Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atoszp

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ülünk az étteremben és várunk, hogy kihozzák a rendelést. Beszélgetünk, iszogatunk, nevetgélünk. És éhesek vagyunk. Végre megérkezik a pincér, de amikor elkezdenénk enni, valaki megszólal: „Várjatok, előbb lefotózom.” Ami ezután következik, az általában egy komplikált és gyakran időigényes folyamat,…..
Az, hogy a munkáltatók kreativitásán múlik a termelékenység, nem újdonság, de hogy egyes esetekben a munkavállaló egy-egy juttatás hatására hatékonyabb lesz, sokszor újdonság. És itt nem a motivációra, ösztönzőkre gondolok, hanem simán a munkaeszközökre, és a munkarendre,…..
atoszp 2016.06.21 22:59:38
@Rókica25: Egyetértek, nálunk is rossz szemmel néznek rád ha mondjuk akár már 10 perccel is hamarabb szeretnél elmenni valamilyen elintézni való miatt. És egyből jön a kérdés mikor dolgozom le azt az időt?
A negyedik generációs Toyota Supra ismert és elismert autó már a kilencvenes évek eleje óta. Van egy ritkaságfaktora, a kinézete még több mint húsz év után is mutatós, a mai napig megnézik az emberek az utcán, még a szériapéldányokat is. Meg persze ott van az orrában a híres háromliteres, sorhatos…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
atoszp 2015.10.11 16:43:10
Először is: mindem Tiszteletem a TÉNYLEG tehetségeseknek DE: Elképesztő mennyi tehetséget tud kitermelni ez a kis ország :) Sőt ahogy hallottam a Nemzeti Énekóra bevezetésével elkezdjük gyártani az elkövetkező 20 év ziksztraktorait :P :D (x-faktor a gyengébbek kedvéért :D ) - igaz ez engem nem zavar mert jót tudok röhögni rajtuk az élő adás megkezdéséig. Ha elmehetnék egy felvételre - erre kicsi az esély napi 9 óra munka mellett - tuti szétröhögném magam ezen a millió szerencsétlenen aki 5 perc hírnévért mindent megtesz meg bevállalja azt is, hogy totál hülyét csináljon magából.
Hogy a búbánatban nincs az emberekben annyi önkritika, hogy bevalja magának, hogy totál tehetségtelen - én is az vagyok, elég sok mindenben kipróbáltam és még másnak sem kell mondania, hogy vaze te totál pancser vagy haver mert tudom magamról. Ezeket megtartom magam szórakoztatására, mert aki nem tud magán röhögni ... :D Vissza a lényegre :) Ha meg eljut a tudatáig, hogy mit mondtak neki akkor meg fel van háborodva. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a kollektív népbutítás már legalább 30 éve tart és egyre jobb be az állam :'( Sőt azt is bele merem gondolni, hogy az itt megjelenő egyének nagy része a könnyebb utat keresi pedig munka nélkül nincs siker. Mert ugye a legtöbb embernek a BÜDÖS a munka és ez az egyszerűbb elvileg.
Emlékszik vajon valaki a legtöbb ilyen műsor győzteseire egyáltalán??? Nem akarok megsérteni senkit sem főleg akivel történt: volt a magyar x-faktorban a roma srác aki megnyerte - ha jól hallottam a rádióban - aztán akartak tartani vmi koncertet az Ő részvételével aztán a hatalmas érdeklődésre való tekintettel (igen vagy 10 jegyet adtak el) elmarad.
A másik: aki tényleg tehetséges az NEM ilyen műsorba megy el, mindent megtesz azért, hogy is felismerjék a tehetségét és fel is fogják: értsd: a táncos elmegy tánciskolákba ahol kitűntet, az énekes felkeres színházakat meg sorolhatnám napestig.
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta és annak is aki válaszol rá.
Addig is ... kérem a következő ilyen selejtezőt, hogy tudjak röhögni :D
A szerencsésebbek már tölthetik a Microsoft legújabb operációs rendszerét, az index pedig összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a Windows 10-ről. Állítólag tényleg sikerült egész jól összekalapálni, még gamer szemmel is megállja a helyét és természetesen…..
Mi történik gyerekkorban, amitől az egyik szülő gyereke normális test alkatú, de a másiké kövér lesz? Mitől függ, hogy kövér lesz-e a gyerekem vagy sem? Ezt a kérdést próbálom boncolgatni, habár már egy másik posztban érintettem a gyerekkori elhízást, de most jobban ki…..
atoszp 2014.12.30 15:30:25
@[c]: teljes mértékben igazad van, egyik szüli ágon jelen van ahogy mondod A és B, én vagyok A öcsém meg B, én van hogy futok egy héten 10-20 km-et és súlyzózok is mellette és nem bírok fogyni pedig igyekszem az étkezést is megfelelő korlátok közé szorítani, öcsikém meg reggel-délben-este megeszik egy fél disznót mégis át lehet látni rajta :D
atoszp 2014.12.30 17:24:19
@okoskodó fórumlakó:
általában:
-reggeli: 1 zsemle v kifli vmi felvágottal
-10órai: gyümölcs
-edéd: bármi
-uzsi: gyümölcs
-vacsi: vmi zöldség (csakis nyersen) és 1 pohár tej
Igen, megérkezett! Az Apple új szabadalma egy olyan érzékelőrendszer, mely képes megfordítani a föld felé zuhanó iPhone-t a levegőben! Vagyis nincs több kapkodás a levegőben a kezünkből ki- vagy az asztalról épp lerepülő telefon után, nincs több stressz és nincs több…..
Valamit a tervezők rendesen elnézhettek, mert Henan tartományban egy új út kellős közepén áll most egy méretes villanyoszlop  - amit annak idején már 2007-ben felállítottak. Az elektromos művek az autóút kivitelezőjével megkezdte a tárgyalásokat a lehetséges megoldásokról.…..
Nem izgatja a UPC-t, hogy azért kellene kimennie a szerelőnek, mert elpusztult a modem, se telefon, se interenet, csakazértis emailben válaszol. A szerelő persze nem ment hosszú hétvégén, úgyhogy naiv ügyfél biztos hogy 72 óránál tovább maradt minden nélkül: Szerencsés ember…..
Nem hiszem el :-)Megtörténik újra! Négy évvel ezelőtt nem igazán sikerült megszervezni a lakóhelytől szavazni kívánt 56 ezer ember szavazását, ezért álltam 2 óra 20 percet sorban, a hasonló cípőben járó szavazópolgártársakkal együtt. Még videót is készítettem a…..