot lehetne írni a nők hátrányos helyzetéről a munkakeresés és a munka terén. De én csak a saját példámat szeretném elmesélni, mert felháborítónak tartom, hogy a…..
Tardai történetek Huszonöt 2009.03.06 07:00:00
A Misikét annyit baszogatták a pálcika teste miatt, hogy elkezdett gyúrni. Meg a tikkelése miatt, akik nem ismerik azt hiszik, hogy kötözködik. A vonaton ilyen melós arcok állandóan beszólnak neki, hogy mit kacsintgatsz, kis buzi, erre azt mondja, hogy semmit, de tovább csinálja.…..