Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spencer Hill

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
Megfilmesítésért kiáltó kommunista kalandregény 1956-ból. osaarchivum..
Spencer Hill 2015.02.20 12:58:57
@zweitakt: Nem keverik össze, csak másképp vizsgálják az izmusokat. Nem az irtás felől közelítik meg a dolgokat, hanem a gazdasági hatalom és e hatalom révén érvényesített diktatúra jellege felől. E szerint a nácizmus is fasizmus.
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Spencer Hill 2015.01.31 11:00:30
@pneumónia: A telefon próbálgatások helyett fogalmazni tanultál volna meg. Lopott tákolmány? Fogalmatlan...
Pánikot kelt Kárpátalján és dezinformálja a magyarokat a Jobbik a Fidesz-kormány hallgatólagos beleegyezésével. Azt már ugye tudjuk, hogy a magyar kormányfő, többek között, a putyini Oroszországot tekinti mintának a liberális nyugati közösség helyett. Hasonló elveket vall a…..
Spencer Hill 2014.08.09 04:28:42
@'it's cool to know nothing': Egyetertek.Anyam ruszin.
Spencer Hill 2014.08.09 04:29:26
@Csehszlovák Kém:
Kussoljálj inkább Fingod sincs az egèszről.
A jobb szektor meg a többi náci ìrtja saját nèpèt.Katyusával meg foszfor bombákkal lövi a városokat.
te szlávok szègyene!!!
HamPLÓ A négyszázhuszas 2014.07.30 18:00:00
Ha már a Tojásmozdony rögtön kétszer is szerepelt itt a blogban, bemutatnám egy másik kedvenc német vasúti járművemet, a 420-as sorozatú S-Bahn szerelvényt: Ahogy a képen látható, ez a típus semmi különlegességgel nem szolgál esztétikailag. És belülről se, mégis az volt…..
A kép illusztráció, az Árpád hídi aluljáróban készült(Fotó: Urbanista) A Corvin-negyed (lánykori nevén: Ferenc-körúti) metró-aluljárójában vettem volna automatából metrójegyet. Előttem egy magányos japán turistanéni bámulta áhítattal a masinát, de önálló…..
Spencer Hill 2014.07.01 18:55:28
@Dobó Géza: Elolvastam. De ez nem mentség a hülyeségre. Ráadásul a magyarázatod a Moszkva tér átnevezésével nevetséges. Itt nem a BKV-t nevezték át BKK-vá, hanem egy új szervezett átvett bizonyos feladatokat. A bejegyzésed címe rossz színben tüntet fel egy céget olyan ügyben amihez ráadásul semmi köze sincs. Hatásvadász, zugfirka.
Spencer Hill 2014.07.01 21:56:32
@Dobó Géza: Nem tudom mit szólnál, ha olyan miatt cseszegetnének ami nem a te feladatod? Ja, hogy régen a Géza csinálta? Most a Béla csinálja? Kit érdekel? Béla, Géza egykutya. Ha a Gézát szidjuk vegye úgy, hogy tulajdonképpen az a Bélának szól.

Azért abban gondolom egyetértesz, hogy aki írással foglalkozik attól elvárható lenne a pontos, tárgyilagos fogalmazás és nem a tájékozatlan tömeg butaságainak másolása.
Izak2 társszerzőm szíve csücske ez a cikk. Az ötletdobozból az elsők között választotta ki a témát, hogy mindenképpen ő írhassa meg. Jó régen összeállította már nektek, és bevallom az én hibám, hogy eddig nem került a napi címlapra. Ennek az oka egyszerű. Ő jóval fiatalabb nálam, ezért nem…..
Spencer Hill 2014.05.23 20:12:44
@Pszt!: Az egyik főszereplő Gojko Mitics volt.

Egyébként a neten meglehet találni magyarul a sorozatot.
Hajlamosak vagyunk megváltoztathatatlannak tekinteni a világ jelentős részén tapasztalható éhezést, nyomorúságot, az Európában ismeretlen halálos betegségek terjedését. Mibe kerülne valójában megoldani ezeket a válságokat? Elgondolkodtató összehasonlítások…..