Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M. Peti

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás küldte F1 Challenge-ből ..
M. Peti 2008.11.08 12:49:32
FreddyD igazi arca ő freddyD 2008.11.05 22:41:00
amint nézem freddyd videóit EZT találtam !!! hát menően nézel ki freddy..
Kis érdekes hülyeségre lelt Nandee a Call of Duty 2-ben: Ezeket a képeket a Cod 2 multijában csináltam. Szerintem akkor jönnek elő ezek a hibák, amikor az "Allow Donwloading" beállítás ki van kapcsolva, vagyis nincs engedélyezve, hogy a játék letöltsön egy szerverről új…..
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..
Úgy döntöttem, hogy az új videókhoz fogok készíteni youtube-os előzetest. Ennek több oka van, mert egyrészt még mindig sokan nem tudják, hogy hová lettem (utoljára tegnap válaszoltam ilyen üzenetre), illetve egy ember szép csendesen feltöltötte szinte összes videómat, aminek…..
M. Peti 2008.09.29 18:38:27
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
M. Peti 2008.08.17 19:09:35
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
M. Peti 2008.07.29 12:07:30
Egy régen bemutatott játékkal kapcsolatban kaptam egy e-mailt Daermon-tól. Miután bátyám letöltötte ezt a... khm... 3D World Boxing nevű sz...ánalmat, éjszaka - jobb dolgom nem lévén - rászántam kb. fél órát, hogy átéljem azokat a borzalmakat, amit te is átéltél a játék…..
Legalábbis a Goldenblog zsűri szerint. Köszönöm az elismerést és köszönöm azoknak, akik beneveztek. Bevallom őszintén, el is fejeltettem, hogy van ez a díj. Mondjuk ha tavaly nem nyertem, akkor most miért lett volna másképp? :)A videós díjára azért majd igyekszem gondolni. Az…..
M. Peti 2008.07.18 19:57:48
Rastata ma reggel elutazott egy hétre, így valószínűleg élete legnagyobb sokkját úszta meg... ezúton is irígykedünk rá! Mire visszajön, már valószínűleg freddyD talál megoldást. Minket, szomorú szívű rajongókat jelenleg két érdés izgat leginkább: Ki tette és miért?…..
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..
M. Peti 2008.07.17 19:05:59
Hát igen... aki nem bír 25 kommentel visszább nézni annak bemásolom grand kommentjét:

Grand 2008.07.17. 00:17:41
J4n33:
Csak idéznék a fahrenheites videó kommentjeiből :

AzIgazsag ( 8 hónapja )
Nyilván tudni szeretnétek ki az a freddi és gabor006! Én elmondom nektek a teljes igazságot :) Az egész történet 5 haverral kezsősött: *, #, &, %, és @ (én). Korábban Megaherc feltett egy videót amiben alaposan leoltogatták. * megsajnálta a nyomorultat, és hülyeségből elkezdett freddi néven írogatni a fikázóknak. Sikeres volt aránylag, mer elég sokan bevették, hogy ő freddi. Aztán elkezdett írogatni Vassilihoz is, és végül fattysm-hoz, de aztán megjelent az igazi freddyD, úgyhogy * leállt.

AzIgazsag ( 8 hónapja )
Volt egy másik fickó, #, aki meg gábor006-ként elkezdte írogatni a fekete Pákós hülyeségeit, mert kíváncsi volt az emberek reakciójára :D Valójában persze nem szereti FP-t, csk hülyeségből írta azt. Aztán egyik nap &, %, és @ fogadott a másik kettővel akik eddig freddiként és gábor006ként írogattak, hogy feltudják nyomni az egyik videónál a hozzászólások számát 300 fölé hétfőig, de úgy hogy nem mi írogatjuk a kommenteket, hanem mások.

AzIgazsag ( 8 hónapja )
Tudtuk, hogy freddyD már egyszer megírta a blogján, hogy a „freddi alak” nem ő, ezért úgy gondoltuk, ha mégegyszer írogatunk a nevében, akkor már egy egész ablaknyit fog szánni a blogján erre problémára, és nem tévedtünk. * megadta &-nak és %-nak freddi accját, és ők felváltva elkezdtek írogatni minden trágárságot. Ezért volt zavaros freddi szövege, mert 2 ember osztozott az accján. Sejtettük, hogy nagy felháborodást vált ki a dolog, és bizony freddyD, hatására, hogy megírták a blogon csak úgy…

AzIgazsag ( 8 hónapja )
…jöttek a szidalmak, de ez jó volt nekünk, mert növekedtek a hozzászólás számok, és közelebb kerültünk a fogadás megnyeréséhez. :) Mindeközben én (@) megkaptam gabor006 accját, és kiadtam magam fattysm apjának :D Gondoltam, hogy ez még jobban növeli majd hozzászólások számát, és nem tévedtem, de aztán valaki benyomott két linket, amikor még gábor006 # tulajdonában volt, és ő akkor ezeket a Fekete Pákós hülyeségeket írta. De igazából ez a leleplezés nem jött rosszul nekünk…

AzIgazsag ( 8 hónapja )
…mert ennek hatására mégjobban növekedtek a hozzászólás számok. :) És végül megnyertük a fogadást :D Köszönjük! Azért pont fattysmra esett a választásunk, mert annyira röhejesnek tartottuk a videóját, hogy úgy gondoltuk, több figyelmet érdemel az a videó :D És freddyD, ezek után tényleg leállunk ezzel a hülyeséggel, és hogy lássátok, hogy igazat mondtunk megadjuk a hírhedt freddi accját, és gábor006 accját.

AzIgazsag ( 8 hónapja )
freddi
e-mail:
nigga777@citromail.hu
jelszó: wanrltw
gabor006
e-mail: thgloj@freemail.hu
jelszó: wanrltw

AzIgazsag ( 8 hónapja )
freddi
e-mail: nigga777@citromail.hu
jelszó: wanrltw
gabor006
e-mail: thgloj@freemail.hu
Ennek a képnek, érzem, hogy nagy sikere lesz. :) Bámuld a kép közepén található keresztet úgy fél percig, vagy tovább, aztán nézz valami fehérre, lapra, falra, plafonra, mindegy. Ha pislogsz még erősebb a hatás!..
M. Peti 2008.07.17 11:53:11
Nem hiszem, hogy bármit is kell írnom ide. :D..
M. Peti 2008.07.14 12:04:54
A következő kép nem volt "photoshoppolva". Teljesen érintetlen! Mit gondoltok hová tűnt szegény ember felsőteste?..
Nemrég láthattátok ezt a képet. Rátaláltam a folytatásaira. (Amúgy, remélem a 4. képen az a kutya él. :) )..
M. Peti 2008.07.12 11:00:59
A mai kép Paul Parkus festményét ábrázolja. Ugye mindenki látja a viharral küzdő csónakot az utasaival. És most döntsétek a fejeteket jobbra! :)..
Elvileg nem az én dolgom lenne az ilyen, de gyanítom sok ember jár(t) úgy mint én, hogy ma nem ment az internetje. Ha esetleg van ismerősötök, aki még mindig ezzel a problémával küzd, itt egy honlap, amely megadja a választ.Klikk..
Na, az ilyen képekről mindig a régi filmek időutazásos jelenetei jutnak eszembe, amikor lebegnek ott a spirálban az emberek :) Köszönjük, matyi12!..
M. Peti 2008.07.08 21:40:00
Rastata Új videó állása 2008.07.01 01:02:00
A tegnapiról csak annyit, hogy nincs érzéketek a zenéhez... xP Szerintem remek klipp volt.Tegnap észrevettem a RPCJ.blog.hu-n egy linket jobboldalt, amire az van felírva, hogy új videó állása. Lehet, hogy fred már mondta, de én nem láttam, ezért ide is belinkelem. Ez jó nkeünk, mert…..
M. Peti 2008.07.01 14:09:09