Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levento

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy elég kemény írás lesz. De meg kell írni a szemforgató magyar migránsgyűlölők miatt, akik maguk is gazdasági bevándorlók Németországban, vagy "életerős magyar fiatalok", akik kalandvágyból mennek Nyugatra, esetleg magukkal mit kezdeni nem tudó hülyék, akik úgy…..
A választási vereség tény! A következtetéseket muszáj levonni, viszont kapkodásra és átgondolatlan lépésekre nincs szükség. Az tény, hogy a nyolc évi kormányzás után hatalmas adósággal érkezett az MSZP az ellenzéki létbe. Konkrétan 2,3 milliárd forinttal, kiéhezett és…..
2012-ben Colorado történelmet írt azzal, hogy az Amerikai Egyesület Államokban elsőként legalizálta a "rekreációs" marihuánát a 21 éven felüliek számára. Ezt a sokak (főként marihuánát fogyasztók) szerint történelmi tettet nemrég újabb "elsőzés" követte: az első valóban…..
Nyilván ismét egy kézlegyintés a demokráciáért és a jogállamiságért síró bejegyzések láttán sokaktól erre a címre is, ha olvassák. De vajon belegondolnak-e a legyintgetők, hogy ők mit is értenek demokrácián? Vajon, az, ha még elmehetünk négy  évente szavazni, majd a…..
A "történelmi birtok" egy 7400 nm-es telekre épült, és ahogy arra az adatlapon elérhető leírás utal, az 1. épületben 8 szoba illetve lakosztály található, a földszinten galériázott szalon, hall, személyzeti szoba, konyha, vendég WC kapott helyet, minden szobához fürdőszoba…..
Torkig vagyok azzal az egyre terjedő itthoni közvélekedéssel, mely szerint a hanyatló Nyugatot, amerikástul és európai unióstól lassan megelőzi, kiüti, lenyeli, legyőzi, lehagyja a putyini Oroszország. Mely szerint nekünk lihegve ki kéne szolgálni Vlagyimir nagyurat, mert a jövő…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
levento 2014.03.03 12:39:19
@BattleCry: "Jöjjenek csak az oroszok."De csak hozzád hogy megerőszakolják a szádat,meg mindent ellopjanak amit csak tudnak,mert ezt csinálták velünk mikor úgymond megmentettek minket a németektől!Szegény mamám mesélt egy-két dolgot hogy miket művelt ez az undorító barbár horda!Kösz de az én családom nem kér belőlük többet SOHA!!!!
Sok üvöltözéssel és egymás szavába vágással tarkított párbajon feszült egymásnak a saját bevallása szerint és fiatal kora ellenére 501 nemiszervet magába fogadó VV Charlotte és VV Dorka, aki VV Zsolt babájaként szerepelt a műsorban. (Még mielőtt: a megegyező vezetéknév…..
levento 2014.03.03 12:07:53
@harcosDuke: Mi nem annak örülünk hogy 501 nyert,hanem annak hogy tenyeres-talpas nyeles Dorko esett ki!Ennyi a leves!
Eddig csak képünk volt a Bors zseniális cikkéről, amiben Berki Krisztián herevasalásáról írnak, most viszont a TV2-nek köszönhetően itt a videó is, ha valaki esetleg nem hinné el, hogy ez az egész tényleg megtörtént. A másfél perces videóban a tökig meztelen Berki és egy…..
levento 2014.02.28 08:09:44
Kínkeservesen zajlik a második munkanap a villában. Báttya tételesen beszámol a kokirica ejtette sebeiről, mintha háborús veteránként nosztalgiázna a karcolásairól. Ettől függetlenül kemény gyerek ő, űzi, hajcsa a munkát, morzsolja a kukoricát becsülettel, mert nem akar éhen…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
levento 2014.02.20 19:17:54
@Média Panda:JÓ,lehet hogy tényleg túlzás volt ez az izgatós téma!Azért én kíváncsi lennék hogy kit vagy kiket ültetnél abba a bizonyos székbe amitől jobb lesz ennek a szegény Birka népnek?
levento 2014.02.21 10:56:09
@szotymó: A remény hal meg utoljára!!!!!
Tegnap délután meglátogatott egy barátom, aki utoljára gyermekkorában járt Esztergomban. A turisztikailag frekventált helyek megtekintése után kérte, hogy sétáljunk egyet a városban, így körbejártuk a belvárost. A fotók 2014. február 17-én, 15:00 és 16:44 óra között készültek. Sétánk egy…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
levento 2014.02.17 09:30:01
@szettila: Ez pontosan így van ahogy leírtad!!!!Ezért én soha nem is szavazok úgy is az RTL dönt,nehogy már a nyúl vigye.......
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
levento 2014.02.13 09:23:03
@csak egy néző: Savanyú a szőlő,vagy mi a bánat????
 Magyarnak lenni egyet jelent az örökölt pesszimizmussal, ami  egyfajta társadalmi elvárásként funkcionáló valóságelegyet feltételez a kívülálló számára. Miért ne lenne a magyar pesszimista? Mire fel? Gyerekkorunkban nem tanítottak meg arra, hogy ne mások elvárásai…..
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..