Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puskaspanni

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban leszögezném: imádom a Sex Pistolst. Nem szabad azonban, hogy a zene és a szubkultúra iránt való feltétlen rajongásunk vakká tegyen minket a tényekre. Szerző: Puskás Panni 2019-et írunk, negyven éve halt meg Sid Vicious, a Sex Pistols basszusgitárosa. Négy hónappal korábban barátnője,…..
Akut influenzámat paracetamol tartalmú szerek adagolásával és feminista számok hallgatásával gyógyítom épp. Mivel úgyis járvány van, hallgassátok meg a tíz kedvencemet. Jobban lesztek tőle, ha betegek vagytok, és akkor is, ha nem. Utóbbi esetben sajnáljatok engem! Szerző: Puskás Panni   10. No…..
Andriy Zholdak lelkileg és fizikailag bántalmazta munkatársait a Rosmersholm című díjnyertes előadás próbáin és premierén. Ugyanakkor ez a történet nem (csak) Zholdak agresszív rendezői stílusáról szól. A probléma rendszerszintű – elmondom, miért. Puskás Panni írása Az Átlátszó Erdélyen a napokban…..
Most, hogy elcsendesedtek a #metoo körüli hangok - ami persze baromira nem azt jelenti, hogy minden zaklatóról kiderültek sötét titkai, és azt sem, hogy soha többé nem lesznek zaklatási ügyek a világon -, fontos kérdésnek gondolom, hogy a közéleti botrányokon kívül praktikusan adott-e nekünk ez az…..
Üvegplafon Dr. Panni válaszol 2018.02.05 17:19:18
Totál hanyatt vágtam magam a 24.hu cikkétől, amelynek már a címe is roppant beszédes: „A barátnőmbe szerettem bele, nem az anyába, aki lett”. Ehhez csak annyit kívánok hozzáfűzni első körben, hogy anyád! Szerző: Puskás Panni Legszívesebben idemásolnám az egész marhaságot, ami a 24.hu párkapcsolati…..
Interjú Rózsavölgyi Zsuzsa koreográfussal Rózsavölgyi Zsuzsa a színpadon leplezetlenül tárja elénk természetes meztelenségét, testszőrzetét, szégyen nélkül beszél abortuszáról. Azért teszi, hogy megmutassa, nekünk sincs miért szégyenkeznünk. Szerző: Puskás Panni   A színházi rendezői pálya mind…..
Helyreigazítás Valótlanul állítottuk, hogy a kata.blogstar.hu-n megjelent "Nem ártana tudni, hogy egy nőnek hogyan is kellene viselkednie" című blogposztját Jurák Kata nevében és hozzájárulásával Puskás Panni írta. Elnézést kérünk mindenkitől, akit valótlan állításunk megvezetett vagy akinek ezzel…..
Üvegplafon Ez mégsem Amerika 2016.11.02 11:07:39
Szörnyű vihar tombol a Kárpát-medencében: a safe space kiűzhetetlenül beáramlott egy nyolcadik kerületi szórakozóhelyre. Popcornt rágcsálva izgulok a fejleményeken. „Először egy budapesti kocsma, aztán a végén már macskáknak identifikálódnak az emberek.” Ezzel a gondolattal fejezi be (de ki az a)…..
Üvegplafon Bikini bridge tutorial 2016.06.14 12:51:49
A bikini bridge nem kiváltság, hanem alanyi jogon jár mindenkinek - ezt mutatják elvégzett kísérleteim laboreredményei. A magam részéről ezt hívom esélyegyenlőségnek. Szerző: Puskás Panni Kinyúlt a fürdőruhám, amitől egy kissé méregbe gurultam egyik nap az uszodában. De öröm az ürömben: rájöttem,…..
Most, hogy a Nyugati fény pár napos hősöket csinált a Nők a feminizmus ellen csoport tagjaiból, időzzünk el a témánál mi is egy röpke pillanatig! Szerző: Puskás Panni Első körben le kell szögeznem, hogy a vélemény szabad, és ez így van jól. Még akkor is így helyes, ha a…..
Üvegplafon Je suis kurva 2015.05.22 09:30:23
Némi megilletődöttség vesz rajtam erőt minden alkalommal, amikor azt látom, hogy az egyik nő a másikat valami miatt lekurvázza. A pofám leszakadt akkor is, amikor elolvastam a Style Magazin Tudok egy munkát. Lehetsz kurva! című cikkét. A szerző, Szentesi Éva ugyan többször is…..
Szép ünnep a húsvét, csak unom már. Megpróbáltam feldobni egy kicsit: elmentem locsolni. Mély szomorúsággal tölt el, hogy nem vagyok a Kaposvári Egyetem dolgozója, mert nagyon szerettem volna méltóképpen felkészülni az ünnepre: sonkafőzés, tojásfestés, miegymás. De sajnos…..
A következő szívet tépő rockballada egy olyan lányról szól, aki egy ültő helyében megevett egy egész tábla csokoládét, és túlélte. Rólam. Puskás Panni írása. (Előzmények:  Hétköznapi testképzavaraink A testképzavar margójára -- avagy mások szemében a…..
A revizor / Vígszínház A nap jó híre az, hogy Bodó Viktor a Vígben rendezett. Megírom. Bodó Viktor megértette azt, amit mostanság oly sokan: a népnek aktuálpolitikai utalások kellenek, erre van ráállva az agyuk, ezen röhögnek jót, még akkor is, ha tulajdonképpen magukon…..