Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orizaa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Crazy Pictures Oriza triznyák:) 2012.06.12 10:55:00
..
Három szabadidőjármű és két kompakt családi autó jutott a döntőbe az Autobest huszonhat országot képviselő, rangos újságírókból álló zsűrijének előzetes szavazata alapján. A szervezetet 2001-ben hozták létre azzal az újszerű céllal, hogy megválasszák az európai…..
orizaa 2016.10.28 20:55:34
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:
dacia - román minőség, ocsmány dizájn
renault - szar elektronika
toyota - drága és úgyis visszahívják.

belekötni mindenbe lehet, de van-e értelme???
Kedd reggel 09:48-kor zörgött Gera Zoltán telefonja Bordeux-ban. A válogatott labdarúgó Budapestről, pályafutása legfontosabb spirituális mentorától, atyai barátjától kapott üzenetet, amely – mint kiderült – mintegy előrevetítette az esti mérkőzés eseményeit. Gera Zoltán a bátorítást nyomban…..
Ugye azt már tudjuk, hogy The Endless River címmel jelenik november 10-én az új Pink Floyd-album. A lemezen nem szerepel Roger Waters, szóval ez az a Pink Floyd lesz, amit sokan szidnak, tehát a David Gilmour, Nick Mason, és Richard Wright nevével fémjelzett felállás. Igen, a több éve…..
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
orizaa 2014.01.09 09:44:36
B.G. szerző úrnak:
tegnap sikerült hallanom a klubrádióban.
felkeltette a figyelmem, hogy a demokratikus ellenzék bizonyos pártjainak ELVEIT illetően volt kifogása. (Gyurcsány kapcsán.)
Szeretném felhvni a figyelmét az alábbi közismert TÉNYEKRE:
A fidesz ultraliberális és antiklerikális pártként jutott be az első parlamentba. (Szadesz kistestvérének hívták őket)
Fiatalok voltak, liberálisak, és elveket vallottak.
Majd 3 év múlva O.V.-nak megsúgták (nem magától jött rá) hogy hatalmat (azaz pénzt) ebben a formában nem tud szerezni. legyen konzervatív. És lett is. Tudjuk, akinek nem vette be a gyomra az akkori fideszből az ELVEK felrúgását és a megélhetési politizálás térnyerését, azok százával repültek. (pl. Fodor G. aki azóta is tartja magát liberális elveihez.)
Azóta is (az elvei szerint alapvetően liberális és antiklerikális) O.V. a leg nemzetibb, konzervatívabb és egyházak zsebét (szavazatért)pénzzel tömögető szerepet játsza, bár elveinek ehhez nincs köze.
Másrészt ne felejtsük el, hogy ha Magyarország jogállam lenne, akkor Orbán és Simicska urak a székházpénz elsikkasztásáért ma is börtönbüntetésüket töltenék. (ha a balek Zuschlag X évet kapott, akkor nekik 100 X járna az összeg miatt)
Amig B.G. úr ennek a tábornak a - bevallottan is fizetett - azaz bértollnok szekértolója, addig mások ELVEINEK esetleges kompromisszumairól hitelesen nem tud nyilatkozni, ha szabad megjegyeznem.
Megjegyzés: koromnál fogva nem lehettem kiszes, mszmp-s, maoista, trockista, komcsi, polpotista, stb. ennek ellenére nyilván bekerülök ebbe a dobozba, mivel azok közé tartozom, akik nem nézik jó szemmel az államvagyon simicska-nyerges-orbán zsebekbe öntését, a demokrácia lebontását, az államosítást, a magántőke einstandolását, a baltás gyilkosokkal való kereskedelmet, a dohány és földmutyit, a nemlétező ellenségekkel szembeni folytonos pávatáncot és látszatháborút és főleg az oktatás és média terén bűnszövetkezetben elkövetett AGYMOSÁST. amelynek B.G. úr aktív kádere és fizetett katonája.
(lelke rajta, ennél ocsmányabb dologból is kell megélni nyomorultaknak.)