Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika Nagy Béláné

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az általános forgalmi adó a világon mindenhol jelen van. Ez az az adó, amit egy árura vagy szolgáltatásra tesznek. Mértékét minden állam saját maga állapítja meg, így az 0%-tól 27%-ig terjed. Az alábbi térképen mutatjuk mennyi az általános forgalmi adó alapmértéke,…..
Erika Nagy Béláné 2018.06.04 09:11:39
@Proud Mary: A képen elgondolkozva. a fehérnemű gyártás és értékesítés igen csak gyatra ....
A Fidesz alelnöke a Népszavának adott interjút. Annyira szép, hogy nem lehet kihagyni...
Erika Nagy Béláné 2017.07.09 09:29:25
@ebella: amennyivel szegényebb, minden értelemben...
Édes nagylányom, te megélhetési bevándorló! (Na nem itt, hanem másutt. Igaz, mint kiderült, már itt is az voltál, csak nem szólt senki, tapintatból.)Levelet kaptál ide, most forgatom és tűnődöm, mihez kezdjek vele. Orbán Viktor a feladója és nemzeti konzultációra hív…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása.Minél tovább töpreng az ember Simicska Lajos legújabb történetén, annál zavarosabb az ügy. „Előtte azonban vittek katonának Zalaegerszegre. Ott aztán egyszer Pallos őrnagy berendelt magához. Az asztalán tíz centi vastag akta volt. Rólam.…..
  Sok esetben valóban nagyon zavaró és idegesítő lehet a helytelen nyelvhasználat, de nagyon fontos a tolerancia! Gyakran mégis azt tapasztaljuk, hogy a magasabb iskolai végzettségű emberek “kijavítanak” bennünket. Nincs olyan ember, aki “hibátlanul” beszélne. Mert, pl.…..