Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gombo.aron

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma reggel a Nyugati téren akcióztunk. Az atv.hu riporterének elmondtam, azért tettük ki a molinót, hogy felhívjuk a figyelmet arra, a nagypártok csak egymást savazzák és gumicsontokat dobálnak, miközben valódi tartalma a kampányuknak nincs, a hétköznapi emberek problémái,…..
Amikor házról-házra járva gyűjtjük a támogatói aláírásokat, a gondnokok általában nem szoktak repesni az örömtől, sőt, legtöbbször elküldenek minket melegebb éghajlatra. Tegnap azonban egy kifejezetten kedves gondnoknőbe futottam bele, aki még alá is írt nekem. Egy ideig…..
Sok ismerősöm mondja azt, hogy elvetemült barom vagyok azért, mert belefolytam az országos politikába. Ez részben igaz is, mert abban a formában, ahogy mi csináljuk, tényleg kell egy bizonyos fokú őrültség. Na meg persze hatalmas elkötelezettség: hónapokon keresztül heti 50-60…..
Talán túlzás nélkül állíthatom, hogy tapasztalataim szerint a mai huszonévesek között kifejezetten furcsa, sőt, ciki dolog az, ha valaki aktívan politizál. Ha pedig egy pártnak a tagja, na, azt szinte kiveti maga közül a fiatal egyetemisták, főiskolások, végzős érettségizők,…..
Istvánffy András, a 4K! elnöke és Papp Réka Kinga, a 4K! új szóvivője Papp Réka Kinga civil aktivista és környezetvédelmi szakújságíró lesz a 4K! szóvivője. Réka a Hallgatói Hálózat alapító tagja, ő mondott beszédet a Milla Nem tetszik a rendszer tüntetésén a HaHa…..
Eldördült a startpisztoly: április 6-án lesznek a választások. Február utolsó két hetében fog eldőlni, hogy aznap lesz-e kire szavazni, vagy csak a csalódást keltő parlamenti pártok közül lehet-e majd választani. Február utolsó két hetében össze kell gyűjtenünk…..
gombo.aron 2014.01.22 15:50:06
@Saddlenode: Természetesen lesz! :)
Györki Zsuzsa, marketingkommunikációs szakértő lesz a 4K! kampányfőnöke a 2014-es országgyűlési választáson. Zsuzsa dolgozott több független magyar reklámügynökségnek accountosként, és több éven keresztül foglalkozott az Est Média, így többek között a Pesti Est és…..
„Menekülj, tanulj nyelveket, költözz külföldre minél hamarabb!”  - ha annyi forintom lenne, ahányszor ezt hallottam már, akkor valószínűleg multimilliomos lennék, és nem lenne kérdés, hogy tudok-e maradni. A helyzet az, hogy jelenleg a közeli baráti körömből is…..
Ezen az új blogon fogunk beszámolni mindarról, amit tapasztalunk és átélünk az országgyűlési és az Európa parlamenti választásokig. A pártok választási kampányából általában csak a hivatalos nyilatkozatok, közlemények, az egyhangú hirdetések és a különböző botrányok…..
gombo.aron 2014.01.16 15:29:23
@1001nappal: A magyar közbeszédben ez nem így van. Bizony, azok az emberek, akikkel találkozom egy hétköznap délutáni standoláson az aluljáróban, ahogy meghallják hogy valaki politikus, 90%-ban fejvesztve menekülnek. És ez nem az ő hibájuk, az elmúlt 25 év gyakorlata alakította ki ezt a reflexet.

Annak, hogy nálad ez nincs meg, külön örülök.
gombo.aron 2014.01.16 15:50:10
@1001nappal: Megint elbeszélünk egymás mellett. Nem írtam sehol, hogy letagadom. Azt írtam, hogy az általános közbeszédben ez a kifejezés nem azt jelenti, mint a te szótáradban. Akár tetszik, akár nem.
2011. október 23-án voltam életemben először tüntetni. Önkéntes rendezőként, a sajtóemelvényre vigyázva hallgattam végig a Milla-tüntetésen a beszédeket, és valamiért különös büszkeség töltött el, úgy éreztem, hogy megérte kijönni, és egy jó ügynek lehettem…..