Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Égboltos Kft

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Vasárnap. 2021.09.05 17:42:46
Csütörtökön messenger üzenetet kaptam.  Talán tudod, hogy az MSE klubnak szeptember 18-ig el kell hagyni a HHH repteret. Az MNV felmondta a klub kezelői státuszát. Szóval az ottlétünknek vége (vitorlák, gyalog és motoros sárkányok, siklóernyők stb.). E szomorú esemény alkalmából…..
Iszonyatos forróság volt aznap, nem bírtam a sátorban tovább. Kiléptem, és élveztem, ahogy egy kis szellő megérint, még a szememet is becsuktam. Mikor kinyitottam, egy magas, jóképű, borostás férfi állt előttem, nekitámaszkodott egy asztalnak, és érdeklődve nézett rám.  - Nem bírtam már bent,…..
Szó szerint a legnagyobb titokban folynak a fóti gyermekotthon úgynevezett kitagolásának az előkészületei. Úgynevezett, mert ez nem egy tömegintézmény, ergo nem kell kitagolni, sokkal inkább arról lehet szó, hogy valakit ezzel a hellyel akarnak kifizetni. Vagy valakinek megtetszett. Másfél éve…..
Tanulságok, konklúzió, jövőkép, avagy: ha csak egy fejezetet olvasol el a könyvből, akkor ez legyen az.   Igazat adok Orbán Viktornak, legalábbis 50 százalékban. A 2016. október másodikán tartott népszavazás történelmi jelentőségű, persze nem abban az értelemben, amit a kormány kommunikál: nem…..
Egy ideje lehet tudni, hogy Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem PhD fokozat nélkül kinevezett rektora nem nyugszik a bőrében, és a Nemzeti felsőoktatásról szóló törvény rendelkezéseit aprópénzre váltva egy olyan tervet akar átnyomni a magyar tudományos közösségen, ami joggal bőszít fel minden…..
A világon számos oktatási intézmény eltökélt szándéka, hogy nevelési programjával a jövő generációt egy környezetbarátabb szemlélet fele orientálja. A dán székhelyű Alapítvány a Környezetvédelmi Nevelésért (Foundation for Environmental Education) nonprofit szervezet…..
Mélységesen nem értek egyet azokkal, akik most bezzegelnek meg bazmegelnek amiatt, hogy a Budapest-Székesfehérvár viszonylatban életbe lépett minden idők legsűrűbb, ütemes vasúti menetrendje. Csúcsidőben akár félóránként, már-már hévhez közelítő sűrűséggel lehet…..