Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giskard

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári diákmunkának számos előnye van – az egyik persze az, hogy pénzt kereshetsz, és a buliszezonra, a fesztiválokra nem anyutól kell zsebpénzt kérned, hanem a saját keresetedet költheted szabadon. De hosszú távon még ennél is jobb, hogy megtanulod a munkádat értékelni. De hogyan állj neki a…..
A nyári munka nem ér véget ott, hogy felvesznek, dolgozol és fizetést kapsz érte – résen kell lenned, hogy a végén ne járj pórul, mert a figyelmetlen fiatalokat számos buktató várja az úton. A feketemunka igen népszerű e téren, a legtöbben nem rajonganak azért, hogy hivatalos úton bejelentsék az…..
Szamárpad Nem tanulni semmiből 2014.04.30 14:16:00
Az Index és az Emberi Erőforrások Minisztériuma között újabb kis csörte zajlott le a minap a tankönyvek témájában. Az eset tökéletes példája annak, hogyan is gondolkodik és kommunikál a minisztérium, szóval érdemes vetni rá egy pillantást. Adott egy történelematlasz, amely…..
Szamárpad Szokatlan tisztesség 2014.03.10 08:15:00
Az elmúlt években nem egy közéleti szereplőről, politikusról derült ki, hogy nem éppen olyan diadalmenettel végezte annak idején a felsőoktatást, ahogyan azt állítani szereti. Volt, aki a köztársasági elnöki székből esett arcra, másnak véletlenül sohasem került meg gyanúba…..
A legújabb hírek szerint Áder János húga, Pölöskei Gáborné, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője írt egy tanulmányt, amelyben a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) reformjára tör annak rossz, nem hatékony működése miatt. Ezzel újabb…..
Képzelje maga elé mindenki gyermekkori (vagy jelenlegi) iskolaigazgatóját! Távol álljon tőlem, hogy sztereotipizáljam a pedagógusok bármely csoportját, de nagy összegben mernénk fogadni arra, hogy a többség lelki szemei előtt megjelent a szigorú tekintetű igazgató asszony/úr, aki…..
Hoffmann Rózsa egyik kedvenc fordulatává vált az elmúlt hónapokban, hogy arra biztatta a pedagógusokat, neveljék csak ki a következő Nobel-díjas generációt. Akik persze ezt kitörő örömmel fogadták. Bár a szaktárca igyekszik kedvező képet festeni a magyar oktatás…..
Szamárpad Egy kalap mind felett 2014.02.04 15:51:43
Adott a minap egy megletősen érdekes interjút Pokorni Zoltán – na, nem azért érdekes, mert hülyeségeket beszélt volna, hanem mert véleménye kicsit sincs összhangban a kormányzati oktatáspolitikával. Bírálóan beszélt például – bár nevét nem mondta ki – a Klebelsberg…..
„Elsősorban az általános iskolások számára indította el a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) az Okosotthon Programot, amellyel a gyerekek játékos formában tanulhatják meg, hogyan takarékoskodhatnak, és fogyasztásaik során mire kell odafigyelniük” – írta meg nemrég az…..
Hogyan foglalnád össze diplomamunkádat egyetlen mondatban? Nem könnyű kérdés, hiszen sokaknál olyan több száz oldalas tudományos munkákról van szó, amelyek elkészítésébe éveket, munkaórák ezreit ölték.De mégis, ha néhány szóban el kellene mondanod, hogy miről szól a…..