Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bebíró

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kétfarkú Kutyapárt furcsa politikai marketinget visz: különböző színűre festi a szétrepedt járdabetont. A vicces, vidám színek, valljuk be, jobb kedvet visznek az arra járók életébe – de ezt nem mindenki gondolja így...
Bebíró 2016.11.13 15:43:05
@József Barta: jó ötlet kell majd élni ilyen eszközökkel
A Római partról egyenesen a Káli Kövek borászat udvarára költözött a Frankie's Food, így már nemcsak borozni érdemes idejönni. Grill és burger minden mennyiségben Köveskál főutcáján. Van, aki szerint nagyon jó mindenkinek, hogy ma már ennyi színvonalas hely van a Káli-medencében, mások szerint ez…..
Többen figyelmembe ajánlották már a Káptalantóti mellett minden vasárnap megrendezésre kerülő Liliomkert Piacot, irigylésreméltó jelzőkkel illetve azt.  A hosszúhétvége ezúttal nekem annyira a pihenésről szólt, hogy azonkívül, hogy a barátaimmal leszek a Balaton mellett,…..
bebíró Bebírók 2014.12.28 17:47:44
20 éve vagyok bebíró. Szeretem a Káli medencét. Sok minden eszembe jut Sokan ismerik a Káli medencét. Sokan szeretik. Sokan vannak a bebírók. Sikk lett a Balaton-felvidék, a Káli medence. "magyar Toszkána, "magyar Provence". Lehetne. Sok apróság (is) kellene. Ezekről szeretnék…..