Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oscar

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor felmerül érdekességként, hogy egykor hidroplán-repülőtér működött a Szabadság híd lábánál, de ennél nagyobbat is változott az a környék az idők folyamán: Ezen az 1870-es évek közepén a Gellért-hegy tetejéről készült képen Ferencváros nagy része még nincs beépítve. Jobbra a háttérben épp…..
Minden idők legrövidebb robogóblog posztja következik, ráadásul robogó sem nagyon van benne. A szezon még messze, de nem árt megnézni ezt az 1 óra 17 perces válogatást - segít majd jobban odafigyelni. A legtöbb nyilvánvalóan agyatlanul húzza neki, és van, akit a csúszós úttest,…..
Nincs a világnak egyetlen szeglete sem, ahol ilyen CLA-lefedettség volna, mint nálunk. Hétről hétre bukkannak fel újabb és újabb kémfotók. Tudjuk persze, hogy az álcát ma már inkább figyelemfelkeltésre, mint álcázásra használják. Tudjuk, hogy általában csak azt látjuk, amit…..
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
Oscar 2012.10.04 19:24:24
@reanimátor: Cseppet elveted a sulykot. Nem az autó determinálja a tulaj milyenségét. Azokkal van gond akik nem tudnak vezetni, de azt hiszik magukról, hogy WRC pilóták.

Amúgy a Swift-et egy csomó "megtévelyedett" ember megvette Geo Metro és Subaru Justy néven is.
Belsőség Ember, emlékezz! 2012.04.24 17:27:00
Being second is to be the first of the ones who lose. Mögöttünk a hosszú munkahét, jöhet a megérdemelt pihenés, éljen május elseje, satöbbi. Biztosan szép és magasztos ünnep a munka ünnepe, jómagam mindig is hülyeségnek tartottam, reformátusként még vallási alapon sem…..
Egy járókelő megy parkoló motoros riksák között az indiai Mumbai városában. A riksasofőrök egy napos sztrájkkal tiltakoznak a vártnál alacsonyabb viteldíjemelés miatt. (MTI/AP/Rafik Makbúl) ..
Oscar 2012.04.16 19:49:14
@geegee: Kapná is a fekete matricát a magas metánkibocsátás miatt...
 A múltkori munkagépes poszt kapcsán találtam erre a minden képzeletet felülmúlóan zseniális készletre. Istenem, hány apuka meredhet most üveges szemmel maga elé: ó, ha nekem ilyenem lehetett volna, mikor az az ördögfióka se jó szóra, se fenyegetés hatására nem volt…..
Némi előzetes információ, csak hogy tudjuk, mihez tartsuk magunkat: A Torchwood brit televíziós sci-fi filmsorozat a Ki vagy, doki? (Doctor Who) című sorozat mellékága, a BBC Wales készítette. 2006-ben mutatták be a 13 részes első évadot, 2008-ban a másodikat. 2009-ben a harmadik…..
Egyetlen magyar indulóként rajtol a Monte – Carlo Rallye Historique versenyén a magyar Erik "a tetőn" Carlsson Kőváry Barna és Tóth Zsolt egy sárga Trabival. Barnus sokáig mindent fordítva csinált a raliban, mint a nagyok: nem a tapadást hajszolta, hanem a csúszást,…..
Oscar 2012.01.28 12:09:18
@gokart87: kb. 45-50 LE lehet. A gyári versenyverzió 800 ccm-ből 65 lovat sajtolt ki.
TComment Kimondjuk: GSI? 2012.01.23 05:59:00
Ha olyan jó seggem lenne, mint a GTC-nek, egész nap csak azt simogatnám. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..
Oscar 2009.12.25 19:22:07
Oscar 2009.12.25 22:00:13
@Piet: Ja, lehet még kapni. Tavaly adták ki újra. Amúgy pont egy évvel öregebb a Kisvakond, mint a most nyugdíjba vonuló GM Big Block :-)
Az elmúlt hetek kissé megritkult bejegyzései után most nem egy normál történeti anyaggal jelentkezem; az utóbbi napokban autós anyagokra vadászva, folyton a Youtube-on kötöttem ki, ahol kedvenc klipjeimet nézve múlattam az időt - a cikkírás helyett. Mentségemül szolgáljon, hogy…..
Ritkán szoktam könyvekről írni. Egyszer például akkor, amikor megvettem a Déván-féle Autótípusokat, aztán később ugyanerről a fajta könyvről megint írtam, amikor egy másik felbukkant belőle a vaterán. Akkor 66 ezerre tolták fel az árát, de ezzel sem lett meg a minimálár.…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Oscar 2009.10.09 12:23:35
Hmmm... Fofo szólt, hogy azt mondja a Privátbankár: Amerikában a cégek reklámkampányai a közösségi portálok felé fordulnak; a Ford például nem kiterjedt tévés kampánnyal vagy kereskedői kedvezményekkel, hanem a legolvasottabb bloggerek segítségével igyekszik népszerűsíteni…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
Oscar 2009.08.23 12:09:45
@Gabo1000: Akkor már a Fast Company se maradhat ki. Van benne bőven V8 hang. www.youtube.com/watch?v=762fEsZ5hSE