Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferfex

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Lenyomtuk a Top Geart 2014.03.16 12:07:52
A világuralom, az nincs csak úgy, magától. Lassan, nagyon lassan haladunk előre, apró centinként araszolunk és szivárgunk be minden földrészre, de kitartóak vagyunk. És most végre nyugodtan aludhatunk, mert lenyomtuk valamiben a világ legnézettebb autós műsorát (a többiről nem…..
Tök rosszindulatú ez a magyar internet. Irkálnak itt mindent csúnyát szegény Bárány Attila DJ-ről, a Magyar Lemezlovas Egyesület alelnökéről, pedig ő csak segíteni akart. Elsősorban a Stadiumxen akart lökni egyet, hogy mindenki vegye meg a formáció dalát a Beatportról.…..
Sok üvöltözéssel és egymás szavába vágással tarkított párbajon feszült egymásnak a saját bevallása szerint és fiatal kora ellenére 501 nemiszervet magába fogadó VV Charlotte és VV Dorka, aki VV Zsolt babájaként szerepelt a műsorban. (Még mielőtt: a megegyező vezetéknév…..
ferfex 2014.03.02 23:01:04
@waddysnow_: mire való a torrent?
Ezt a falra, most. ..
ferfex 2014.02.28 19:05:51
@doggfather: valyriai nyelven, aha. csak azt kurva sokan nem értenék, hogy mi az a halandzsa a plakáton.
Eddig csak képünk volt a Bors zseniális cikkéről, amiben Berki Krisztián herevasalásáról írnak, most viszont a TV2-nek köszönhetően itt a videó is, ha valaki esetleg nem hinné el, hogy ez az egész tényleg megtörtént. A másfél perces videóban a tökig meztelen Berki és egy…..
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
ferfex 2014.01.09 11:19:01
@ommm: szerintem itt csak te érted mi a probléma.
Sok a komment => a poszt biztos jó, gondolom már megdicsértek a sok kattintásért, mi lehet itt a probléma?

Ma is lesz poszt az internet hőskorából származó leletről?