Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakalakamo

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve két Bódeni-tó melletti fogaskerekű üzemet mutattam be, ezúttal az őket összekötő nagyvasúti vonalon eljutunk egészen St. Gallenig. A város normál nyomtávú nagyvasúti kapcsolata mellett két 1000 mm-es vonallal, trolibuszhálózattal és siklóval is büszkélkedhet,…..
Épp azon gondolkodom, hányféleképpen lehetne átverni a bulvárra, botrányra éhes sztorifaló, szinte gondolkodni képtelen látogatókat. Az alap szituáció persze kézenfekvő: Cameron Diaz egy olyan filmben szerepel, ami a férjével közösen forgatott szexjelenet véletlen internetre…..
A film, aminek meg kellett volna nyernie az Arany Pálmát, de legalábbis a Zsűri Különdíját. Lehet, hogy mindenki politikai díjnak tartotta volna, és nem is lett volna túl nagy tévedés ezt gondolni. A film gyakorlatilag olyan, mint egy öngyilkos merénylő, aki igyekszik végezni…..
Aki olvasta a Sena-interjúnkat, már tudja, hogy várható volt egy új Irie Maffia-dal Tisztelet címmel. Szóval nekik nem meglepetés a fenti klip, talán csak a tartalma. A klipet ugyanis Grenadán forgatták, Kemon szülőhelyén, aki hosszú idő után tudott az év elején hazalátogatni.…..
sakalakamo 2014.06.17 19:35:23
Napi Szégyen Pony, az orángután 2014.06.16 12:00:00
A prostitúció jelensége a hétköznapok része. Gyakran hallani szomorú dolgokat a lányok sorsáról, a rossz bánásmódról stb. De sok szörnyűség között kiemelt helyet foglal Pony esete. Pony egy borneói kis faluban, Kareng Pangiban töltötte életének korai szakaszát, bezárva,…..
For English scroll down Ha Balatonszemes, akkor András büfé (avagy Bandibüfé). Idegenként hangzik e név? Ismerkedj meg vele! Beszéljenek a betűk helyett inkább a képek, és az András büfében kapható kulináris finomságok! If we are in Balatonszemes, we always visit András büfé…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
sakalakamo 2014.06.13 18:45:15
@Larry Silverstein: Mi az hogy silverstein? Rajongó vagy? Vagy Silberstein, vagy silverstone. Tökéletes neved van, mindennel félig tisztában vagy.
A Polgári Platform sorozatot indított azokról az emberekről, akik maradandót alkottak a magyar sportban, így büszkeséget és jókedvet teremtettek hazánkban, de nem szerepelnének egyetlen rasszisták által megírt magyar sporttörténetben sem. Mert a rasszisták gyengíteni akarják a…..
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Bizony, ide is eljutottunk. A Breaking Bad után most ismét egy legendás sorozatot vesézek ki, amit szinte mindenki ismer a világon, és ez nem is lehet véletlen. Kijelentem, hogy az általam legjobban kedvelt sorozatról van szó, úgy is fogalmazhatnék, hogy most egy hatalmas dózisú…..
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
sakalakamo 2014.06.04 19:52:13
Az utóbbi időszakban, hozzáteszem szerencsére, úgy tűnik egyre inkább igyekeznek felhívni, például társadalmi szervezetek is a figyelmet a családon belüli erőszakra és arra, hogy milyen gyakran rejtve marad. Egy amerikai nő is kiveszi a részét abból, hogy a figyelem ráirányuljon…..
A partraszállás 70. évfordulója alkalmából nekiültem, hogy a hadművelet legérdekesebb fotóiból összeállítsak egy sort. Nem volt könnyű dolgom, hiszen alaposan dokumentált eseményről van szó, és több száz képet mégsem posztolhatok ide. Mindenesetre remélem, a téma avatott ismerőinek is tudok újat…..
sakalakamo 2014.06.04 17:56:09
@sanyix: azért akarnak kilépni, mert london 49%-a bevándorló, és nem zárhatják le a határokat. Hitler meg azért kezdte el a háborút, mert kicsi volt a pöcse.

A poszt tetszett, érdekes volt.
Jobbegyenes A leggyávább város 2014.05.28 12:39:55
2014. május 27-én Gyenes Levente polgármester gondoskodott róla, hogy Gyömrő a gyáva meghunyászkodás szimbólumaként kerüljön be az országos hírekbe. A Gyömrő 2000 Kör színeiben megválasztott elöljáró példátlan szolgalelkűségről tanúbizonyságot téve kezdeményezte, hogy…..
sakalakamo 2014.05.29 10:51:51
@cönde: Azért mert a jobbik vallásának szöges ellentéte. Ami rossz, az liberális.

Fogalmuk sincs mit jelent, mint hogy a skinheadek is csak itt rasszisták, mert fingjuk sincs honnan jött. Jó részük műveletlen, az értelmisége is szakbarbár, és hogy nem lehet nekik mondani semmit, hacsak az bele nem illik eddigi elképzeléseikbe is. Vitaképtelen népség.
sakalakamo 2014.05.29 10:57:23
@akrosztikon: A nép döntött, nem az ujjából szopta a népképviseleti közgyűlés, hogy talán mégse kéne Horthy térnek maradnia. Gondold végig. Ha nem muszáj, lejáratja magát azzal, hogy ismét átnevezi, amit már egyszer átnevezett? 2012-ben divat volt azért tették, kiderült, hogy ez a fajta stílus, Gyömrőnek nem kell. Azt hiszed a nép Horthy mellett van? a nép 19%-a ismeri el Horthyt.
sakalakamo 2014.05.29 11:04:29
@A hazafiasság nem bűn: Ha gondolkodsz az nem baj, ha gyávának minősítesz valakit miközben jelszavakat skandálsz, másokat meg akarsz győzni arról, hogy aki nincs velük az ellenük van, na az fasizmus. Ha szereted a történelmet, büszke vagy rá és szereted a hazádat az tök okés. Én liberálisnak tartom magam, és ezzel egyet értek. Azzal nem, hogy az emberek nemzetszeretetét kihasználva valaki általa megbélyegzett emberek ellen uszít, gyűlöletet szít, az "fasiszta" "náci" de leginkább ostoba.
Kanye West és párja Kim Kardashian megházasodott szombaton. Az amerikai online sajtó tetemes része tudósított az eseményről, vagy csak natúr csámcsogott rajta - a New York Post viszont kicsit más hangnemben állt a témához. Nagyon más hangnemben. Az alábbiakban álljon itt a…..
sakalakamo 2014.05.28 14:33:22
@mojoking77: Én jót röhögtem, és boldogabb is vagyok, mert ha erről elterjed hogy gáz, talán nem kell majd lépten-nyomon ilyen gyíkokkal találkozni.
A klímaváltozást kezelő intézkedésekkel már úgy tűnik, régen elkéstünk, de jobb későn, mint soha alapon olyan találmánnyal rukkolt elő egy idahói házaspár, amitől lemegyünk hídba. A háztetőkre szerelhető napelemekről már sokat lehetett hallani, azonban speciális…..
sakalakamo 2014.05.28 09:38:49
@Balogh Zsolt: Ez az ötlet jobb, mert nem kell mindent átépíteni hozzá, első lépésnek tök fasza. Elég valami nanobevonatot tenni rá mint az autószélvédőkre, hogy a vasport lemossa az eső, és levigye a vonat szele a leveleket, már jó is
COSMOPURITÁN - Férfi létemre gyűlölök vezetni, parkolni pedig szinte képtelen vagyok egy kombájnnál kisebb helyre, úgyhogy mélyen felháborít az a gyakorlat, amivel Dél-Korea a női sofőröknek kedvez: külön parkolókat létesítettek a gyengébb nemnek, az átlagosnál…..
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
Balit gyakran nevezik az „Istenek szigetének”.  Méltán, ugyanis valóban a legcsodálatosabb hely, ahol valahova jártam. Meg tudom érteni az isteneket, ha Indonéziának ezt a csodás szigetét választották lakóhelyüknek.  Ennek megfelelően nagyon sok mesébe illő templomot is…..
Ha nem értenék egyet Dani véleményével, akkor most egy pro-kritikát olvashatnátok a nyári moziszezon nyitányáról, de mivel csak egy hajszállal bírtam jobban Marc Webb második hálószövését, mint londoni kollégám, ezért úgy gondoltam, legyen itt egy spoileres kezdeményezés a…..