Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós Oláh

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
Miklós Oláh 2018.01.03 18:18:50
@kutyás majmok népe: Nem, a poén - szerintem - az, hogy Havasról kiderült, hogy évekkel ezelőtt valóban tett ajánlatot Baukó Évának, tehát nem egy mostani kitaláció az egész - ahogy néhányan, nevetséges módon, a Vona-könyvre hivatkozva megpróbálják beállítani -, hanem tényleg megtörtént.
A tuskóság finom bája úgy telepszik rá a TV2 Ázsia Expressz című új realityműsorára, mint a halszag arra a vietnami öbölre, amiben az első rész végén a műsor szerencsés három párosa ölre ment a helyi kofákkal pontyeladás közben. Valahol érdekes kórkép az utazós reality az országról, a 14 szereplő…..
Szájjártató Péter felgyorsítaná Törökország uniós csatlakozását. Annak a Törökországnak a csatlakozását, melyet 80 milliónyi iszlám hitű ember lakik. Tehát ha a húszmilliós szír lakosság bepakol a hátizsákjába, és begyalogol az Európai Unió területére, akkor az…..
Miklós Oláh 2015.10.26 19:08:02
@Punxsutawney Mormota: Oké, ezt megbeszéltük.
Miklós Oláh 2015.10.26 19:47:43
@fehérfarkas: Kösz az alapos elemzést, én nem vagyok ennyire járatos ebben a dologban.
Miklós Oláh 2015.10.26 20:04:53
@miért: Ez igaz, de gondolom, azoknak előbb útlevél kellene, meg mindenféle hivatalos papír, hogy elhagyják Törökországot. Az egy későbbi probléma, egyelőre ezt kell megoldani, ami most ránk zúdult.
Rostás Árpád - Fotó:Facebook Rostás Árpád Magyar Örökség-díjas cigány restaurátor és vándorasztalos már több mint 200 kastélyban restaurált. Az országház faburkolata, a versailles-i kastély parkettája, konzolasztala és tükre, a Louvre ablaka, csak néhány, abból az ezer…..
A People's Choice nem egy nagy elismerés, abszolút közönségdíj, de nem lehet komolyan venni, mert leginkább tinik szavaznak rá, így lehet a legjobb színész Ian Sommerhalder a Vámpírnaplókból vagy a Reign a legjobb új dráma, és akkor a Super Fun Night győzelméről még nem is…..