Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pizais

98 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://violetheroes.blogspot.com/..
Majd 5000 órája, bő hat hónappal ez elött elindult ez a blog! Igazából sokáig csak panaszkodásra, szitkozódásra és a feszültség levezetésére használtam csk. -persze jogosan nagyrészt.- de az az időszak elmúlt Urbányi Pista távozásával. Végetért, amikor a DVSC felmosta…..
Nos, bár nem feltétlenül volt a legzseniállisabb a tegnapi meccs, de sikerült magabiztos 4:1-es győzelmet aratni. Ezt ez alkallommal leginkább a remek helyzetkihasználásnak köszönhette csapatunk. Még is, a fiúk hatalmas örömet szereztek nekünk, és ezért nem fogok fukarkodni az…..
Végh Zoltán még mi elött elindult volna a Megyeri útra arról beszélt, ha egykori csapattársa, Bori Gábor gólt szerez ellene, de a csapata nyer, megveregeti a vállát, de még így is ő lesz a boldogabb. Hát  Bori beköszönt korábbi csapatának, és még sem a veterán kapus…..
Minden félelmem hiába való volt a ligakupa meccsel kapcsolatban. A fiatalok kitettek magukért, igaz a Kaposvár sem vette az összecsapást igazán komolyan. Gólgazdag mérkőzésen, viszonylag sima győzelmet aratott ligacsapatunk.A Szerda délutáni meccs leginkább a lehetőségekről…..
Megérte rákattintani az Újpest hivatalos honlapjára még egyszer a mai nap folyamán. valóban a fiatalokon a sor, most bizonyíthatnak a tartalék csapat tagjai, hogy nem véletlen az NB3as szereplés. A várható kezdő: Dombai – Privigyei, Papizsanszkij, Litauszki, Tóvizi –…..
Holnap jön a Kaposvár elleni ligakupa meccs idegenben. A vezetőség a fiatloknak akar lehetőséget adni ismét csak. Hogy ennek mekkora lesz a sikere, az jó kérdés, tavaly ilyenkor szenvedett a tartalék csapatunk, akikből ilyenkor meríthet Szentes. Idén viszonnt remekül játszanak, bár…..
Rákospalotán egyre nagyobb a baj. A csapat egyre mélyülő gödörbe ásta magát, ahonnan egyenlőre nem lelik a kiútat. Aczél Zoltán alatt nem meglepő ha inog a kispad, hiszen csapata utoljára a második fordulóban tudott győzni, ráadásul hazai pályán még nyeretlenek. Már a…..
Az NB3 Mátra csoportjának az elsőosztályú tartalék csapatai mérték össze ereiket a Megyeri úton. A Vasas másodikszámú csapata érkezett vendégségbe a szomszédkerületbe, hogy egy jó meccsel tisztelegjenek ők is Ilovszky Rudolf emléke elött. A vendégek mindent meg is…..
Elkezdődött a hergelés már jóval a meccs elött. Nem lehet jegyet venni a helyszínen, aztán még is. Szabiékat át zavarják a Kispest tábor elé melegiteni, a Honvédosok jönnek ellénk. A pálya legközelebb eső szegletéhez. Néha még ki is integetnek. Ez nem, hogy undorító de a…..
ma angyalföldön is volt meccs. Nem egy meccs volt a sok közül. Nem, ezen az estén búcsúztatták Ilovszky Rudi bácsit. Tudtommal szépszámban érkeztek a Fáy utcába lila~fehér színpatizánsok is rajtam kivül. Hát íme a kissé elfogult tudósitás:Kialudtak a reflektorok…..
Az Újpest FC~t fogadta álllitólagos rangadón a Kispest Honvéd együttese. Hogy miért nem lehet az összecspást igazi rangadónak nevezni? Először is, mert a vendéglátók csupán a 13. helyen állnak a bajnokságban, másodszor pedig a gyatra játék miatt sem lenne illő a meccset így…..
A Pénteki nap folyamán ismét sorsoltak az MLSZ székházában. Ez alkalommal a Magyar kupa nyolcadöntőinek párosításai voltak napirenden. Az Újpest FC nem a legkönnyebb ellenfelet kapta, de a másodosztályú Bőcs mindenképpen verhetőnek tűnik, pláne, hogy a párharcot hazai pályán…..
   A lila~fehérek sikere az NB1~ben mindig nagyon feldobb, bár ez az Újpest szeretete miatt van leginkább! Ma mégsem miattuk szabadult föl bennem hatalmas endorfin mennyiség. Hanem az Alföldi feljutók miatt. Igen, a Kecskemét keresztül trappolt a Debrecenen! Igen az…..
Eldőlt!Eldőlt, hogy idén sem látunk Újpest~FTC tétmeccset! Eldőlt, hogy míg mi menetelünk, a régi rivális tovább ássa sírját! Kiestek és ennek mind örülünk! A kötelet a Haladás adta a nyakukba, az első csomót Kenesei húzta meg, majd a padot kirántva alóluk Guzmics növelte…..
Nyíregyházán fogadta a Tuzsér együttese az Újpest FC~t a Magyar kupában. A vendég csapat az első félidőben hatalmas fölényben játszott, de betalálnia nem sikerült a jóvalta esélytelenebb vendéglátókkal szemben. Lényegében negyedóra játék elég volt a második félidő…..
Kerestem az UTE U98~as csapatának a honlapját, de seholsem találtam. Ám cserébe rábukkantam Urbányi István blogjára a pepsifoci.hu~n.Elolvastam a két utolsó bejegyzést, amik az Újpestról való távozásakor születtek. Érdekes gondolatokat vettet föl és érdekes érzéseket kelltett…..
Tisza Tibor meghosszabította a szerződését az Újpest FC~vel 2011ig. Amikor már mindenki lemondott a IV.kerületben arról, hogy látják még a támadót itthon Újpest mezben, amikor már mindenki felkészült a téli búcsúra akkor bejelentették. Örömhír ez a javából! Az Újpest…..
Kedd hajnalban meghallt Ilovszky Rudolf az Vasas legendás játékosa. A korábbi Magyar szövetségi kapitány, kinek nevét az angyalföldiek stadionja is viseli, 86 évesen tüdőgyulladásban húnyt el. A magyar futball újabb karizmatikus alakja távozott személyében közüllünk. Bár…..
A meccs után:"Úgy tűnik, nekem már minden meccs végén szívrohamot kell kapnom, no de nem baj, ezért is nagyon jó, hogy jövőhéten a Honvéddal játszunk"~ mondta Joe Böröcz a sajtótájékoztatót követően, ami igen csak nagy magabiztosságot és történelmi ismeretett…..
Vezető helyen várhatta a 8. fordulót, az Újpest FC gárdája és ott is maradt azt  követően. A kezdésre majd 5000 ember gyűlt össze a Szusza Ferenc Stadionban.A fővárosi csapat dolgát ezúttal a Kaposvár próbálta megnehezíteni. A vendég Rákóczi játékosai…..
Az "enyhén fiktív, instant valóságtartalommal", pályázati firkálmányom a DUÉnak:Sportos nemzet vagyunk. Ezt bárki nyugodtan kijelentheti aki a múlt sikereire visszatekint. A régi nagy nevek példaképek lehtnek, ösztönözhetnek bárkit az egészséges és szorakoztató…..
Balajcza(6) A meccs elei bizonytalanságából gólt kapott a csapat, de utána remekelt.Dudic(6) Bori és Pollák szélső játéka remek volt, de azért ő is próbálkozott.Lipták(5) Hozta a megszokott formáját, nem csinált semmi különlegeset, csak jó volt.Cutuk(6) Két meccs, két gól.…..
A Soproni liga hetedik fordulójában a Reac csapata fogadta a szomszéd kerület Újpest gárdáját a Budai II. László stadionban. Aczél Zoltán csapata bravúr győzelemre készült, ezzel megtörve pechszériájukat az idei szezonban. A vendégek számára ugyanakkor kötelező volt a 3 pont…..
Az Újpest FC B csapata ma délelött a Mezőkövesd gárdáját fogadta az NB3~as bajnokság 6. fordulójában, a Megceri úti edzőpályán. A vendégek a harmadik, míg a hazaiak az első helyről várhatták a kezdősípszót. Fűzfa Gergely találata döntötte el az összecsapást, mely…..